מבקש המלצה / ייעוץ

Baloof

New member
מבקש המלצה / ייעוץ

שלום לחברים,

אני לא הכי צעיר (בן 31) ובשנתיים האחרונות התאמנתי בוו-ווי.
מאוד אהבתי את השיטה - בעיקר העצימות הגבוהה והפרקטיות שלה בהגנה עצמית, מה שתרם מאוד לתחושת הבטחון שלי.
במקביל הקפדתי להתאמן בחדר כושר פעמיים-שלוש בשבוע כדי לשמור על הצורה.

כל העסק הזה גזל הרבה זמן אבל היה לי טוב ומעולה.

ואז - חדשות נהדרות (!) נולדה לי בת מדהימה ומקסימה, ופתאום נהיה מאוד קשה להספיק הכול, והאימונים התחילו לבוא על חשבון זמן האיכות איתה, והעייפות המצטברת...
הצלחתי להתמיד עוד כחצי שנה, אבל לאחרונה נשברתי. על משהו הייתי חייב לוותר. האימונים בוו ווי מתקיימים בשעות מאוחרות (מתחילים ב 8) ורחוקים מהבית, וגם השתנתה הקבוצה, ועכשיו אני לא ככ מתחבר, אז ויתרתי.

ועכשיו מדגדג לי וחסרה לי מאוד העבודה עם הגוף. לא מספיק לנפח שרירים בחדר כושר, אני צריך להרגיש משהו אמיתי יותר.

ניסיתי לחקור קצת באינטרנט וגם הלכתי לשיעור ניסיון בקונג-פו קלאסי (מתקיים בשעות נוחות יותר) - אבל האמת היא שאימון קלאסי הטריף לחלוטין את דעתי וסיימתי אותו עצבני לאללה.

בקיצור, מה אני עושה? יש שיטה שאפשר להתאמן בה - נאמר - פעם בשבוע ולעשות שיעורי בית? יש משהו דומה לוו ווי שאפשר לעשות בשעות נורמליות? אולי משהו אחר כמו קמ"י?

תודה על הסבלנות למי שהצליח לקרוא את הפוסט החופר הזה.

ommerl

New member
אני לא מכיר שום דבר שדומה לוו ווי

Baloof

New member
היי עומר...

אני מניח שכבר ראית את האנרגיות שלי באימונים האחרונים ואת השקיות השחורות מתחת לעיניים :)
ונכון, אין שום דבר שדומה לוו ווי

ommerl

New member
היי..

לא הזדהת בשמך אז לא הייתי בטוח שאנחנו מכירים.

אני ממליץ לך מאוד לשאול את גיורא. הוא ימליץ לך בשמחה וגם ידע מה מתאים לך.

ברוך הבא

זו ממש לא חפירה, אלו החיים, מציאות משתנה וצרכים משתנים...
קודם כל מזל טוב על הקטנטנה

אתה כיום נתקל בבעיה של לא מעט אנשים שהופכים להיות הורים, והמעט זמן שהיה לצרכים הפרטיים שלך עובר לילדים שלנו. העסק מסתבך שיש עוד ילד ועוד ילד..ללא ספק. אז כן, יש עצירות בחיים, ו"משלמים" מחיר מסויים...

לפני הכל, אם תגיד היכן אתה גר, נוכל לכוון אותך למקומות שונים, תלך, תראה, תתנסה...ותוכל להחליט.

ELIELI22

New member
תלך ברגליים/ברכב

תבדוק בעיניים תעשה שיעורי נסיון ואז תחליט.
בהצלחה!

אני אישיתי אוהב את מה שאני עושה .

בהצלחה!

ELIELI22

New member
"אני אישית"

תלך ברגליים או סע ברכב ותבדוק פיסית מועדונים שיתאימו לך.

זה קשה לאחר שמתרגלים לסגנון מסוים להחליף מאמן שיטה גישה.

למעלה