הלו, בלי בדיחות מחשבים על חשבוני שכחת שאני לא מרוויחה כסף טוב?
M McBlack New member 30/4/05 #44 הלו, בלי בדיחות מחשבים על חשבוני../images/Emo11.gif שכחת שאני לא מרוויחה כסף טוב?
מ מטאליקהזהרקקרח New member 30/4/05 #65 זה עדיין מפעל לפורמייקות! איזה מעולה! הייתי עובד שם בשכר מינימום!
S slallum New member 30/4/05 #43 כן, אבל כיפית P: מסך כחול רולז חוצמזה אני גם לומד פרולוג, וזה כבר קשה :S
S slallum New member 30/4/05 #82 אנחנו לא אני מבין למה - השפה הזאת קלה מדי ובלי תיחכום ממשי. פרולוג זה הרבה יותר יעזור לנו בחיים, יש שם הרבה לוגיקה וצריך להבין את הבסיס של כל דבר.. אבל זה מאוד קשה
אנחנו לא אני מבין למה - השפה הזאת קלה מדי ובלי תיחכום ממשי. פרולוג זה הרבה יותר יעזור לנו בחיים, יש שם הרבה לוגיקה וצריך להבין את הבסיס של כל דבר.. אבל זה מאוד קשה
M McBlack New member 30/4/05 #45 אצלינו יש מתכונת ביום ראשון הקרוב.. שזה, כמובן, רפש רציני. ההורים מסיעים ומחזירים אותך בשביל מתכונת במחשבים...
אצלינו יש מתכונת ביום ראשון הקרוב.. שזה, כמובן, רפש רציני. ההורים מסיעים ומחזירים אותך בשביל מתכונת במחשבים...
M McBlack New member 30/4/05 #47 AMEN, brother../images/Emo11.gif אצלינו יש גם C#. משרד החינוך אישר רק לבצפר שלנו ללמוד את זה, בינתיים. בשאר בתי הספר יתחילו רק שנתיים אחרינו
AMEN, brother../images/Emo11.gif אצלינו יש גם C#. משרד החינוך אישר רק לבצפר שלנו ללמוד את זה, בינתיים. בשאר בתי הספר יתחילו רק שנתיים אחרינו
M McBlack New member 30/4/05 #49 הסולמית../images/Emo9.gifהיא פשוט חדשה ופשוטה יותר לפי מה שהבנתי מהמורה הקיבוצניק המסוקס הזה^^ ושכחתי, בהצלחה!!!!!!
הסולמית../images/Emo9.gifהיא פשוט חדשה ופשוטה יותר לפי מה שהבנתי מהמורה הקיבוצניק המסוקס הזה^^ ושכחתי, בהצלחה!!!!!!
S slallum New member 30/4/05 #50 חחחחחחחח =] אנחנו לומדים את הענתיקה פסקל כי היא שפה יותר קשיחה משאר השפות, והיא תהווה לנו בסיס.. לפחות זה מה שהמורה שלנו למחשבים כל היום אומרת והיא עושה לנו מתכונות סופר קשות!@#!# אבל מה 'כפת לי, אני טוב במקצוע הזה =]
חחחחחחחח =] אנחנו לומדים את הענתיקה פסקל כי היא שפה יותר קשיחה משאר השפות, והיא תהווה לנו בסיס.. לפחות זה מה שהמורה שלנו למחשבים כל היום אומרת והיא עושה לנו מתכונות סופר קשות!@#!# אבל מה 'כפת לי, אני טוב במקצוע הזה =]