מבקש את עזרתכם

מבקש את עזרתכם

זה זמן מה שאני יוזם הקמתו של מרכז סיוע לחולים בהפרעה האובסיסיבית כפייתית (OCD) יצא לי לא אחת לדבר על כך בפורומים שונים ונדמה לי שגם בפורום זה. אני זקוק לעזרתכם! ריכזתי רשימה של אנשים פרטיים, ארגוני צדקה ועסקים גדולים שבכוונתי לשלוח להם מכתב בקשה לתמיכה בהקמת מרכז הסיוע. אני מצרף להודעה זו, את הנוסח הכללי והבסיסי של מכתב הבקשה, כדי שתדעו במה אתם תומכים. בקשתי מכם היא לקבל את הסכמתכם להצטרף לתמיכה הרעיונית במה שכתבתי במכתב. כל שם נוסף יתן כובד משקל לבקשה, ויש סיכוי שיתייחסו לבקשה יותר בכובד ראש! הפרטים שאני צריך הם אלה: 1. שם מלא (אמיתי, לא ניק) 2. עיר מגורים (אין צורך בכתובת מלאה!) 3. תואר/מקצוע/עיסוק 4. מס´ טלפון כולל קידומת (ע"מ שאפשר יהיה לברר גם אני וגם מקבל הבקשה לברר שההסכמה אינה מפוברקת) את הפרטים יש לשלוח לי לכתובת: [email protected] הנני מודה מאוד לכל מי שייאות להצטרף ולתמוך ************************************************** כל אחד שיצטרף יעזור מאוד ליוזמה. ************************************************** כמובן שאני מתחייב לא לעשות שום שימוש בפרטים שיימסרו לי מלבד רישומם במכתב הפניה ובירור טלפוני עם זה שהביע הסכמתו, שזה לא מפוברק. בברכה רועי/סלומון יוזם היוזמה

למעלה