מבקש המלצה

שלומי1122

New member
מבקש המלצה

שלום
בינואר מתכנן לצאת מפוקט לאיי סימילאן
הכוונה היא לסגור ספארי במקום , אשמח להמלצות מבעלי ניסיון
על מועדון מועדף עלויות וכו'
תודה

ReefDiver

New member
יש אופרציה מאוד נוחה SSD

יש להם מספר ספינות, ומה שמאוד נוח אצלם זה שניתן לעלות או לרדת מהספינה בכל יום לפי הלוז שאתה בוחר.
הספינה לא חוזרת לחוף. בכל בוקר יוצאת סירה מהירה עם צוללים שרוצים להצטרף להפלגה. אחה"צ הסירה חוזרת עם הצוללים שרוצים לרדת מהספינה.

יוצאות מהכלל הספינות שפעמיים בשבוע מפליגות לסלע רישליו, ובאותם יומיים לא ניתן להצטרף או לרדת מהספינה.
כשאני הייתי זו הייתה SSD4. אני רואה שהיום גם SSD3.

לגבי הצלילות, הן שונות מאוד מים סוף. הטופוגרפיה יותר מגוונת, למשל בולדרים. מבחינת אלמוגים, זה פחות עשיר מסיני. סלע רישליו יוצא מהכלל לטובה. בעלי חיים, זה תלוי במזל - היו שפגשו שם מנטות, אבל מזלי לא שפר ...

ilanbt

New member
מצטרף להמלצה בחום

Squid

New member
סלע רישליו הוא אתר מדהים!!!!!

גם בקו בון יש סיכוי טוב להתקל במנטות. בכלל סימיליאן

חסרונות

שלום לך, שכחו לציין בפניך את החסרונות.
האופרציה שהמליצו לך לוקה בחסרון מהותי שהוא בדיוק בנקודה שתיארו כיתרון: אנשים מתחלפים כמעט כל יום.
הדבר משפיע מהותית על האווירה בטיול ועל רמת הצלילה (מכיוון שאין בנייה של רמה לאורך הימים). כאן עניין המזל גדול מאשר
בספינות שאינן מבצעות תחלופת האורחים על בסיס יומי. בניגוד גמור לחוויה שהממליצים חוו - לנו יש האפשרות לספר לך על מקרים אחרים לגמרי על
ספינות אלה אבל גם ללא הסיפורים - הגיון בריא ונסיון בטיולי צלילה צריך להספיק על מנת להבין זאת.

אני ממליץ על ספינות שלא מבצעות תחלופות. יש כאלו נהדרות ולא כולם יקרות.
עדיין, כאופרציה זולה יחסית - SSD בהחלט טובים ונותנים שירות טוב בהתחשב בתנאים. אנו עובדים גם מולם כמובן.

אישית, מאחר ומדובר בשיא העונה, לא ממליץ להזמין ברגע האחרון במקום מאחר ויש סיכוי יותר מסביר שפשוט לא יהיה מקום בתאריכים שמתאימים לך.
כמו-כן, אם אתה הולך על SSD לא להתפשר וללכת רק (!!!) על הספינות המגיעות לקו-בון, קו-טצאי ורישליו.

יום טוב

למעלה