מבקשת תקשור

מבקשת תקשור

ערב טוב שלחתי לפני מס' רגעים הודעה לגב' טל מבקשת לברר אם הגברת קיבלה את האמור? ליאורה

Tal_Ya_Tal

New member
ליאורה יקרה../images/Emo24.gifברוכה הבאה

לפורום 'רוחני'. א-כ-ן קבלתי את המסר ששלחת לי. אך לדאבוני, אינני עושה 'תקשורים 'ON LINE וגם לא OFF LINE. אינני מגדירה עצמי כמתקשרת כלל וחיזויים איננו התחום שלי, אף על פי שאני אסטרולוגית. אני מאמינה שלכל אחד מאתנו יש את היכולת לכוון את חייו, גם אם אין הוא מודע ליכולתו זו. ואם אני אספר לאנשים מה 'העתיד' שלהם צופן על סמך מה שאני רואה במפתם (שאגב יכול להתפרש בכמה רמות) אני בעצם גוזלת מהם את האפשרות ליצור את העתיד שלהם, באמצעות נבואה שמגשימה את עצמה .את תיארת מצב שהוא דפוס בחייך. אם את מעוניינת לדעת איך תוכלי לשנות את הדפוס הזה ולקחת אחריות על חייך תוכלי לעשות זאת באמצעות יעוץ על מפה אסטרולוגית ואפשר לקצר תהליכים באמצעות בניית גרידים אך אינני יכולה לתת לך תשובה של 'מתי המצב ישתנה' במיוחד לא כשאין לי נתונים שלך וגם כך, כפי שאמרתי, זהו משהו רציני שאפשר לבדוק בישיבה על מפת הלידה שלך ולא 'יריה באפילה' אשמח לעזור בדרך הזאת תוכלי ליצור קשר במסרים L&L TALYA

בהמשך לבקשתי

ערב טוב ושבת שלום ראשית אני רוצה להודות לתשובתך ומתנצלת מראש שרק עכשיו אני מודה לך. מבקשת אני להמשיך בנושא ולקבל את הצעתך, בעניין מפה אסטרולוגית, ואם ניתן גם לבדוק את נושא הזוגיות. תודה לך והמשך ערב נעים ליאורה

Tal_Ya_Tal

New member
שבוע מלא ../images/Emo42.gifאור ליאורה

אשמח לעשות כן, בישיבה על מפה, צרי איתי קשר במסרים ואתן לך את מס' הטלפון
שלי כך שנוכל לשוחח ולקבוע פגישה. כמובן שאפשר לבדוק את נושא הזוגיות ובכך נתמקד אם תרצי. קראי גם על גרידים במדור מאמרים של הפורום תוכלי לראות דוגמאות של גרידים באלבום הקומונה של שפת האור שאני מנהלת להשתמע L&L TALYA

למעלה