מבקשת רעיון..קצת קשה

מרפי

New member
מבקשת רעיון..קצת קשה

אבי נפטר לפני כחודשיים
עוד מעט, יהיה יום הולדתו. אני מתכוונת להפריח בלון הליום לשמיים ובפנים ברכה עבורו אשתו, (אמא שלי החורגת) בטוח תתייסר ביום הזה ולא תפסיק לבכות (כמו בכל יום) חשבתי לעשות משהו עבורה, לציין את העובדה שאנחנו תומכים בה, ומבינים את הכאב שלה מה אני יכולה לעשות באותו התאריך שאולי ישמח אותה קצת? תודה

KarinDi

New member
משתתפים בצערך...

נשמע שיש לך מערכת יחסים טובה עם אמך החורגת... אני חושבת שעדיין מוקדם מידי לעשות משהו ממש באותו יום... נראה לי שחשוב להיות איתה הרבה.כמה רעיונות קטנים שאולי יוכלו בכל זאת להתאים: אולי להכין ארוחה עם מאכלים שאבא שלך אהב, לאסוף מחברים מכתבים ולעשות מעין ספרון להכין אלבום/ספר תמונות של שניהם לא בטוח שזה ימנע ממנה לבכות (אולי אפילו ההפך..) אבל נראה לי שזה ישדר את המסר שרצית להעביר. אני מקווה שהיום הזה יעבור בסדר גם עבורך. נשמח לשמוע מה החלטת ולתת עוד רעיונות אם צריך.

מרפי

New member
אני עומדת להכין אלבום בלי קשר

ובו כל מני תמונות שלו הספדים שחברים כתבו לו כתבות מהאינטרנט על המוות שהיה לו מכתבים שהוא כתב ליקירים שלו.......(היה ממש "ביאליק") עוד לא החלטתי איך לעצב את האלבום ומה לארגן בו, אני לא מסוגלת עדיין להתחיל עם זה........ אבל לגבי אישתו, חשבתי על משהו אחר. ארוחה היא מכינה לנו ממש יומיים אחרי יום הולדתו, היא מזמינה את כולנו, כל ילדיו חשבתי לשלוח לה משהו (אנחנו גרות רחוק אחת מהשניה), אבל מה אפשר לשלוח? מכתב? מברק?

KarinDi

New member
משלוחים

היום אפשר לשלוח בארץ כמעט כל דבר אפשר לצרף מכתב מנחם יחד עם שוקולד, יחד עם חפץ כלשהו עם הדפס של תמונה (פד לעכבר? כרית? קנווס מיוחד), זר פרחים...שווה להציץ באתרים שעושים משלוחים...(את תרצי אני אשלח לך בפרטי) לגבי האלבום- את יכולה לבקש עזרה בפורום "כרטיסי ברכה ואלבומים"- יש שם רעיונות עיצוביים מקסימים שיוכלו לעזור לך להתחיל למרות הקושי...אם תרצי אולי מישהי מהבנות המוכשרות שבפורום תוכל לעצב לכם את האלבום.

lr love sd

New member
משתתפת בצערך

היי, אבי נפטר לפני שבוע...אנחנו באותה סירה..
אין לי כל כך מה להציע אבל בנוגע לספר שאת רוצה לערוך מצאתי אתר בשם lupa שהמליצו לי עליו ובו יש תוכנת עריכה שבה אפשר לערוך ספר עם תמונות, כתבות וטקסטים. כל היום היום התעסקתי עם זה ושמעתי שזה יוצא מאוד איכותי. כדאי לך לבדוק. משתתפת בצערך ומבינה לליבך! לי

שלא תדעי צער ../images/Emo201.gif

וואו , קשה ניסיתי את אתר לופה אבל יש לי בעיה כי התמונות שלי פחות איכותיות , הרזולוציה נמוכה....וגם אי אפשר להכניס קטעים מועתקים, אני צריכה סורק טוב כדי להעביר קבצים, ואין לי...... אבל תודה

למעלה