מבקשת שתחוו דעה.
אז ככה: יש לי (כלומר לבנק, אבל..) דירה בת 3 חדרים, ואני משלמת עליה משכנתא גבוהה מאוד. האם כדאי לי למכור אותה, להפקיד את מה שיישאר אחרי כל ההוצאות בבנק (וטוב שיהיה שם משהו), ולהשכיר דירה? דירה של 4-5 חדרים באזור שלי תעלה לי בכמעט 1000 פחות מהמשכנתא. המשכנתא צריכה להמשיך עוד 11-12 שנים. מה עדיף? שתהיה לי דירת 3 עם משכנתא ענקית בלי אפשרות לעבור, עוד 11 שנה, או להשכיר, ואז לעבור כל זמן מה דירה...
ויש לי בת ובן (בגיל 5 וחצי ו-7 וחצי) ובתפיסה שלי הם יצטרכו חדרים נפרדים מתישהו. מה עדיף????? אנא דעותיכם. אני לא מחליטה עכשיו, אבל זה די מטריד אותי, עוד מתחילת הפרידה שלי מבעלי. כל החברים של הילדים במעמד יותר טוב, ויש דירות מקסימות בשכונה שלנו. אני יודעת שמה שחשוב זה חום, אהבה וטיפוח, אבל... והפרש של 1000, הפרש לא קטן כל כך. וגם להתקע בדירה הזו עוד לא מעט שנים... אשמח לשמוע בעד ונגד שכירות מול משכנתא.
אז ככה: יש לי (כלומר לבנק, אבל..) דירה בת 3 חדרים, ואני משלמת עליה משכנתא גבוהה מאוד. האם כדאי לי למכור אותה, להפקיד את מה שיישאר אחרי כל ההוצאות בבנק (וטוב שיהיה שם משהו), ולהשכיר דירה? דירה של 4-5 חדרים באזור שלי תעלה לי בכמעט 1000 פחות מהמשכנתא. המשכנתא צריכה להמשיך עוד 11-12 שנים. מה עדיף? שתהיה לי דירת 3 עם משכנתא ענקית בלי אפשרות לעבור, עוד 11 שנה, או להשכיר, ואז לעבור כל זמן מה דירה...