כמה רעיונות,
באדיבות YNET:מילוי בשרי לחביתיות החומרים : 200 גרם בשר טחון או שאריות אחרות, 1 בצל, 1 ביצה, מעט שמן, תבלינים לפי הטעם. אופן ההכנה : איידי במחבת את כל החומרים פרט לביצה, קררי מעט הוסיפי את הביצה ומלאי את החביתיות. הכניסי לתנור ל10- דקות והגישי חם. מילוי פטריות לחביתיות החומרים : 2 בצלים גדולים, 1 שקית אבקת מרק פטריות,2 ביצים טרופות,1 קופ´ פטריות חתוכות,2 כוסות מים, שמן לטיגון. אופן ההכנה : לטגן בצל קצוץ דק בשמן עד שיזהיב, להוסיף מרק פטריות ולערבב 2-3 דקות תוך טיגון קל. להוסיף 2 כוסות מים קרים ולבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד. להוסיף לאט ביצים טרופות ולהמשיך לערבב כ5- דקות עד שהביצים נקרשות. להוריד מהאש ולקרר מעט. מילוי טונה לחביתיות 1 קופסה טונה,2 ביצים קשות קצוצות, 3 כפות גבינה צפתית מלוחה מפוררת, 1 כף צלפים,1 כף פטרוזיליה קצוצה, 2 כפות בצל קצוץ דק, כפית כוסברה קצוצה, 6 כפות גבינה מגוררת.