מבקש הדרכה קצרה

Bblack

New member
מבקש הדרכה קצרה

טוב מה אני אגיד לכם, בתיאוריה אני מכיר את העניין כבר שנה עם יומן חלומות והכל אך במעשי רק בחודש שעבר היו לי 2 ח.צ ראשונים כששניהם באותו שבוע, בד"כ אני צופה מן הצד בשיחות ולומד דברים חדשים אך הפעם אני רוצה ממש להיות משתתף פעיל בשיחות ולשתף אתכם "בתגליות" שלי בנושא, אחרי הכל כמעט ולא ידוע כלום על הנושא הזה ובכלל של חלומות ולהרבה שאני מכיר אין ראש פתוח
לנושא הזה, חבל שאי אפשר לשתף את החברים הכי קרובים בדברים כאלה כשהם מגלים עניין אמיתי... בקיצור הייתי רוצה שמישהו יסביר לי איך לשלוח ולקבל תגובות מהר ובד"כ מתי מחוברים "צוות החוויה" ולשתף אתכם ב 2 חלומות צלולים ברצף שהיו לי היום
. תודה לכל עונה.

LucidGuess

New member
אהללללללן......... אחי! ../images/Emo13.gif

אם אמרת שאתה צופה כבר זמן רב בשיחות כאן מהצד אז אתה אמור לדעת בעצמך מהם הימים והשעות שבהן יש כאן את רוב הפעילות... מה זאת אומרת "חבל שאי אפשר לשתף את החברים הכי קרובים בדברים כאלה כשהם מגלים עניין אמיתי"?? זאת אומרת שגם אם הם מגלים עניין בנושא אתה עדיין לא יכול לדבר איתם על זה? למה? אני אישית אשמח מאד מאד אם תירשום כאן בצורה הכי מפורטת שאפשר את 2 החלומות הצלולים שהיו לך היום! תעתיק מילה במילה מיומן החלומות שלך זה יהיה הכי טוב! ציין גם פרטים כמו מה היתה רמת הצלילות, כמה זמן זה נימשך, באיזו שעה זה קרה ובאיזו שיטה השתמשת. ויהיה נחמד גם לישמוע את "התגליות" שלך כמובן!
ברוך הבא! Lucid

Bblack

New member
שמח להצטרף!

תודה קודם כל על המענה ובקשר לחברים, אין להם ראש פתוח לחלומות צלולים הם מסוג האנשים שלא אוהבים להתעסק עם דברים "רוחניים" / "נפשיים" אפשר לקרוא לזה כשאני אומר בדיקות מציאות או לקום אחרי 6 שעות זהו כבר סימן בשבילם שאין בזה תועלת, אפשר להסתדר עם זה. קודם כל 2 חלומות צלולים קרו בראשון ב- 22 והשני ב26 לחודש ה-7 בראשון רק נכנסתי לחלום צלול של כמה שניות ובשני החלום היה ממש ארוך הרגשה של 95 אחוז צלילות והרגשה של כ 20 דקות רוב החלום התחיל בכך שקמתי מהמיטה והלכתי בבית וכל הזמן הזה רק עשיתי בדיקות מציאות ודרך אגב הטריק עם השעון יכול להיות מטעה כי בהתחלה לא עבד (ניסיתי להוכיח למשפחה שזה חלום) עפתי, יותר נכון דאיתי בבית ועכשיו החלומות של אתמול בלילה היו מיוחדים, תחילה היה חלום שוב פעם אני קם מהמיטה וכבר יודע שזה חלום ומוכיח עם השעון להורים ויורד למטה ללובי של הבניין ואז נביחות כלבים העירו אותי נרדמתי בהתחלה ב12 בלילה והנביחות לא זוכר איזו שעה אך חזרתי לישון מיד ושוב פעם קמתי מהמיטה וידעתי זה חלום וישר ירדתי ללובי, כבר לא ניסיתי להוכיח דברים , הפעם הזאתי הצלילות היתה 99.99 אחוז ממש כמו במציאות, אני מודע לעצמי כמו במציאות ולא 99 אלא 99.99 ירדתי במדרגות והגברתי צלילות, למטה ראיתי שמחכה למעלית אחת מהבניין ממש מושכת ולידה אחת יותר בוגרת אפשר להגיד "שהשתעשענו" אם אתה מבין אך השתמשתי רק עם הידים כי לא רציתי "לגמור" את החלום, ומהצד באה פאמלה אנדרסון, פשוט חלום אך להפתעתי היא היתה קצת זקנה עם קצת קמטים לא זוכר מה עשיתי איתה אך הלכתי להסתובב באשדוד וראיתי את מואישה מהתוכנית , חזרתי לבית ועפתי לכיוון הקניון כשאני עושה תחרות עם כמה בנות כשאני מרחף היה קשה לרחף מהר זה היה יותר מעין דאייה ארוכה, הלכתי לקניון ובדרך חידדתי את הראייה כמו שקראתי פעם באתר וראיתי ממש חלק ובקניון מצאתי את נערת חלומותיי ושוב פעם השתעשענו אך הפעם החלטתי "לגמור" את החלום כי הרגשתי שהחלום היה משהו כמו שעתיים!!! ממש ארוך וצלול עד כדי שגעון ופחדתי שבמציאות ההורים מנסים להעיר אותי ולא מצליחים ובטח כבר עבר יום שלם בשינה ופחדתי שיחשבו שאני מת או משהו אז החלטתי לסיים את החלום. ההרגשה ממש נפלאה ואני שמח שנחלצתי מהקיבעון לבדוק את היות החלום חלום צלול מבלי לנצל באמת את החלום, אני עדיין נדהם מרמת הצלילות ואני אחרי שנה של כתיבת חלומות, 2 חלומות בלהה שניהם בשבוע שעבר ולפי דעתי קשורים לעניין הזה ו4 חלומות צלולים!!!! אף פעם לא חשבתי שאגיד את זה, הסבלנות משתלמת.

Bblack

New member
חלומות בלהה לבחירתך

דרך אגב אני ללא כיוון עם השעון פעם הייתי מתעורר אולי כל לילה ומוצא עצמי משותק (כנראה התת מודע שלי ממש חזק אם ישר רוצה להכניס אותי לחלום) אך בשלב של האנרגיות הזורמות היו לי כאבים בצד הבטן והיתי מתפלל שיגמר השיתוק כבר עם הזמן התרגלתי לצאת מהשיתוק מהר והיתי מוצא את עצמי יושן על הצד הימני שלי אך עדיין אי אפשר לקרוא למה שעשיתי ויילד אך גם לא באמצע החלום הבנתי אלא קמתי מהמיטה כשאני כבר יודע שאני חולם, יכול להיות שזה אולי היה שיתוק גוף שלא כאב אז לא הרגשתי שעשיתי ווילד, ועוד דבר שרציתי לדבר עליו הוא על חלומות בלהה ואני לא מתכוון לחלומות רדיפה וכל החלומות הרעים אני מדבר על חלומות כמו שאני כאילו מתכוננן לישון ואז אני הולך לסלון לקחת משהו ופתאום רואה מישהו יושב על הספה עם זקן ואני מבין זהו רוח או משהו ואני רץ לאחותי ומתחבא מאחורי הכסא שלה אך אני רואה כמה אנשים מחוץ לחדר מסתכלים עליי ואחותי אומרת שהיא לא רואה אותם והאנשים ואני לא יכול לדבר או לזוז והאנשים האלה מסתכלים כאילו הם מכירים אותי לגמרי והם בכוונה עם חיוך זדוני לתוך העניים שגורמות לך לצרוח אך בדממה! ושוב פעם בחלום אחר באותו שבוע אני אומר לאחי הקטן לסדר את הדברים לפני שהוא יוצא כמו שאני אומר תמיד ואני הולך אחריו כשהוא מרים את הדברים ואז הוא נכנס לחדר של אחי וגם אני אחריו ופתאום אני רואה שעוד אחד כמוהו יושב ליד השולחן ולומד ואין לי מילים ואני נסוג ומתרחק אחורה והוא (זה שעמד) מפנה אלי את המבט הרשעי של רוח רפאים או משהו שכאילו הצליח לעבוד עליי ועכשיו אין לי מפלט דרך אגב שני החלומות הסתיימו בכך שאמא שלי העירה אותי כשאמרה שאני עשיתי קולות וזה היה בדיוק בשיא, נזכרתי תחילה שבחלום הראשון שלי ראיתי את הארון שלי בחדר פתוח ואז עם כל הרוחות וכשקמתי במציאות הארון היה פתוח והיה קר לי ובפעם השניה כשאמא שלי העירה אותי ישנתי בכלל בחדר אחר אך כשנכנסתי לחדר שלי לצערי הצפיות שלי התגשמו והארון היה פתוח לרווחה כאילו משהו יוצא ממנו או משהו כזה כשאני יושן בכל זאת לא ממציץ לכם לישון עם ארון בגדים פתוח! לא רצוי

LucidGuess

New member
ואוו בחיי מגניב!! כיף לך יא מניאק!!

ואוו אני פשוט מקנא בך...
חלום צלול כזה ארוך ועם רמת צלילות כך כך גבוהה ועוד אתה זה שמחליט לסיים אותו מיוזמתך מתי שבא לך! פשוט אדיר לדעתי! אתמול ניסיתי ווילד מוסיקה אבל הרדיו היה חלש מדיי ולא היה לי כוח לזוז ולהגביר את העוצמה אז פשוט נירדמתי... באסה היום אני שוב ינסה!
Lucid

למעלה