מבקש המלצה

Vulgar

New member
מבקש המלצה

לאלו מכם שב-4/5 יחידות במתמטיקה- איזה ספר מיקוד עדיף של לחמן או של אנקורי?

גליזה

New member
אנקורי../images/Emo88.gif

רק אנקורי. בדקתי את שתיהן ואחותי גם ניסתה את שתיהן. אנקורי הכי טוב, יש שם הסברים מפורטים ופתרונות מלאים ל10 המתכונות הראשונות. אח"כ יש 15 מתכונות עם תשובות סופיות
אמרתי את שלי

TASHAGAR21332

New member
סתם רציתי לדעת ../images/Emo13.gif

קנית או את מתכוונת לקנות בסוף את המיקוד בהיסטוריה?

Grey Faerie

New member
יש לי את של אנקורי

ל006, ול005. האמת, אני לא ממש מרוצה. התרגילים ברמה דיי קלה ומה שאני כן לא מצליחה אז ההסברים שלהם לא ממש מספקים. או שאולי זו רק אני. לחמן הבנתי שלא עדיף על אנקורי במילא, אבל תסתכל על עוד ספרי מיקוד שונים, אולי תמצא משהו יותר טוב(רכס או הרביעי הקשהנו) בהצלחה:)

dark dumb

New member
אממ... לפי מה שהבנתי.. ../images/Emo85.gif

זה דברים שסיפרו לי אז אל תקבל את זה כעובדה חתומה, אני שמעתי שלאנקורי יש יותר קשרים במשרד החינוך, והם יודעים יותר טוב מה יהיה בבגרויות, ובד"כ לפי זה הם בונים את המיקודיות... כאילו אם פותרים את המיקודית, או לפחות מבינים את עקרונות התרגילים אז רב כנראה שאתה מסודר לבגרות...

Grey Faerie

New member
.....

קניתי את 006 השנה של אנקורי, ובמקרה מצאתי את 006 של אחותי משנה שעברה, ועשיתי בדיקה קצרה ורוב המתכונות היו אותו דבר, בשינוי קטן בהתאם למיקוד, אז אני לא בטוחה שזה קשור לאם הם יודעים מה יהיה בבגרות או לא... אבל יכול להיות

St Peanuts

New member
אנקורי

בלחמן הם חוזרים על התרגילים שלהם כל שתי מבחנים [ כניראה מתוך חשיבה שלתלמידים שלומדים עם הספרים שלהם יש זיכרון קצר.] אה ויש לאנקורי כריכה חדשה

Wild Eye Joker

New member
לי יש ספר של אנקורי, אבל לא מיקוד

זה ספר של 4 יח"ל כולל מבחנים והסברים על כל החומר של כל השאלונים 003 004 005 כולל פתרונות מלאים+הסברים. ההסברים שלהם, לי אישית, ממש מובנים וטובים..ככה שאני ממליצה על אנקורי. למרות שהמיקודית של לחמן שקניתי ל003 בחורף הייתה טובה מאוד גם.

oOSvetOo

New member
אנקורי..

הם נותנים תרגילים שמכינים אותך ממש טוב למה שהולך להיות בגרות.. :]

D a N i T a

New member
המיקודיות האלה ממש קשות!

אני מנסה לעשות בהם משו וזה ממש קשההה.... יש לי גם את 05 וגם 06 שקנינו בבצפר....

צטלע

New member
אומרים שהם הכי טובות ^

מבחינת הרמה לי יש מאגר שאלות שלהם, וזה לא הכי על רמה. אבל המיקודיות אמרו שהן באמת טוובת, חבל שלא יכולתי להשיג את זה חח בכל חנות ששאלתי אמרו לי "נגמר ולא מביאים יותר"
ואני קניתי של רכס, משהו יפה אפוטה אני חושבת, זה לא ברמה הכי גבוהה אבל יש שם תרגילים טובים וגם פתרונות מלאים.

למעלה