מבקש את עזרתכם.

holymen2

New member
מבקש את עזרתכם.

שלום לכולם. אני אלעד. כבר כמה חודשים אני קורא כאן יש אחלה נושאים והמלצות. הגעתי לכאן כי התחלתי להתעניין בטראנס פסיכודלי. התחלתי כמו רבים אחרים מניצחונות דרך יהל דרך קלאב והארד סטייל עד לטראנס "האמיתי" כמו שבטח תגדירו אותו. הסגנון הזה סחף אותי אבל לקח לי זמן להבין אותו ולהתרגש ממנו. מיותר לציין שאת הקלאסיקות הגדולות תמיד הכרתי אבל רק שנכנסתי יותר חזק דרך חברים (בהתחלה) ודרך התעניינות הבנתי את הגאוניות שבסגנונות הפחות ממוסחרים. ד"א אני לא בעד כל הסיווגים האלה וניסיונות להתבדל כקהילה דיי סגורה שהרבה פעמים אני רואה כאן ירידות על אנשים שמנסים להתעניין. לדעתי לכל סגנון יש את המטרה שלו. קלאב נוצר להרקיד אנשים במועדונים, ניצחונות בשביל לעשות שמח גואה בשביל להתקרחן וכו'. עכשיו נגיע לשאלה שלי. אני שואל אותה כאן בגלל שאני מחפש מידע על אומן ישן ורק כאן יש אנשים שמתעניינים בטראנס הרבה שנים וגם אם התמקדו בד"כ בסגנון מסויים אולי יש סיכוי ששמעתם על האומן "טייפון". אני מחפש עליו מידע כי פשוט זו נוסטלגיה ואני חולה על נוסטלגיה. הטראקיםשהוא יצר הרקידו אותי באירועים משמחים בחיים שלי וכל מה שנותר לי זה דיסק אחד ישן צרוב ובוא מופיע השם tyfoun ללא שמות הטראקים רק האומן. הוא יצר סיגנון ניצחונות לכל דבר. טראקים דיי גרועים מבחינת איכות וילדותיים מאוד אבל הנוסטלגיה חזקה מכל! אני פשוט מתרגש כל פעם שאני שומע את הטראקים האלה אני כמעט בוכה מרוב שהם מזכירים לי דברים כל כך טובים. אני מקווה שתתיחסו ברצינות לנושא למרות שזה סיגנון "נחות" בעיניכם. אני בטוח שאם תתאמצו אולי תזכרו משהו. תודה!

לא זכור לי אומן ניצחונות בשם הזה

אבל זכור לי לייבל לא רישמי כזה טייפון רקורדס ששיחרר ניצחונות בקצב של אוסף לשבוע(נחמן טראנס,אין דה מורנינג.)

holymen2

New member
השאלה היא

אם אתה זוכר איך כותבים את זה באנגלית. כי מחיפוש באינטרנט מצאתי כל מינ אומנים כמו: typhoon, tyfoon, tyfun ועוד כל מיני עיוותים. אני מחפש את האומן (או שזה לייבל בכלל) tyfoun. תודה על הניסיון בכל מקרה.

דייב דנ

New member
נדמה לי שזה כמו הסופה

אבי נראה לי שדווקא הוא היה יוצר באר שבאי, שאחר כך עבר לשם אחר. האמת אני די זוכר את השם מהתקופה ההיא, למרת שעדיין לא מתקשר אצלי לשום דבר. מה עם ישרטראנס אין שם כלום?

דייב דנ

New member
אין כלום

אז בישרטראנס אין כלום, יכל להיות שבאמת האומן היה כזה פטאתי שהוא לא הצליח להיכנס אפילו לאתר.

תראה

אם תרשום TYPHOON הוא ימצא לך הרכב אחר(חברי טוטאל אקליפס) כמו שאמרתי האומן הזה לא רישמי .... אני זוכר דיסק כזה בבסטות נדיר למצוא אותו ברשת אלא אם איזה אספן מכור העלה אותו...

היי אלעד

ברוך הבא ! לגביי הירידות, צריך בהחלט לשים לב לא לקטול חדשים. בסך הכל אתה תקבל פה מענה ספציפי מהיר ומדוייק מאנשים פה שממש מבינים, זאת אני חייבת לציין. יש פה מה ללמוד. לגביי הקטע של "פורום מוסגר" אני חושבת שיש טעם לכך היות ומוסיקת הטראנס מאד מאד שונה ממוסיקה אחרת ויחודית לה בלבד. כמובן שבתוך כל הנושא "טראנס" יש חלוקה ענקית לא פחות.. שלעיתים קשה לדבוק בה.. זה עיניין של זמן. באפשרותך לבחור אם להתמיד לחלק אותה או לזרום עם הכל .. אפשר רק להעיד שחלוקת הטראנס גורמת לך להנות יותר ולהתאים לך לזמנים מסויימים, כמובן תוך גיוון. אבל בשום אופן לא ניתן לערבב בין טראנס לבין משהו אחר.. אני אישית רואה את זה כפגיעה ישירה בטראנס. אחלה יום לך...

holymen2

New member
התכונתי...

או יותר נכון לא התכונתי שצריך לפתוח פורום שבו נערבב את כל הסיגנונות. כמובן שרצוי לחלק כדי שיהיה יותר סדר. וכמובן כל קהילה ויחוד שלה. התכונתי לסגירות של הקהילה עצמה שדיי דוחה מצטרפים חדשים בגלל כל הקטע של הירידות או פסילת אנשים על סמך סגנון מסויים. לשמל בנאדם ששומע עופר ניסים יובל לתליה כאן.. למרות שהוא אולי מתחיל להתעניין ולהיכנס לטראנס האמיתי ורוצה לעשות זאת דרך הפורום זה יכול להרתיע אותו.

טוב

עופר ניסים מייצר מוסיקה כל כך ירודה ולא חדשנית ומיתפתחת בעיניי... ואני לא בטוחה שהוא קשור לטראנס כל כך.. אפילו לא ללייט.. אבל מי שאוהב אוהב.. הוא גם אישית חרץ על דיגלו את הקהילה ההומו לסבית אז יש שנירתעים .

למעלה