מבקש את עזרתכם

shiri40

New member
נרדמת בשמירה.......

עין הסערה ידידי, עצוב מאוד-מאוד לשמוע... זה בדיוק מה שקרה לי כשבעלי היה עסוק בעצמו, בטיסות ובעבודה לפני המשפחה... ואני - גידלתי ילדה לבד שנה וחצי. הוא בהחלט לא היה שם... עברו שנתיים מאז שלשמחתי הרבה החברה נסגרה ואני קיבלתי את בעלי "בחזרה"... אנחנו עדיין עובדים קשה מאוד כדי לראות מה עוד יש בינינו. אני עדיין מתלבטת ובטיפול. אני ממליצה בחום רב על טיפול זוגי ופרטני. תנסה להסביר לה שאין מה להפסיד ויש המון מה ללמוד כל אחד על עצמו ועל בן-הזוג. זה שווה !!!! ולגבי תגובתך מאתמול... "מדוע אני הוא זה שצריך לשלם את המחיר וכשהספינה מתחילה לטבוע, אותי צריך לזרוק ראשון? הרי אני יכול לעזור ולהציל?" ראשית, שניכם משלמים את המחיר... נראה לך שהיא לא משלמת מחיר ??? אין לי ספק שלמרות הצהרתה זה קשה לה מאוד. במיוחד כשילדים מעורבים בתמונה.

zz 4

New member
אני מבטיח לך.אתה תגיד עוד תודה

על כך.נכון יהיה לך מעט לא נעים אבל אם אמרה חבלז.ילדים זה סתם תרוץ לא להתגרש.אל תפחד.ואני שוב אומר אתה עוד תישאל את עצמיך למה זה לא קרה לפני .........כל מה שאתה תעשה עכשיו יהיה רק מבחינת בזבוז זמן.הכונה לנסות לשנות להבטיח.אל תהפוך לשפן ניסיונות .צא לחיים רק תרוויח.

intimi

New member
help

רוץ מהר וקנה את הספר - "הפסק לפחד והתחל לחיות " שנכתב ע"י jonson ארה"ב וניתן למצוא אותו באינטרנט עבור כ - 30 ש"ח. בהצלחה, אריק.

Rim9

New member
אני מבינה אותך

הבעיה במערכות יחסים עם או בלי נישואין בעידן החדש היא שבני הזוג לא משקיעים בקשר ובשימורו, כמו גם ברגש האהבה והריגוש ובשימורם, כפי שנחוץ. החיים זורמים בקצב מסחרר. לא מספיקים לעשות שום דבר. סתם ככה לשבת זה מונח שלא קיים. אפילו הסקס נכנס בלו"ז צפוף בין כביסה ללהעיר את הילדים. וגם הפרשנות שלנו, של כל אחד מבני הזוג, למה שעובר עלינו לא נוטה לפנות לכיוון של "אנחנו צריכים לעבוד על זה יותר" אלא לכיוון של "טוב, לא הולך, בואו נפרק את החבילה". השאלה הגדולה היא אם בטיפול זוגי ניתן לשנות את הגישה הזאת, שהורסת כל כך הרבה משפחות ויוצרת ילדים שחשים מוזנחים ופגועים. ויחד עם זאת חשוב לזכור, שנשים הרבה יותר רגישות מגברים. סביר להניח שאשתך הרגישה שמשהו חסר כבר מזמן. וסביר להניח שהיא גם ביטאה את זה בדרך זו או אחרת ואתה... פשוט לא שמת לב. אם זה בגלל הלו"ז הצפוף שהזכרתי קודם ואם בגלל שזה מה שקורה בד"כ. אני חושבת שלעולם לא מאוחר מדי, ואם היתה פעם אהבה - היא עדיין קיימת שם, רק שצריך לנפנף מעליה הרבה אבק. אם לא היתה אהבה אף פעם - אז אין מה לחדש שם וזה אבוד מראש. תמיד כדאי לנסות. אף פעם לא תתחרט על זה שניסית. אבל אם לא תנסה זה עלול ליסר אותך כל החיים. ולא רק בגלל הילדים. אם לא היו ילדים - לא היית מנסה לשמר את אהבת חייך? בהצלחה

s h o o s h a

New member
האמנם ??????

"ויחד עם זאת חשוב לזכור, שנשים הרבה יותר רגישות מגברים" צורמות לי "קביעות" ואמירות גורפות מהסוג הזה

זורק מחשבה ....

לא יודע אם נתקלת בזה פעם.. אבל כן אז אתה תבין... כשמישהי מאוהבת/אוהבת מישהו.. כשהוא מספר בדיחה היא צוחקת.. כשהוא נותן מחמאה היא נמסה.. כשהוא אומר את דעתו..היא מקשיבה... כשאותה מישהי לא מאוהבת/אוהבת.. אז הוא נותן מחמאה שולח פרחים..SO WHAT בתור אחד שחווה את שני הכיוונים.. גם של זו שאהבה וכבר לא וגם את זו שהיתה ידידה ופתאום משהו זז אצלה..ופתאום מילה שפעם לא הזיזה לה..אני מרגיש שממיסה אותה וחשובה לה.. יודע שזה מה שעושה את כל ההבדל.. אי אפשר תמיד להסביר למה..זה קורה אבל זה כל ההבדל..ושום דבר לא ישנה את זה.. יועץ נישואים יכול לעזור רק במקרה..שאהבה בפנים ישנה..אבל חיי היום יום הפכו לגיהנום ו"לא מסתדרים ביחד".. אבל כשאין את הניצוץ...ומספיק אצל רק אחד הצדדים..זה מספיק שזה ימות..ואין אפשרות לרפא... עצתי..למרות הכאב...אל תשאר במערכת בה הצד השני לא אוהב אותך... תזכור שמגיע לך שיאהבו אותך.. שמישהי יהיה לה חשוב שתחייך..שתתן לה מחמאות.. אל תשאר שם אם זה לא קיים..גם אם זה כרגע נראה קשה

marianna

New member
לפני

ששומעים דעות של אחרים, לפני שמקשיבים לנסיון חיים של אלו שהיו שם, לפני זה צריך להיות קשובים לקול הפנימי שלך, שלה ושל שניכם ביחד כזוג. ניתן לשקם, ראיתי הרבה מקרים שבהם שוקמה הזוגיות למרות שלכאורה לא הייתה אפשרות שיקום. נסה לחזר אחריה מחדש, נסה לשכנע אותה כמה היא חשובה לך. כמה חשוב שלפני ששוברים את הכלים יעשה נסיון לשקם את הזוגיות. ככל הידוע לי אשה לפני שהיא מחליטה להתגרש עוברת התלבטויות רבות, ורק אם החיים במחיצתך הפכו לגמרי בלתי אפשריים מבחינתה רק אז היא תסרב. אם היא תאמין באמת שבמקרה והנסיון לא יצליח תתגרש ממנה בצורה מכובדת. ואם בסיס הזוגיות ביניכם היה טוב בעבר, ועוד נותר ביניכם אמון, תוכל לשכנע אותה לפנות ליעוץ זוגי. אבל, אל תשכח שהיעוץ הזוגי אינו פוטר אותך מהשקעת מאמצים לשיקום הנישואים, ואחת הדרכים הטובות ביותר לכך היא להקשיב לצד השני, ולהבין שמאחורי המילים מסתתרת בעיה אותה יש לפתור או בדרך של פשרה או בדרך של ויתור של אחד הצדדים.

כל הכבוד

למרות שכנראה לא אעשה עם זה כלום, הצלחת לרגש עד דמעות. כל משפט כאןבמקומו. תודה.

לא רוצה בלי טובות!!!!!

ושמע לעיצת בעל נסיון: 1. לא רוצה בלי טובות. 2.בלש פרטי או סתם חיטוט בטלפון הנייד+תיק+חשבון טלפון מהנייד מהבית, יוכיחו שאשתך לצערך מתפרפרת.("ירדה מהפסים" ) 3.לא אוהבת? אולי היא לא ראויה לך? 4.הים מלא דגיגות- לך לדוג.הן יפות, חכמות, ומבינות. בהצלחה.

לגוזל שפגוע

לפעמים האמת כואבת מאוד אבל אין מה לעשות אתה לא יכול להכריח אדם לאהוב אותך יש עליך לדעת לותר כי אף אדם בעולם לא שייך לאף אחד רק לעצמו לדעתי יש עלייך לתת לה ללכת למרות שזה כואב מאוד מאוד ולמרות שיש ילדים אני רוצה שתדע כי תמיד יבוא מחר גם אם זה לא ניראה עכשיו כי איפשהו יש את האישה הנכונה (מכסה) בשבילך, אולי אפילו זה לטובתך ואתה לא יודע את זה עכשיו אבל תדע את זה יותר מאוחר שבוע,חודש,שנה ואולי לא אבל כרגע תן לגוזל לעוף מהקן מי יודע אולי הוא יחזור יום אחד

גדי007

New member
הייתי בסרט הזה ...

חבר יקר, לצערי הייתי בסרט הזה - גם אני שמעתי את המשפט "אני לא אוהבת אותך יותר ורוצה להתגרש" מנסיוני האישי אני יוכל לומר לך ש "הקרב אבוד" - אין הרבה סיכוי שהיא תשאר. אבל - מהרבה סיבות שווה לנסות לשמור על הנשואים, בין השאר על מנת שיום אחד לא תגיד לעצמך "למה לא ניסיתי". ואם זה לא הולך - אז גרושים הכי יפים ומכובדים שאפשר. אני מספר שנים אחרי הגירושים. אני בוודאות יכול לומר לך - שמצב ילדי ושמצבי היום טוב בהרבה מאשר מצבנו היה בשנה האחרונה לנשואים. למען הסר ספק - במרבית שנות הנשואים, היו לנו נשואים טובים מאוד. הייתי שמח להמשיך נשואים מאושרים - אבל לא היתה לי בת זוג לעיניין. (לטנגו צריך שניים ....) חד משמעית אני יכול לומר לך - אם הברירה נשואים אומללים, או גרושים יפים, לי אין ספק שעדיף גרושים יפים. היום גרושתי ואני חברים טובים - ומגדלים את ילדינו תוך הרבה שיתוף ואהבה לילדים (בהסדר גרושים שנקרא "חזקה משותפת"). הילדים הרוויחו - היום שני ההורים מאושרים וזה מאפשר לילדים לגדול בסביבה מאושרת (גם אצל האמא וגם אצל האבא). היה חזק וזכור - "כל סוף הוא גם התחלה חדשה !!!" בהצלחה !!!

saritbn1

New member
עצה ממקור ראשון

שלום לך כאחת שעברה את אותו תהליך, לדעתי כדאי שתיתן לאשתך מרווח נשימה תן לה פסק זמן שבו היא תוכל לחשוב בהגיון בלי לחצים ובלי התערבויות של אף גורם אחר. לדעתי וזו רק דעתי האישית, אם יש באפשרותך לעזוב את הבית לזמן מה (זמן ששניכם תקבעו) זה רק יכול להועיל גם לאשתך וגם לעצמך כל אחד יוכל לעשות חשבון נפש משלו. והיה ובמקרה ה"גרוע" ביותר לאחר אותה תקופה אשתך בכל זאת תרצה להתגרש לפחות תדע שעשית כל מה שיכולת כי ביננו אי אפשר להכריח בן אדם להישאר בחברה שהוא לא רוצה ובמיוחד אם אומרים לך שלא אוהבים אותך לזה יקירי אין תרופה אם זה הגיע למצב כזה כנראה שזה הסוף. בקשר לילדייך, אין לך מה לדאוג מהם אתה לא מתגרש אם הגעתם למסקנה שזהו זה ואין דרך אחרת תעשו את זה כמה שיותר מהר ובצורה היפה ביותר למרות שגירושים הם אף פעם לא יפים אבל לטובת הילדים ולטובתכם האישית שימרו על חברות בינכם. מנסיון אישי היום הגרוש שלי חבר טוב שלי כמובן עד גבול מסוים מי שמרוויח מזה קודם כל זה הילד שלנו וגם אנחנו כי אנו עוזרים אחד לשני. לסיום אני רוצה לומר לך אני יודעת שעכשיו אתה מרגיש כאילו האדמה בלעה אותך אבל בסופו של דבר זה לא סוף העולם. שיהיה לך בהצלחה לכאן או לכאן ואני כולי תקווה שהצלחתי ולו במעט להקל עלייך. היה חזק שרית

גדי007

New member
מדוע שהוא יעזוב את הבית ?

שרית יקרה, אני מסכים עם כל מה שכתבת - מלבד דבר אחד מדוע שהוא יעזוב את הבית ? - אם לה לא טוב שהיא תעזוב את הבית - תחשוב ותחזור עם תשובה.

קוקוD

New member
תן לה מרחב

לתת לה לצאת לחופשה לבדה לתקופה מסויימת אולי יעזור לה להחליט, כי להכריח מישהו להשאר לא נכון לעשות בהצלחה

shahar9000

New member
אל יאוש לעולם!

חבר יקר, תקופה קשה עוברת עלייך! ובאה לרמז לך "הגיע הזמן לחשבון נפש" תהיה ישר עם עצמך ועם הזוגיות שעדיין ישנה, אל ייאוש אשר יביא לשעמום ומשם לניאוף... קורה בחיים שאדם מגיע למשבר מסוים! תן לה את החופש כאילו שהיא לבד אך שמור על מקומך, ואל תתייאש! תתחזק, ואולי ברוחניות כי זה מקור אנרגיה עצום! לך עם אהבתך ואל תוותר, תשנה דרך תהיה קוסם... ה' איתך ואוהב אותך, וכל מה שעושה הוא לטובתך (נכון שזה לא ניראה עכשיו, אך אתה לא אדם סקפטי לכל המשתמע במכתבך) שלח תפילתך, ממעמקי נשמתך! ואני מבטיח לך חבר יקר שהיא תשמע! תמשיך לחייך, ותמלא עצמך באהבה עוד ישמע בהרי יהודה קול ששון וכל שימחה ושלום ישכון בביתך לעולם.

תקשיב טובבבבבבבבבב!!!!!!!!!!

אתה והיא זה היסטוריה וחבל על כל שקל של ייעוץ!!!!!!!!!!!!! תן לה ללכת ושחרר אותה אם אתה אוהב אותה............ תן לה להתחיל ללכת למאתייים גברים שיבטיחו לה הכל אבל בסוף היא תישאר רק עם סטוצים.........ואז תבין שאין כמו הבעל והאבא של ילדיה הביולוגים....... תעשה סוויטש במוח...........ותיראה שכשתפגוש מישהי שאומרת לך שהיא אוהבת אותך ורוצה את קירבתך.........ןמתכוונת לזה.........אז זה שווה פי מיליון יותר מאשר האישה שהכזיבה אותך........האמן לי שאתה ראוי לזה שעיניי אישה תהינא קורנות כשהיא רואה אותך, ולא אישתך שהיא כבר לא מה שהיתה בגיל עשרים שעושה לך טובה שהיא מוכנה לתת לך צאנס עוד חודש.......... תאמין לי שהיא תתקשר ותגיד לך שצדקת .......אבל אתה כבר תהיה בפאזה אחרת........ותגיד לה שאתה מצטער אבל זה כבר לא אקטואלי....... שיהיה לך בהצלחה......... נ.ב........רכבת שיורדת מהפסים......אי אפשר להחזיר למסילה.........אבל יש עוד קרונות.......יאללה בהצלחה

abni

New member
אל תבזבז את החיים שלך עם אישה

שאמרה לך אני לא רוצה אותך ויהיה מה שיהיה.אל תפחד מבעיות כלכליות.כל סיבה שתתן לעצמיך לזחול לרגליה היא רק הפחד שלך מהבלתי נודע.קח אתה את היוזמהאל תתן ליפי נפש לפתור לך את הבעיות.אין ספק אתה עוד תיהיה מאושר.אז..

למעלה