מבקשת

Ryan

New member
טוב

מה אתה אומר על ג´יאס מקורר מים? זה כמו אקמול קפליות: כולם ימשיכו לקנות ויעדיפו על פני המתחרים (דקסמול/אי אר 5 בהתאמה) בגלל השם. אגב, תוכל לארגן לי איזו תמונה של הקטנוע המדובר? באיזה נפח הוא?

alfred

New member
והנה האתר של איטלג´ט, היצרן הקיצוני

ביותר מבין יצרני הקטנועים האיטלקיים, לפחות מבחינה עיצובית. שים לב לדראגסטר, וגם לפורמולה (שגם נמכר בזמנו בארץ), שניהם בנפח של חמישים סמ"ק. אלפרד בכלל התכוון לדראגסטר, ולא לפורמולה. הגיל הגיל.

Ryan

New member
אלפרדו! תבורך. ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אני גם רוצה כזה!!! כמה מיוחד, כמה שונה... ומגיע ל... 80x1.6 קמש... שזה יוצא... אמממ... 80 ועוד 8 כפול שש... מה? יכול להיות??? זה 50 ??? Ryan, שחושב על יבוא אישי

doorman

New member
צודקת...

לפי דעתי GS500 יפה יותר כשהוא ערום וחוצמזה הוא פועל על קירור אוויר אז עדיף שיהיה למנוע כמה שיותר איוורור מאשר עם פרינג שחוסם לו את רוב האוויר.

doorman

New member
צודקת...

לפי דעתי GS500 יפה יותר כשהוא ערום וחוצמזה הוא פועל על קירור אוויר אז עדיף שיהיה למנוע כמה שיותר איוורור מאשר עם פרינג שחוסם לו את רוב האוויר.

doorman

New member
צודקת...

ראסטה

New member
תגובה לפירנגים ולבילבי

אני חולק עלייך , לדעתי דווקא כאופנוע ראשון עדיף שיהיו פרינגים פרינג נותן עוד 15 כוחות סוס בבלימה. תחשבי על זה... JAH BLESS

TheJoCKeR

New member
הפיירינג...

אני אישית, מהסיבה הפשוטה שנהנתי לרכב על GS עם פיירינג, מאד אהבתי אל הלוק שלו... לדעתי וגם אחרים אמרו, שהפיירינג מועיל להקטנת התנגדות האויר (והמשקל המוקפץ בשיקיין )
בכל אופן, מצורפת תמונה, תתרשמי בעצמך, אהה, ותקחי בחשבון שזה יעלה לך... את שלי מכרתי בחמשת אלפים מתחת למחירון בגלל בעית מנוע, כלומר ב חמש עשרה במקום עשרים. בהצלחה, הג´וקר.

TheJoCKeR

New member
ממש לא ../images/Emo11.gif ../images/Emo61.gif

הוא חנה מתחת לבנין של הסוכן ביטוח ההכי יקרן בארץ (זה שמחזיק את ה"פול"), כשעבדתי במשרד רואי חשבון בבלי, מתחת לבית ראשונים בראשון, היה גם בחניון של מרקוני תקשורת ישראל בלוד, ומול בית התעשיינים (לא בסדר מסויים). אבל הוא הספיק להכנס לפני מועדון האופנועים לשכם (והחמיץ צילום בחדשות), ביקר בגדר הטובה, על גבול לבנון (כמעט נכנס אבל עצרתי אותו
. הוא גם הגיע לשלומי וקיבל מנה של חברים דואגים שראו אח תאום שלו מרוסק בתעלה בצומת T... הינו ברכס רמים, כביש הצפון, מלכישוע (בית הספר של רוכב מאד מכובד ומוערך - חבר הפורום וכוכב עולה שלנו, שיש לי הכבוד לומר שאני חבר שלו), לראות רוכב GS אגדי אחר (שכיום מדלג בין אספלט לשטח כל חצי שנה) מראה לכביש סדום-ערד מי שולט במי... והגענו עד עין-יהב, ממש קרוב לאילת. - עד כאן סקירה של איפה פרדי היה... תודה
הג´וקר, נזכר בימים הטובים (כמעט שנתיים שלמות) עם האופנוע מתחילים מספר אחת בארץ,

אלדד א

New member
ואם את יכולה "למשוך" טיפל´ה את ../images/Emo36.gif

התקציב....אז אני שוקל למכור את ה GS שלי - בונבון שחבל על הזמן... מודל 97 30.000 ק"מ בורדו שמור שמור שמור שמור שמור יד שנייה אזעקה סבל צמיגי מצלר מטופל במקום קבוע בטיימינג של שעון שוויצרי שווה שווה.....

למעלה