מבקש המלצות...

שישיתגל

New member
מבקש המלצות...

שלום, אני וחברי נתבקשנו לנגן כל מיני קטעי ג'ז/בלוז קלילים כאלה בבית קפה. עכשיו חשבנו על קטעים כאלה מוכרים שהקהל יהנה מהם סטייל: בלו בוסה, לולבי אוף בירד-לנד, טייק פייב .. למישהו יש עוד שמות של קטעים נחמדים כאלה?(שמות באנגלית בבקשה) המטרה היא להיות מין מוזיקת רקע בבית קפה... תודה.

Shakty

New member
לך על סטנדרטים של גרשווין ואלינגטון

1. Caravan 2. Take the A train 3. Sophisticated lady 4. Don't get around much anymore 5. Mood indigo 6. Lush Life 7. My Funny Valentine (זה של רוג'רס והרט) 8. i get a kick out of you 9. let's do it 10. begin the beguine 11. night and day 12. I got you under my skin 8-12 של פורטר כמובן. יש עוד כמו AUTUMN LEAVES , god bless the child, Body And Soul ועוד היד נטוייה - אם אתה צריך עוד רק תגיד...

Yardbird

New member
How High the Moon

All the Things You Are Misty Yesterdays אתם יכולים לקחת כל שיר תכל'ס פשוט תלוי איך מנגנים אותו, אתם יכולים לנגן פרוע ואתם יכולים לנגן רגוע, אפשר לעשות הכל עם סטנדרטים :)

nloval

New member
פשוט

קחו שני רילבוקים ותנגנו לפי הסדר של העמודים , אני עשיתי את זה עם הרכב שלם באיזה קבלת פנים בביה"ס שלנו (משהו של י"בניקים) וזה היה ממש נחמד - זה מפתח רפרטואר ומקל על קריאת פרימה ויסטה וגם אפשר לנצל את ההזדמנות שמנגנים מול קהל לא מוזיקאי ולהתאמן על אלתור ופרזות על קטעים כמו all the things, yesterdays , blue bossa , כאילו קטעים קלים שאפשר להתפרע באלתור.... מצד שני אתם יכולים לנגן ממש קטעים מוכרים/מוכנים שעבדתם עליהם ה-ר-ב-ה ואז להפוך את היוצרות בכך שאנשים יבואו לשמוע אתכם ובאותו זמן ישתו קפה.... cool

Ohad18

New member
../images/Emo41.gifמ מנצל"ש...

אני מחפש המלצות לאומני ג'אז (או אלבומים) עם פסנתר בלבד, קטעים רגועים. תודה

למעלה