מבקש הסבר!

amir00605

New member
מבקש הסבר!

שלום רב! אני מוזמן לבדיקה רפואית אצל אורטופד מטעם משרד הבטחון , עוד לא נקבעו לי אחוזי נכות רציתי לדעת מה משמעות הבדיקה ומה הרופא יכול להחליט, ואילו זכויות בדיוק הוא יכול להעניק או אחוזי נכות.. בקיצור אני מבולבל אודה לכם אם תעשו לי סדר קצת.

חייקין

New member
כל רופא מטעם משרד הביטחון...

דינו כעורך דין מטעם משרד הבטחון! תפקידו למצוא "דרך מילוט" נוחה לאגף השיקום. יש להצטייד באישורים רפואיים מהרופאים המטפלים, המוכיחים ללא צל של ספק את מלוא הזכאות, אחרת ימצא "הרופא מטעם" דרכים לפגוע בזכויות!

מבקש הסבר!

רופא שאתה נשלח אליו מטעם משרד הביטחון תפקידו לתת חוות דעת רפואית על מצבך למשרד הביטחון. מניסיוני האישי חוות הדעת היא " בערבון מוגבל " ואמורה לרצות את משרד הבטחון ( הרי הם משלמים ) וגם נכתבת על ידו ומפנה את משרד הביטחון לסעיפים שהוא חושב. אני הייתי מציע לך ללא כל קשר לחוות הדעת שיכתוב הרופא הנ"ל ( ולא חשוב מי הוא יהיה ) ללכת למוממחה פרטי בנושא ותשאל חברים על מי הם ממליצים ( רצוי שיהיה רופא/פרופסור שידוע כי משרד הביטחון מתייחסים לחוות דעתו. אל תתלה יותר מידי תקוות ברופא של משרד הבטחון!!!! חשוב מאד - לא להשאיר מסמכי מקור אצל הרופא של משרד הבטחון תשאיר רק צילומים אם הוא יבקש ( בכדי שלא תצטרך לחפש אותם בבוא היום ) מקוה שעזרתי לך קצת. בהצלחה אילן

amir00605

New member
תודה! והמשך

תודה אילן וחייקן. הצלחתם לסדר קצת את הבאלגן, האם אחרי פגישתי עם הרופא מטעמם נקבעים אחוזי הנכות?? או שזה פשוט הליך לפני הוועדה הרפואית?? האם אני זכאי לקבל העתק מהבדיקה שלו?? ובכלל האם יש לכם טיפים נוספים לבדיקה עצמה. אני סובל מפגיעה בשני הברכיים האם אתה מכירים רופאים מומלצים? הרופא שניתח אותי הוא ד"ר רון ארבל

חייקין

New member
עדיף חוות דעת מוסמכת מהרופא המטפל

אם לא מוכן לתת, רופא בכיר מאותו בית חולים. בכל מקרה זו חיבת להיות חוות דעת רצינית ומבוססת הנותנת תמונה מלאה על מצבך ואחןזי הנכות המגיעים לך על פי נותן חוות הדעת!

amir00605

New member
חוו"ד של נכות עולה הרבה כסף..

האם זה הכרחי לפגישה עם הרופא שאצרף חוו"ד של אחוזי נכות, יש לי חוו"ד ממספר רופאים בערך 4 כולל של רון ארבל המנתח לגבי מצבי. אני סובל מחוסר יציבות צדדית בברך ואני יכול להראות אותה כשאני עושה שריר הברך והגוף הולכים למקומות אחרים? לכן האם אתה ממליץ לי להצטייד בחוו"ד הכווללת בתוכה אחוזי נכות??

חייקין

New member
מאידך..

אולי כדאי שתקבל חוות דעת שניה מעומר יעבץ, האם הוא תומך בעצתי...

עָנת

New member
אמיר שלום../images/Emo141.gif

באופן עקרוני,אם נשלחת לרופא מומחה מטעם משרד הביטחון תפקידו אינו לקבוע את אחוזייך
אחוזייך יקבעו ע"י הועדה הרפואית בלבד
מצטרפת לדברי חבריי,ומבקשת שתגיע לאורטופד עם חוו"ד נוספת מיקצועית. כמובן שאתה רשאי לקבל העתק מחוו"ד. ואם הרופא אינו נותן לך,פשוט תדרוש
מאחלת לך המון הצלחה. ונשמח לשמוע עידכונים בנדון
.

ronila9

New member
רבותי לא הכל אותו דבר ...

שלןם לכולם אני נשלחתי לבדיקה אצל רופא מטעם משרד הביטחון הראיתי לו המלצות רפואיות ( לא מרופאים פרטיים ) וקבלתי ממנו המלצה אמיתית למצבי. יום נעים

למעלה