מבקש את עזרתכם !!!!!

• פותח הנושא mgo
  • פורסם בתאריך

mgo

New member
מבקש את עזרתכם !!!!!

נרשמתי לעתודה למסלול להנדסת מחשבים במסגרת מדעי המחשב. מאחר ובהרשמה לטכניון מי שנרשם להנדסת מחשבים במסלול זה נדרש בטופס למלא "מדעי המחשב", מלאתי כך את הטופס. באישור הקבלה לטכניון ולעתודה נכתב שהתקבלתי למדעי המחשב. איך אני יודע אם התקבלתי, כפי שבקשתי, למסלול ה - 4 שנתי בהנדסת מחשבים במסגרת מדעי המחשב? האם יש מישהו נוסף שנרשם כמוני לטכניון והתקבל לעתודה - מה כתוב באישורי הקבלה שלו לטכניון ולעתודה?

pl84

New member
בטכניון

אתה מתקבל רק לפקולטה, את המסלול אתה בוחר רק אחרי 3-4 סמסטרים. לעומת זאת הצבא צריך לאשר לך מראש את המסלול (קרי מדור עתודה אמור לאשר לך מראש את המסלול להנדסת מחשבים). פאשה

mgo

New member
איך אתה יודע שהתקבלת

למסלול "הנדסת תוכנה"? מה יהי כתוב לך באישור מהעתודה?

pl84

New member
באישור העתודה

היה כתוב: "אנו שמחים... למסלול להנדסת תוכנה בטכניון חיפה" פאשה

b i s c u i t

New member
ברכותי, נדפקת ../images/Emo93.gif

הם (עתודה) קיבלו אותך למסלול התלת-שנתי, כי אם היית מתקבל להנדסת מחשבים היה כתוב לך שהתקבלת להנדסת מחשבים (ולא למדעי מחשב). עכשיו תוכל להגיש בקשה לעבור מסלול, ובכך להצטרף לתור הארוך של נדפקי העתודה ברמות כאלו או אחרות... SORRY...

Gal K

New member
האמת שלי הייתה גם בעיה כזאת

לא רשמו אותי למסלול הנכון לעדיפות השנייה באת"א - רציתי הנדסת מחשבים ורשמו אותי למדעי המחשב עם הנדסת חשמל. היה שם איזה קטע לא ברור - גם לא הייתה התאמה בין הרישום באת"א לבין הרישום בעתודה. למזלי התקבלתי לעדיפות הראשונה... גל.

b i s c u i t

New member
כן, גם אני נדפקתי ../images/Emo122.gif

בדיוק אותן נסיבות, רציתי הנדסת תוכנה, נתנו לי מדעי מחשב, חתמתי דחייה עד 2004 (ולא 2005), בציעו לי לעבור להנדסת מחשבים ולא רציתי (טיפשה), ועכשיו אני מנסה בכל כוחי לעבור לשם, נראה מה יצא מזה...

moll

New member
גם לי הייתה את הדילמה הזאת

והתקשרתי לעתידים ושאלתי אותם אם מה שכתוב זה מה שיהיה ואם אני יכול לשנות וכו´ ואמרו לי שעוד שנה אני מחליט, כמו כל הסטודנטים הרגילים. אתה יכול להתקשר ביום ראשון בעצמך ולשאול ומן הסתם יגידו לך אותו דבר (או שלא.. אי אפשר לדעת עם הצבא..)

macco

New member
תתחיל לשלוח פקסים למדור עתודה

מותר לך ללמוד רק מה שהגיע לך באישור של העתודה. לכן אם קיבלת אישור למדמ"ח(מסלול תלת-שנתי) אתה לא יכול ללמוד הנדסת מחשבים(שזה בכלל מסלול ארבע-שנתי). אצלי היתה אותה בעיה. ביקשתי מהם לשנות בערך חודש לפני, הם אמרו לי שמאוחר מדי, אבל כשהגעתי ליום חיול, ברגע החתימה פתאום אמרו לי שאני בהנדסת מחשבים. אם אתה באמת רוצה לשנות תנסה לעשות כמה טלפונים ופקסים למדור עתודה, אולי זה יעזור לך.

למעלה