מבקש הדרכה ועזרה

מבקש הדרכה ועזרה

אני רוצה להוציא ספר בנושא הבורסה. היכן אפשר לקבל הכוונה על צורת הכתיבה וההוצאה לאור? תודה מראש צביקה [email protected]

Arana

Well-known member
מנהל
ספרי בורסה

לדעתי בפורום ניתוח טכני ושוק ההון יוכלו יותר לדעת איך צריך להיראות ספר כזה (אני מניחה שכוונתך לספר עיון ולא פרוזה...) תוכל גם לשאול אותם על הספרים שהם מכירים: איך הם אוהבים שהספר יהיה כתוב, איזה הוצאות הם מעדיפים.

Arana

Well-known member
מנהל
ברור שידע לגבי שוק הון יש לך

הרי אתה כותב ספר
עם זאת, אם אנחנו מדברים על ספר עיון שמיועד לעוסקים בשוק ההון, ולא ספר שעלילתו ממוקמת במקרה בבורסה (למרות שזה יכול להיות מעניין), הרי האנשים שאותם צריך לשאול הם קהל היעד, וכאלה יש בפורום של ניתוח טכני ושוק ההון. גם הוצאות הספרים שמתמחות בכל סוג ספרות הן אחרות. מאחר ולא היו לנו דיונים על ספרים מהסוג שכתבת כאן (לפחות לא שאני ראיתי), איני יודעת אם חלק גדול מהגולשים כאן יידע להמליץ לך. ספר עיון שונה מאוד, כמובן, מספרות יפה. אני יכולה לומר לך מה אני מחפשת בספרות עלילתית (ואולי גם אלו הוצאות השביעו את רצוני בעבר), אבל אני בספק מאיזה צד צריך לפתוח ספר על ניתוח שווקי הון...

bennyTKD

New member
ניסיון נוסף לענות

אני מתנצל כי עניתי לך אתמול ושמתי פה מספר טלפון, שמסתבר שזה משהו שאסור לעשות פה, ולכן מחקו לי את ההודעה. אם תפנה אלי במסר פרטי, אוכל לענות לך בצורה יותר חופשית. בני

למעלה