מבקשת רעיון לקישוט

ליMור

New member
מבקשת רעיון לקישוט

הילדה ביקשה לקחת מחר עוגה לגן הכנו יחד עוגה כושית עכשיו מה ? אני לא בטוחה שיש לי כח להתחיל להכין בצק סוכר לצייר וכו'' יש רעיונות לקישוט פשוטים ומהירים יותר?

gtali

New member
כוכבים /לבבות/פרחים מבצק סוכר

להניח על העוגה. אם יש קרם - ממש לפני שאת לוקחת לגן

לאפין

New member
אפשר... ואפשר גם...

אפשר לשתול תולעי גומי בתוך העוגה בסגנון "עוגת תולעים" - את המבוגרים זה מגעיל, אבל הילדים משתגעים על זה. אפשר לצייר עם סוכיות עדשים - "למיין" לפי צבעים ולסדר על העוגה בצורת ציור. אפשר לצייר ביד חפשית עם רויאל ישר על העוגה. פרחים/פרפרים - זה יוצא ממש לא רע, ומספיקים 3-4 צבעים, כולל הלבן. אפשר לקנות סוכריות גמישות ארוכות - יש באדום ובירוק בטעמי פירות, ויש שחור ליקריש. אפשר גם להוסיף חמצוצים. עם אלה אפשר לצור צורות/ציורים מקסימים. אפשר מ-RFM לחתוך פרחים עם חותכן ולפזר אותם על העוגה. פרחים בהירים על עוגה כושית יהיה מאוד יפה, וזה לא המון עבודה. מקווה שאחד הרעיונות האלו יעזור לך...

ליMור

New member
קודם כל תודה לכולכן על התגובות

נראה לי שלקחתי מפה ומשם מאחר ואין לי חותכן וגם לא שבלונה כלשהי לחתוך יש רעיונות כיצד לחתוך פרפר פרח או משהו דומה ?

הממ...

את יכולה לצייר על קרטון או נייר כלשהו, לגזור מסביב את הצורה, להניח על העוגה ולחתוך מסביב בזהירות.

מרי-לו

New member
אם יש לך שוקולד לבן

תגרדי ממנו "תלתלים" בעזרת קולפן ירקות... זה יוצא יפה ונראה עשיר... ואם בא לך יותר להשקיע - רדי לגינה ותקטפי לך כמה עלים יפים (לא גדולים מידי) קחי שוקולד לבן ותמיסי אותו בבן-מארי אחרי שהוא נמס לגמרי תמרחי אותו על העלים (על הצד המחוספס של העלה) בשיכבה לא דקה מידי... תכניסי למקרר ואחרי כמה שעות (או מחר בבוקר) תקלפי את העלה בעדינות והרי לך עלי שוקולד לתפארת
עכשיו קחי תות תפרסי אותו בעדינות ותפתחי אותו כמו מניפה תניחי אותו במרכז העוגה ותסדרי לפי איך שנראה לך את העלים סביבו... אבל במחשבה שניה... אולי זה לא כ"כ מתאים לעוגה לגן

לאפין

New member
נזכרתי גם...

את יכולה להכין נשיקות (מרנג) בצורת קונוסים ולפזר אותן על העוגה - כמו עוגת קונקורד. עכשיו נזכרתי שהבאתי קונקורד לסדר פסח (פרווה, פוי! פוי!) והילדים התנפלו על הנשיקות כמו עדר טורפים בסדר גודל בינוני.

דלית 3

New member
קרם שוקולד וסוכריות צבעוניות. זה מה

שהילדים בגן אוהבים. אם את רוצה יותר מזה אבל פשוט - תעשי עוגת פרפר. חותכים באמצע חתךך קטן מצד אחד וגדול יותר מצד שני וביניהם יוצרים אליפסה שהיא הגוף. את שני החצאים מחליפים אחד בשני ויש פרפר. קרם שוקולד וסוכריות, שני דובדבנים על קשים מתקפלים למחושים וזהו.

shirshusha

New member
הסבר מעולה

דלית תודה לא יכולתי לבקש יותר מזה ההסבר עם האיור מעולה

kurt1

New member
קרם שלא תשכחי

קחי חבילת שוקולד חלב (מריר לא בא בחשבון) קצת יותר מחצי כוס שמנת מתוקה תחממי את השמנת כבי את האש ותוסיפי את השוקולד ותערבבי עד שהוא יימס שימי על העוגה וישר למקרר.........אחריי זה שמוציאים את העוגה אפשר להוסיף סוכריות ציבעוניות

למעלה