מבקש הסבר

מבקש הסבר

חברה שבתאי מצטט בפרק ה שלו מה שמובא בתלמוד , "שאני מינות דמשכא" [שונה הכפירה שהיא מושכת, אטרקטיבית] רוצה לדעת האם יש הסבר לזה ? מבין שסקס משכא , אבל למה לעזזאל מינות משכא ?

מינות = מין (אוראלי, אנאלי ועוד)

זה מה שמושך, אחשלי. כפירה לא מושך. אבל פעם הכרתי איזה כפירה כוסית חבל"ז מושכת בטירוף.

מזכיר לי סיפור ...

שמעתי שבאיזושהי אוניברסיטה פתחו קורס בשם "מיניות באיסלאם". מיותר לציין שהייתה נהירה עצומה לקורס הזה. התברר, בסופו של דבר, שנפלה טעות, והקורס היה למעשה על "מינות באיסלאם".

אולי

הכוונה היא עפ"י מה שאמרו זצלי"נו: לא חטאו ישראל בעגל אלא כדי להתיר להם את העריות ודו"ק. דרך אגב אולי הסבר המאמר הוא שהם פשוט תכננו לעשות לעגל כמה דברים..

וברצינות

כי בן אדם שנמצא בתוך בור אפל ופתאום נתקל בחכמה בחוץ שחשב שהיא לא קיימת זה אכן אטרקטיבי עבורו. אולי לא כמו הכפירה הכוסית שנועם הכיר, אבל זה עדיין מושך ויעידו על כך היוצאים הטריים שמבלים שעות בספריות ציבוריות.

אולי פטיש

הכפירה הכוסית שנועם הכיר הכיר בספריה ציבורי , אז יש קשר לכפירה כוסית (מין) לכפירה (מינות) ? פלפול

המינות מושכת כי היא משחררת

אם אין אלוהים אז מותר הכל, כולל רצח. אבל עדיין יש מקום למוסר שמבוסס על אינטרסים. אני לא אונס את אחותך, כדי שאתה לא תאנוס את האחיינית שלי. אני לא פורץ אלייך הביתה, כדי שאתה לא תחתוך את הצמיגים של המכונית שלי. וכן הלאה, וכן הלאה.

מפגש חוזרים-יוצאים

מנצל השורשר , חברה מה קורה עם המפגש יוצאים עם חוזרים ? יש כבר תאריך ? יש כבר אולם ? יש כבר צוות בידור ?

אין היענות ממשית מצד החוזרים בתשובה

כך זה נראה בפורום שלהם. כרגע זה לא יוצא לפועל.

שיטטטטטטטטט מה היה גם דיון

בפורום חוזרים בנושא זה ? לא ראיתי כלום, תן לינק אבל לא הבנתי נועם , אם אין חוזרים נעשה מפגש עם חרדים-חסידים , מכיר פתגם חסידי , אם אין רשעים בעיר שלך לעשות "טיילונג" (הכוונה על הטיילונג באונגריה) אז מביא רשעים לעשות זה , כדי לקיים והבדלת מכל דבר רע

למעלה