מבקש המלצה על מטפל

good father

New member
מבקש המלצה על מטפל

אנו גרים באזור השפלה ורק לאחרונה גילו שלבנינו יש כנראה סוג של אוטיזם, (עוד לא גמרנו את האבחונים). אני עדיין בהלם ואשתי בדיכאון. ואנו רוצים לנסות טיפול אלטרנטיבי בהתחלה כדי לעזור לו. האם למישהו יש המלצה או הצעה על מטפל אלטרנטיבי או הומאופת מהאזור שלנו או מירושלים. תודה

schlomitsmile

Member
מנהל
ברוך הבא
בן כמה הבן? מה הביא אתכם לפנות לאיבחון? הלם ודכאון הן תגובות טבעיות, אבל עם הזמן תראו שיש אור בקצה המנהרה
ברגע שיודעים מה הסיבה לקשיים של הילד, מבינים טוב יותר מה הוא צריך ומתחילים להתארגן על מענים מתאימים עבורו, הכל מתחיל להתבהר.

dina199

New member
ברוך הבא

לדעתי עדיף שתחכו לסיום מסודדר של האיבחון , כי אז יהיו לכם המלצות טיפוליות. אני מעיזה להגיד שתהיהו בהלם גם אחרי האבחנה , כי זה קורה לכולם ללא קשר כמה שמוכנים לזה. אז למרות ההלם והדיכאון צריך לזכור שאין טיפולים או תרופות שעוזרים מייד. הדברים משתפרים עם טיפולים , אבל הכל לוקח זמן. לכן כשיהיו לכם המלצות טיפוליות תוכלו לחפש מסגרת חינוכית מתאימה ומטפלים מתאימים.

AutismTimesTwo

New member
תגובה

חוץ ממה ששלומית ודינה כתבו מעלי, ואני כמובן מסכים איתם, רציתי לציין משהו בנושא טיפולים אלטרנטיביים. כמעט שום טיפול אלטרנטיבי לא מטפל בבעיית האוטיזם ישירות ו/או לא ירפא את האוטיזם המהותי (בעיית התקשורת) אבל אוטיזם תמיד בא עם חבילה של בעיות נוספות ובהם אולי טיפולים אלטרנטיביים יכולים לטפל. קח קצת את הזמן, תגמור את האבחון ותעשה לך רשימה מסודרת של מה הן הבעיות ומה סדר העדיפויות לטיפול ואז תחפש לך מטפלים ותתייעץ כאן בפורום.

למעלה