מבקש המלצה על גן בפ"ת

raviv31

New member
מבקש המלצה על גן בפ"ת

שלום לכם תושבים! יש לי ילד בן 5 חודשים ואני מחפש פעוטון עבורו. אנחנו עוברים לגור באם המושבות ומחפשים משהו קרוב. שמעתי איפושהו שיש פעוטון בתוך הספורטן. מישהו מכיר? יכול להמליץ? תודה מראש. רביב

הבן שלי בגן בספורטן

הגן נקרא "גן יהלום" ויש לי כמה דברים להגיד עליו: 1. האוירה משפחתית וחמה - הבן שלי נכנס לשם בגיל מאד צעיר והמטפלות בפעוטון ממש לימדו אותנו להיות הורים, לפחות בצדדים ה"טכניים". 2. המנהלת של הגן היא אישה מיוחדת מאד - הקפדנות שלה וחוסר הפשרות מפחידים מאד בהתחלה, אבל מהר מאד מגלים שזה רק לטובת הילדים. לדוגמה: בכל גן אחר נדרש אישור כשירות רפואי לחזרה לגן רק לאחר שלושה ימי העדרות. בגן יהלום הילדים נדרשים להביא אישור רפואי אחרי יום אחד בלבד. מנג'ס? - כן. אבל בהחלט לטובת הילדים. 3. הנקיון וההיגיינה בגן הם מעל ומעבר. 4. כל הצוות עובר קורס החייאה אחת לשנה. 5. את הצוות הקבוע מלווה יועצת פדגוגית. 6. כל ילדי הגן נהנים מחוגי העשרה. 7. הלוואי שהבן שלי היה אוכל טוב בבית כמו שהוא אוכל את האוכל הטרי שמכינה המבשלת בגן. 8. הצוות קשוב לביקורת ונכון לשינויים. 9. הצוות ותיק מאד ומנוסה. אני מכירה יותר ממשפחה אחת שהצוות מטפל כבר בילד השני. זה אומר המון. ועוד דבר: ידוע לי בודאות שיש אמא אחת שהבת שלה היתה בגן והועזבה ע"י מנהלת הגן. לא בגלל הילדה. בגלל האמא. האמא הזו הולכת ומלכלכת על הגן ועל הצוות. האמא הזו היא אישה מתוסכלת ומרושעת - יש גם כאלה. החוכמה היא לדעת לסנן את השטויות שמספרים. אבל הכי אני ממליצה ללכת ולהתרשם לבד. טוב מראה עיניים מכל התרשמות של מישהו זר. בהצלחה!

מיכל שב

New member
גם אני שמעתי על האמא הזו../images/Emo10.gif

הגן הוא גן מעולה! שני הילדים שלי היו שם. אני יכולה להגיד שבתקופה שהתחלנו את האבחונים של יואבי (הוא מאובחן כPDD) מנהלת הגן והגננת עשו כמיטב יכולתן כדי לשלב אותו. כל בקשה שלי נענתה בחיוב - אם זה להכניס סייעת לגן (בכל זאת מדובר בגן פרטי), אם זה להקפיד איתו על תזונה מסויימת. עשו מעל ומעבר כדי לעזור. השמועות שרצות כואבות לי מאוד כי אני יודעת איזה גן נפלא זה.

LuNa MaJnUnA

New member
לא רואה

אבל כשאני עוברת שם כל מה שאני שומעת זה ילדים בוכים ''אמא'' ו''אבא'' ואת הגננות מדברות בינהן. אני לא חושבת שהייתי שולחת את הילד שלי לגן כזה .. ממש לא :/

האוראקל

New member
למה חשוב קרוב?

את מבקשת המלצה עם דגש על קרוב. זה הקרטריון החשוב? האם נסיעה נוספת של 5-10 דקות לגן רחוק יותר אך טוב לא שווה לך? אפשר הסברים?

מיכל שב

New member
אני אגיד לך למה השעה משמעותית

בשעות הבוקר (בעיקר בתחילת השנה), שעות הבוקר הן הקשות ביותר. רוב הילדים צורחים בזמן הפרידה מההורים (היית צריכה לראות את הסצינה שאסף עשה לי בתחילת השבוע
). אני מניחה שעמדתן ליד הגן למטה (שקרוב לקפיטריה) - זה הגן של הקטנטנים (שלהם הכי קשה
). כיון ששני הילדים שלי היו שם (שנתיים כל אחד), אני יכולה להגיד לך שהצוות בגן הזה הוא הכי חם והכי מקצועי שיכול להיות.

האוראקל

New member
תשובה

מיכל. גם הבת שלי בוכה. הכי חשוב להגיד שלום וללכת, כי אז לומדים. זה קר לא כייף ומציק לנו כהורים אבל זה הדבר הנכון לעשות. ברם אסור שקרבה פיזית תהיה הקרטריון ךבחירת גן. הורות באה עם מחיר.....

מיכל שב

New member
אני מסכימה

הגן של אסף לא נמצא קרוב לבית (10 דקות נסיעה). כשחיפשתי גן, חיפשתי מקום שאני הייתי רוצה להיות בו (כל שכן הילד שלי). חיפשתי מקום שיהיה בית לילד שלי. הגן בספורטן הוא בית אמיתי.

Yowoman

New member
2 המלצות

אנחנו בפינוקיה של סימה, יש שם גם תינוקיה והיא סבבה, אבל אני מודה שאת הקטן שלי הכנסתי לשם רק בגיל שנה, ועד עכשיו הוא היה במשפחתון ביתי, אצל מישהי מדהימה שאשמח להעביר פרטים שלה במסר. אצלנו בבניין ברח' שטורמנים 17 (לב הפארק) יש בקומת קרקע משפחתון ביתי שההורים בו מדווחים על שביעות רצון גבוהה. 2 המשפחתונים הביתיים גובים 2400 ש"ח לחודש.

המלצה

פירסמתי במקומון של העיר אני מעוניינת לטפל בשלושה תינוקות משלושה חודשים בביתי המלצות חמות

למעלה