מבקש המלצה ללפ טופ

• פותח הנושא tenen
  • פורסם בתאריך

tenen

New member
מבקש המלצה ללפ טופ

בתור סטודנט אני מחפש בלפ טופ בדיוק 2 דברים 1. שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי, ושאני אוכל להקליד איתו בשיעור. מכיוון שהמחיר קריטי הייתי מוכן להתפשר על לינוקס, וגם היום אני עובד עם open office ואין לי בעיה להמשיך לעבוד איתו אבל שהלכתי לחנות והסתכלתי על לפ טופים אמרו לי שם שלא מוכרים בלי windows עליו, חושב שהסתכלתי על אלו של IBM ועל עוד חברה לא זוכר את השם ובאמת חבל לי להשקיע סתם 500 שקל שהלינוקס והopen office מספיקים לי בהחלט יש הצעות?

יאיר B

New member
אופן אופיס../images/Emo99.gif

זו בעיה. אין חברות מחשבים עם שם שמוכרות מחשבים בלי חלונות (היה על זה פעם מאמר ב-Ynet, אני אנסה למצוא אותו). אבל אם אתה רוצה רקר אינטנט אלחוטי וכתיבת שיעורים (עיבוד תמלילים) תמיד תוכל לקנות מחשב משומש, מיד שנייה ולהתקין עליו מה שתרצה. אני גם חושב שבמקרה של לינוקס זה יכול להיות טוב יותר כי אם המחשב בן שנה-שנתיים, יש סיכוי גבוהה יותר שכל המודולים יהיו כבר בקרנל (=יחסוך לך זמן בקימפולים).

tenen

New member
אז זהו שזה לא טוב...

כי מכיוון שאני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אחד חדש אני צריך את האחריות הזו, ואם אין ברירה אני גם אשלם על windows כדי לא להתקע בלי האחריות שזה בעצם הדבר שהכי חשוב לי :)

יאיר B

New member
מקריאת מאמר בנושא, נראה שיש שני

חברות שמוכרות ניידים בלי מערכת הפעלה (או עם Free Dos). העניין הוא שמדור בדרך כלל במחשבים מסדרות עסקיות = יקרות מאוד (לפחות במקרה של HP, נסה את DELL, אולי אצלם זה אחרת). להלן הידיעה בנושא שפורסמה ב-Ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3177955,00.html

למעלה