מבקש המלצה לחרב

מוסאשי

New member
מבקש המלצה לחרב

חבר נוסע ליפן ואני רוצה שיביא לי IAITO - חרב לשליפה. מישהו יכול להמליץ איפה לקנות חרב בסיסית במחיר סביר? האם יש בעיה להביא אותה לארץ? תודה

IAITO מיפן

חרב בסיסית במחיר סביר צריכה לעלות ביפן בערך 200-250$. מכאן זה מטפס מעלה כמעט בלי גבול. שלש נקודות חשובות מאד: 1. יש לקנות רק בחנות לציוד אומנויות לחימה, רצוי במיוחד בחנות שמתמקדת בקנדו / איאידו. לא לקנות בחנות כללית או בזאר, מפני שיש "חרבות תיירים" המיועדות לקישוט בלבד, ומסוכנות לאימון (ולא נחזור על הסיפורים). גם בחנות לציוד לחימה יש לציין שרוצים iaito. אם חרב עולה פחות מ-150$ זה מחשיד כחרב קישוט. 2. אורך - החרב הסטנדרטית מתאימה לאדם בגובה 175 (פלוס מינוס). בכל מקרה רצוי שהחבר ידע את הגובה שלך. מוכר מקצועי יוכל להתאים את אורך הלהב לגובה שלך. 3. לגבי הבעיה להביא לארץ. יש אבל לא תמיד. לפי החוק היבש, לא ניתן להכניס חרב לארץ אלא אם אתה סוחר נשק (מורשה ע"י משרד הפנים) או אספן מוכר עם תעודת חבר באנק"ה. מעשית - כל מי שאני מכיר שהביא חרב איתו, עבר במכס בלי בעייה. אם עוצרים, קל להסביר שזו חרב קישוט, לא מושחזת ואינה עשויה פלדה!!. לא לציין שזה לאומנות לחימה, זה לא נשמע ידידותי לסביבה. בדרך כלל הבעייה היא במשלוח החרב בדואר, וכאן יש הרבה מקרים שחרב נעצרה במכס, ונשארה שם (כנראה מקשטת קיר אצל פקיד מכס בכיר). שוב - אישית ומנסיונם של אחרים - אין בעייה להכנס עם החרב לארץ. עם זאת, יש סיכון תיאורטי ליפול על פקיד שאישתו עזבה בדיוק את הבית, הבוס ירד עליו בבוקר, ועכשיו הוא מחפש להצדיק את קיומו לפי הפרוטוקול. לגבי מקומות ספציפיים לקנות - בכל דוג'ו יוכלו להפנות אותו לחנות קרובה יחסית. אני מכיר חנויות בטוקיו בתוואי הליכה, לא בשם רחוב. אם תשלח אותי אני מבטיח למצוא חרב
בהצלחה.

מוסאשי

New member
תודה רבה לנפח. למישהו יש כתובת ספצ

ספציפית ? אני מחפש כתובת מדוייקת של חנות מומלצת.

nirk_aikido

New member
hi

i remember that there are 2 good stores near the tokyo dome. we bought our staff there, and they were recommended by our japanese senseis I remember that this question rose a few times before in the forum and were given more full answers. i advise you to do a search have fun nirk

Tonjin

New member
נסה את Sakuraya בטוקיו....

3-4, Kudan kita 1 chome Chiyoda-ku, Tokyo tel: 03(Tokyo's area code) 32-62-1906 fax 03-32-62-14-64 Email [email protected] (closed on Wed/Sun)​
החנות נמצאת ממש ברחוב שליד תחנת הרכבת התחתית של הבודוקאן, ממש לידה ישנה חנות מומלצת נוספת שכרגע אין לי את הפרטים שלה בהישג יד - המזכירה הנחמדה בבודוקאן תשמח לסייע לך במפה מצולמת בה מופיעות שתי החנויות (מה שכן, החנות שהזכרתי יותר ספציפית לאיידו וקנדו, שתיהן די מתואמות במחירים גם אם לא תמיד בהיצע...) אם החבר שלך נמצא בטוקיו ב-15 לפברואר ויש לו איזשהו עניין באומנויות-לחימה כדאי לצייד אותו במצלמת-וידאו ולוודא שהוא עושה כל מאמץ להגיע לכאן....

Tonjin

New member
אם כבר דורכים על יבלות....

את אם כל אימוני הפורום ניתן למצוא כאן.... (איקידו - אני מאמין שאתה מכיר ויכול להרחיב)

איקידו

New member
את החרב שלי...

את החרב שלי המורה שלי (קוימה סנסי - קיוטו) קנה עבורי... הוא כל פעם שואל לגביה ומספר לי כמה שהיא טובה. נראה לי שהוא ניקשר אליה באיזו שהיא צורה... ??? הרבה דברים מובנים אחרי שנים ואז זה קורה פתאום בגלל איזה דבר קטן ששופך הרבה אור. את החרבות של התלמידים שלי שורב נוספת שקניתי רכשנו כולנו מחנות בקיוטו שגם מוכרת דרך האינטרנט - טוזן-דו. TOZANDO. תנסו TOZANDO.COM זאב ארליך.

Tonjin

New member
מה, לTozando יש גם חנות פיזית..?

חשבתי שהם מוכרים רק באינטרנט....

איקידו

New member
כן

Tozando Co., Ltd. Nakadachiuri Chiekoin Higashi Kamigyo-ku, Kyoto City 602-8205 Japan תמונת החנות מצורפת

Yin

New member
הם שולחים לישראל?

ואיך האיכות של הג'ו שלהם? תודה, עדי

קניית חרב

ישנן שתי חנויות ליד תחנת הרכבת התחתית suidobashi בטוקיו באחת מהן תוכל למצוא חרב במחיר סביר אני אישית העדפתי את הגדולה יותר בהצלחה

k a t a n a

New member
בשקר לקטאנה

האם מה שאפשר לקנות בחנויות בארץ שהן חנויות אספנים,מתנות,עתיקות וכו'. האם זה קטאנות או חרבות איכותיות או סתם חרב יפה לקישוט?

אין חנויות בארץ המוכרות איכות

בכל הנוגע לחרבות בכלל ויפניות בפרט. על חרבות אימונים - נאמר כאן הכל, רק תתרחק מהזבל שבחנויות "מתנות לגבר למיניהן"... הן לא איכותיות ולא בטיחותיות... זה בכל הנוגע לחרבות של "כאילו" כולל החרבות שהוזכרו לעייל איתם רוב האנשים מתאמנים בארץ - גם באי-יי-דו ... חרבות אמיתיות ניתן למצא ולקנות מבודדים

למעלה