מבקש המלצה לנייד

nngg1

New member
מבקש המלצה לנייד

לילה טוב לכל "חכמי הפורום"... אני מעוניין לקנות מחשב נייד,לסטודנט, לצרכים בסיסים...לימודים, כלומר תכונות ה"אופיס" הרגילות, אינטרנט מהיר, ואחסון מיגע בגודל ממוצע...וכמובן שיהיה מהיר ואמין...אני לא הולך לערוך סרטים או לשחק משחקי תלת מימד מסובכי גרפיקה.... ואני אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית(כנראה שבחיים הכל יחסי...בעצם בטוח....) התקציב הוא עד בערך 4000 פלוס מינוס....יש בכלל דבר כזה??...ועוד חדש??...ולא סלרון?....בעצם מה רע בסלרון(אולי סתם התמונות של מחשבי ה"סלרון" נראות פחות יפות במודעות המכירה?)....אההה אני גם רוצה שיהיה צורב.... תודה רבה רבה לכולם על זמנכם היקר!!

Jan22

New member
נייד ללא מעבד סלרון בסביבות ה4000

ושבנוסף יהיה חדש - אין חיה כזאת ,אבל בשביל לימודים לא תצטרך מעבד יותר מדי חזק והסלרון אמור לענות לצרכים שלך .אם אתה עדיין מתעקש על פנטיום - תנסה לגבש תקציב של 5000 -.

tomer65538

New member
קניתי סלרון, תוך מודעות לבעיות שלו,

והנה הן: אתה לא יכול לבצע פעולות גרפיות - זה העיקר. כלומר : אתה לא יכול להמיר סרטים או לבצע פעולות מורכבות עם סרטים כמו למשל לשנות רזולוציות ופילטרים - אבל במילא אתה לא צריך את זה כי זה פעולה שעושים עם מחשב רגיל ולא נייד - וגם התקציב שלך נמוך כך שכרטיס מסך טוב לא בא בחשבון ולכן גם החיסרון הבא הוא לא חיסרון : אתה לא יכול לשחק משחקים שמשתמשים בגרפיקה טובה - אבל במילא לא היית יכול לשחק בהם עם הכרטיס הגרפי. רק לאחר שכתבתי את זה קראתי את השורה השנייה שרשמת שאתה לא הולך לערוך סרטים או לשחק משחקי תלת מימד. המחשב שקניתי הוא IBM R50e - IBM R50e specification : Processor : Intel Celeron-M 360 1.4GHZ 1MB Cache (model : UR0S5IM) Memory : 512MB DDR, 266MHZ (up to 2GB) Hard Drive : 40GB, 5200RPM (only 32.7gb avaible due to IBM's special feature which is basicaly a hidden partition that you can use to reinstall your computer) Video : Intel Extreme2 DVMT (Dynamic Virual Memory) 32/64 Monitor : TFT XGA 15" , Not WideScreen. Battery : According to IBM 3.5Hr Li-Ion. My test proved the same. Drive : DVD Multi Writer 2X24X24X24X8X Wireless Network : WiFi 802.11B/G 54mbit Exits : 1xPCMCIA, 2xUSB 2.0, VGA(connection to monitor), RJ-45(10/100mbit network), RJ-11(modem), audio in/out (speakers & microphone), LPT(connection to printer) Weight Including Battery : 2.9kg (+/- 0.1kg) Including Operating System : Windows XP Home Does Not Include : Floppy drive, TVOUT port Warranty : 1 year international at IBM's labs המחשב הזה ספציפית יעלה לך בערך 4800. אם אתה לא צריך צורב דיוידי ומספיק לך צורב רגיל ואתה לא צריך רשת אלחוטית (חבל לוותר) אז המחיר יורד ל 4300 בערך. אם לא - אז IBM לא בשביל התקציב שלך, חברות אחרות כמו HP מציעות מחשבים יותר מהירים, ביותר זול .

nngg1

New member
תודה רבה לכל העוזרים

תודה רבה לכולכם...עזרתם לי מאוד...וגם אפילו החכמתי...שבת שלום...

nngg1

New member
מה אתם חןשבים על המפרט הזה?

נגיד ואני אצליח להגדיל את התקציב שלי...לסביבות ה5000 ש"ח... מה אתם חושבים על המפרט הזה?....לצורכי סטודנט..ומה שציינתי קודם? המחיר של המחשב...5399 • מעבד סוג: Intel ® Pentium™-M Centrino Dothan מהירות המעבד: 1.6GHz זכרון מטמון 2MB סדרה: 725 BUS SPEED: 400MHz • גודל המסך: 15 אינץ' • רזולוציה: 1280x1024 • כרטיס מסך: Intel Extreme Graphics 2 • זיכרון: 512MB DDR אפשרות להרחבה עד: 2048MB • צורב DVD בפורמט DVDRW • ד.קשיח נפח איחסון: 40GB • כרטיס קול: SoundMAX • רמקולים מובנים ,יציאת אוזניות • כרטיס רשת 10/100 • כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g • מודם תקשרות מהירה V. 92 • מודם 56K פנימי • מערכת הפעלה: WIN XP HOME Enab • משקל כולל סוללה: 2.8 ק"ג

Jan22

New member
הצעה לא רעה בכלל ואם אני לא טועה

מדובר בדגם של IBM ,לא ? מחיר טוב עם מפרט לא רע - יתאים לדרישות שלך .

למעלה