מבקש את עזרתכן

מבקש את עזרתכן

ידידה מאד קרובה שלי עומדת להתגייס, אני קניתי לה משו לכבוד זה, השאלה היא איזה ברכה כותבים לאחת כזאת ? שתבינו שאף פעם לא נתתי מתנה כזאת ואין לי שמץ של מושג... בתודה מראש למסייעות.

liat ליאת

New member
היי גברברוש ../images/Emo24.gif

אני מצרפת לינק לאתר של ברכות לאירועים שונים. אולי תמצא שם משהו. יש שם גם קטגוריה של גיוס
ובוהריים טובים לכולם. מצטערת על דפיקת נפקדות ארוכה. אני עסוקה עד למעלה מהראש ולא מוצאת זמן להכנס אפילו בבוקר

בבקשה יקירי

הנה את מתגייסת, ותכף את חיילת כבר לא משתוללת ולא מתהוללת את הבגדים היפים ההדוקים את מחליפה במדים ירקרקים במקום אמא - יש לך מ"כית, במקום אבא - רס"ר במקום בית נעים - אוהל מכוער אבל אל דאגה, עם הזמן מתרגלים וראשי התיבות הצה"ליים כבר לא מבלבלים והפז"מ דופק ויש גאוות יחידה אבל אל תדאגי, לא תהיי שם בודדה כי אני הגברבר מאחל לך ברכה מיוחדת גיוס נעים והצלחה בשמירה על המולדת!

וואו איזה ברכה יפהפיה...

תאמיני לי שרק עכשיו ראיתי את זה, תודה זה בהחלט ברכה מתאימה, אם כי היא לא כ"כ תאהב לשמוע שהיא צריכה להיות ילדה טובה בצבא :)

הבנתי אותך

אז היא צריכה לצאת לקצונה או לפחות לקורס מכ"ים או אולי קורס מכות

ליאת, רציתי להפנות את תשומת ליבך

לכך שהגברברון קרא לך מאמי מה יש לך להגיד בנושא?

מתי אמרת את זה ?

אין לי שמץ חחחחח דייגת יש לך כושר הבחנה... מה שאני לא מבין זה, מה זה קשור לזה שקראתי לליאת מאמי מה זה לא נכון שהיא ממוש ?

חיפוו

זה שאני ואת יודעים שהיא שרופה עלי, זה יפה, הבעיה היא שהדייג גם יודע את זה וכאן הבעיות רק מתחילות... אגב חיפושית, בעלך הוא זה שהתקשר אלי אתמול נזעם ביותר ?

המממ תלוי

אם המתקשר אמר: "תשמע גברבר, תפסיק לשלוח לאשתי פרחים, לחזר אחריה נמרצות, להשאיר לה פתקי אהבה, להשאיר לה שוקולדים בלגיים משובחים ליד מפתן הדלת" סימן שזה בעלי אם הוא אמר: "אתה מוזמן לפגוש אותי לדייג במים עמוקים מאוד - אם אתה יודע למה אני מתכוון" זה בעלה של אשת'דייג

למעלה