מבקשת עצה

youngG

New member
מבקשת עצה

אני חושבת שמעולם לא עברתי תקופה כ"כ מבלבלת ולחוצה מבחינת מתח נפשי גבוה כמו שעברתי בשבועיים האחרונים מאז נפרדנו אני וחברי לשעבר. אומרים לי שאני מקבלת את הפרדה ממש יפה ושהראיה שלי מאוד בוגרת וריאלית אבל גם עם היתרונות האלו של החוזק הנפשי שלי...זאת תקופה פשוט נוראית ומסריחה. מה עושים?איך מקצרים אותה??

g u r a

New member
מה עושים?

עושים דברים אחרים... תנסי להתמקד במה שאת אוהבת לעשות- תחביבים. זה הזמן לחדש/ לרענן קשרי חברות ישנים עם בנות/בנים. ולנסות לא לחשוב יותר מידי על העבר..אלא על העתיד! עצות קלות לאמירה- אך קשות לביצוע!!..אך אפשריות בהחלט. תלוי מהו כוח הרצון שלך להמשיך וללכת הלאה. כל דבר שקורה- קורה לטובה בסופו של דבר! כך אני מאמינה. ואנחנו פה..לתמוך/ לחזק/ ולעודד

ShirShir

New member
אמממ.........

מתקלחים, מתלבשים, מתאפרים ויוצאים לקרוע ת'עיר
אני רצינית, אין דרך לעבור את זה חוץ מפשוט להמשיך הלאה.... מקווה שמצב הרוח שלך שמח וחייכני, ואני מקווה שהרגשתך מבפנים טובה יותר, אם כן - אז קדימה, את מוכנה להמשיך הלאה! שיהיה בהצלחה
ואל תשכחי כמה חשוב להיעזר בתקופות כאלה בחברים ובמשפחה, ואנחנו פה בשבילך

בנוסף על מה שכתבו

אני חושבת שאחד הדברים החשובים היא ההבנה שאין ברירה וזו תקופה שצריך לעבור. ויש כאב שצריך לחוות. ושהכל יעבור והכל לטובה.

ענתי 10

New member
כמה שזה נדוש - הזמן זה הרופא הכי

טוב. וגם אני מקווה שאת לא נאלצת לראות את החבר במסגרת כלשהי (עבודה/לימודים) כי כמה שיותר רחוק מהעין - רחוק מהלב (בדוק!) לגבי איך אפשר לקצת את הזמן - זה מאוד מאוד אינדיווידואלי, ותלוי בקשר שהיה לכם. אבל כמה טיפים - להשתדל לא להשאר אחד על אחד עם עצמך ועם המחשבות. למצוא תחביב שמעסיק את רוב השעות הפנויות. להשתדל להיות יותר בחברה של אנשים - ידידים, ידידות, חברות - הכל כדי להעביר את הזמן ולהעסיק את הראש בדברים אחרים. מקווה שעזרתי במשהו

למעלה