מבקש אישור!!!

GUGI**גוגי

New member
מבקש אישור!!!

משבור והפולניות.. אני מת לספר משו טלנובלי... מותר? אפשרי?

taltallim

New member
בשם הפולניות...

נא ספר!!!! תלתלים (שלוקחת לעצמה את זכות הייצוג)

GUGI**גוגי

New member
טוב...

אני מתאהב במישהי!! מין משו בוגר ומתוק כזה..! הקול שלה מקבץ לי ת`בטן הדיבור שלה משגע אותי! בכל שעה עגולה אני מנשק אותה! יש לה צחוק כמו של הבת של אלוהים! כשהיא מדברת (ולא משנה על מה) אני מרגיש שהעולם הזה יפה ונעים! היא מין טיפוס כזה....שגם אם זה לא יצליח הטעם הטוב ישאר בפה!! אבל אני מת עליה! הרייח של הפרדסים מאתמול בבוקר...זה הרייח שלה -----זהו-----

taltallim

New member
כמה מתוקה...

ההתאהבות... הרבה רייחות של פרדסים ונשיקות עגולות של אוהבים - שיהיו... כי זה (בין השאר) טעם החיים!!! בהצלחה גוגי, תלתלים (מכל הלב...)

אור-לך

New member
גוגוש

אני כל-כך שמחה בשבילך. והלוואי וריח הפרדסים ישאר לעד... ;-) אור.

יערית

New member
אישור של מרוקאית:)

למה אתה לא שואל את דעת המרוקאיים פה? סתתתםםם,אחלה ...התאהבות זה נפלא, אם אתמול הרחת פרדסים וואו זה כבר נפלא יותר(היה אתמול הביך ויבש קשה להריח משהו..),גוגוש מקווה שזה יוביל לאהבה!!! בת אלוהים?(הד?) הגיע הזמן שמישהו ידבר יפה:) טעם טוב לעולם לא נשכח.. סוף שבוע נפלא.. יערית.

וואו, חייבת להגיב..

איזה מגניב אתה גם אני רוצה מישהו כזה מישהו שיתאהב בי ככה, עם ריח פרדסים.. גם לי בלב יש פירפורים ואיזה נחמד לראות פה גם חיוכים! המון המון המון איחולי הצלחה !!!!! ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!!

GUGI**גוגי

New member
תודה בנות!!!

ואלמנה... בטוח שמישו יתאהב בך ככה!! את מחייכת הרבה!! זה מעולה!! נ.ב....גם לך יש רייח של קלמנטינה? :cool:

GUGI**גוגי

New member
אוייייייייייייי

שברת אותי... יצר הבגידה כבר.. עובד אצלי!! תתני לי ביס? רוצה לטעום אותך!!! בקשה מוגזמת?? (חולה על הטעם.. של הסינית!!)

גוגון, לא!!!

זה רק הריח לא הטעם ולא שלא הייתי רוצה אותך לעצמי אבל לא פייר תישאר עם קלמנטינה בינתיים... ממני הפולניה

GUGI**גוגי

New member
לעעעעע

נשמה זה נישמע רע... ``מיקצועי`` כמו נהג אוטובוס או אינסטלטור.. ובכלל לא מקצועי בכלום---->גוגי... אבל רגע רגע אם זה כן.. זה טוב המקצוע הזה? גוגי(שלא יודע אם לצחוק או לבכות!!)

GUGI**גוגי

New member
או קיי...

ת`יודעת... נראה לי שאת הפלרטטנית המיקצועית!! יש לי רעיון...כי נראה לי שבעצם בא לך להיות הקלמנטינה בעמצך!!.. (גוגי בפרץ צניעות...) אזזזזזזזזזזזזזזז קבעתי עם הקלמנטינית במוצ``ש מתאים לך להחליף אותה??? תעני דוגרי... כי אני מ`כפת לי..אני מכוסה למוצ``ש.....

סורי גוגון, ובזה נסיים

יש לי דייט במוצ``ש מישהו מדהים, חמוד, מתוק שאני כל כך מקווה שאכן הוא הוא.. התפוז הסיני שלי... תקווה בשבילי ואני אקווה בשבילך עשינו עסק?

שי33

New member
משהו עמוק, משהו מתוק

סיפור אהבה.... בלי מטאפורות עם המון דימויים... נו... צריך להמשיך? תהנה.

למעלה