מבקשת רעיון דחוף

msorit

New member
מבקשת רעיון דחוף

יש לי ארון שקיבלתי מתנה לחדר הבנות הוא היה לבן וורוד שלא אהבתי ושיניתי לאוף וויט וצהוב אבל עכשיו הוא נראה חיוור וחסר משהו מה דעתכן?? אני לא ציירת טובה אולי מפית למישהי יש רעיון למפית מסוימת בא לי משהו עדין עדין

תלוי בטעם האישי שלכם ובגיל הבנות

אני שילבתי על ארון בצבעים דומים מפיות של פיות, והשלמתי עם פרחים עדינים. ניתן לעטר גם באמצעות מדבקות גירוד או מדבקות מים, שבלונות או כל דבר אחר בהתאם לטעם האישי.

smady a

New member
הארון ניראה מקסים.אני הייתי שמה

שבלונה עם עיטור ועושה הבלטה במשחת עיצוב. או מעטרת בורדים בגוונים עתיקים. ואולי אפילו קצת מיישנת אותו .

אני גם

בעד מה שסמדי אמרה... הארון יפהפה גם ככה,ואם את רוצה טיפים של איך ל"יישן" אותו- תגידי. אגב האם הארון הוא מעץ מלא?

טשופילה

New member
אפשר גם לצבוע

את הריבועים העליונים והתחתונים בירוק כהה, וגם זה יתן הקפצה...

מ ש כ י ת

New member
גם אני בעד עיטור עדין בעזרת שבלונות

לכי על הגוונים השולטים בחדר ועטרי עלים או פרחים עדינים בפינות. מאד אוהבת את סוג הארון הזה.

msorit

New member
תודה לכולכן באמת לא חשבתי על שבלונו

אבל הנסיון שלי עם שבלונות לא היה מוצלח תמיד איכשהוא הצבע נמרח יש לכן טיפים איך לעשות זאת מדויק? והאם כדי לישן יש למרוח שמן פטינה ??? עם איזה גוון של צבע שמן החום הרגיל??? יתאים גם כאן?? ושוב תודה מראש על היעוץ

Netel

New member
בשבלונות

צריך לעבוד עם מכחול שטוח,וצלחת חד פעמית שעליה מורידים מעט מהצבע לפני התיפוף . והצביעה היא בתנועות תיפוף עדינות עם מעט צבע .

smady a

New member
הנה מצאתי עבודה שlutti הכינה

תראי את ההבלטה שהיא יצרה על התמונה. את יכולה משהו בכיוון הזה גם לעשות על הארון. ולצבוע בגוון שאת אוהבת. וlutti התמונה שלך מתפרסמת על ידיי. מקווה שזה בסדר.

למעלה