מבקשת עצתכם

dana2909

New member
מבקשת עצתכם

ראשית אני רוצה להגיד שאני מאד אוהבת את הפורום הזה. ביום חמישי חברי מזה שנה וחצי חוגג יומולדת. הוא מאד מבואס מהיומולדת הזה ואני מאד רוצה לעשות לו שמח. אני רוצה לקחת אותו למסעדה שתגרום לו עונג, בלי הגבלות מחיר, פשוט משהו טוב. אנחנו לא אוכלים מאכלי ים, אבל אין לנו בעיה עם אוכל לא כשר. והכיוון הוא תל אביב, (אפשרי גם הרצליה פיתוח). לשם כיוון, היינו בקימל ומאד אהבנו (בעיקר את הקרם ברולה המדהים), והיינו בחוות התבלינים, ומאד לא אהבנו. האם תוכלו לעזור לי? אני מאד אודה לכם...

גידי42

New member
יש הרבה...

לטעמי המסעות שיענו לך על הדרישות (לפי סדר העדיפות שלי) הם "ארטישוק" במנטיפיורי מסעדה שצוברת תאוצה ומחליפה את קרן ז"ל בתור מסעדה רומנטית לאירועים מיוחדים. "רפאל" כמובן (איך לא) קורדיליה הרומנטית והשרמנתית של ניר צוק. כרמלה בנחלה, וקצת יותר לייט אך לא פחות רומנטי: "יועזר בר יין" כמובן שתיקצר היריעה לפרט את כולם (בראסארי, פסטיס, תהל, אין סוף) נסי אחת משלולשת הנ"ל ובטוח לא תתאכזבי. ולחבר, חבל שיתבעס מימי הולדת הם באים בתדירות מדויקת כל שנה בדיוק ואי אפשר להתחמק מהם. תאמיני לי כבר חגגתי כמה וכמה בימי חיי.

גידי, מצא חן לי הטעות "הפרוידיאנית"

כי גם מסעדות הן סוג של מסעות...

גידי42

New member
את צודקת אבל

אם היית יודעת לאיזה צרות ניכנסתי בגלל ההדפסה הדפוקה שלי. לפעמים דיי באות אחת חסרה או אחת יותר מדי.

pits

New member
אימומה - היינו שם ומזמן לא נהינו

כך. האוכל היה מדהים - כל מנה מעולה!!! (בעיקר האנטריקוט) האלכוהול מדהים ולא יקר בכלל (ממליצה על משקה הבית- פירות יער ספוגים בג'ין - במחיר של 20 ש"ח בלבד) לקינוח אכלנו קרמבו פסיפלורה מדהים ומיוחד!!! מאוד מאוד מומלץ

גידי42

New member
אימומה אכן נמצאת על הכוונת

קראתי על השפית (ששמה פרח מזיכרוני) לא מזמן, שבחים לרוב. נשמח לשמע ביקורת קצת יותר מפורטת ממי שהיה . אגב ניק יפה ומעלה זיכרונות עמומים מהעבר הרחוק והנשכח.

SigurRos

New member
רח' הירקון 12 תל אביב

ביסטרו צרפתי נעים בכיכובה וניצוחה של השפית מאיה דרין{שאם יורשה לי,גם נראית לא רע בכלל...
}

anat11

New member
היום רק שלה, פעם היו שם 3 שפים

נדמה לי והשם אימומה הוא הרכב התחלת השמות של שלושתם. גם אצלי היא על הכוונת ואפילו כמעט הגעתי לשם והסתבר שבאותו יום בשבוע הם סגורים
(לא זוכרת איזה יום זה היה אבל תבדקו טוב לפני שאתם הולכים שלא תתבעסו כמוני).

Amoureuse

New member
למה תמיד אני נגד?

משום מה נראה לי שבזמן האחרון כל מה שיש לי לאמר הוא "נגד" (חוץ מרפאל). הייתי באימומה בחורף, שבת בצהריים. היתה שם משפחה גדולה במרפסת, ועוד 2 שולחנות כולל אותנו. כנראה האווירה הביתית גרמה להם להתנהג בהתאם. זה התחיל במלצרית ששירתה אותנו כשהיא מחזיקה על ידיה את התינוק זב החוטם (מילולית, זה לא figure of speech) של המשפחה מהמרפסת. כמובן לא בשלב הגשת המנות אלא ההזמנה. לא ממש נראה לי העניין. אח"כ היא חזרה אלינו 3(!) פעמים כי המנות שחברתי בחרה התגלו כחסרות, אחת אחרי השניה. מה, אי אפשר לברר מראש מה אין? יש לציין שכפיצוי קיבלנו מנה יותר יקרה במחיר הזול יותר. מהאוכל התאכזבנו - אכיל אך לא מה שציפינו ממה ששמענו על אימומה. מה שכן, לאור אי שביעות רצוננו הגישו לנו משהו אלכוהולי קטן בסוף, ומכיוון שחברתי עשתה בעברה קורס ברמנים והתחילה לדון בעניין המשקה עם הברמנית, היא טעמה עוד מספר דברים. אז בסוף היו נחמדים. בטוטאל היתה לנו ממש הרגשה שזה לא זה.

למעלה