מבקשת עצה

nowonder

New member
מותק

(אני יכולה לקרוא לך מותק? אנחנו מכירים כבר מספיק זמן?) זו בדיוק הנקודה. אם הוא רוצה לבקש סליחה באמת, ראוי לאפשר לו את זה. אם הסליחה זו רק תירוץ להוציא את השפן לטיול, עדיף שהיא תדע מזה כבר עכשיו, לפני שהיא משקיעה עוד סבב זוגיות איתו.

אייבורי

New member
אם כבר קראת לי מותק

תעבירי סיבוב על ישבני המוצק. עניינית אין לי התנגדות לגישתך, אני רק מנסה להבין מדוע הוא ביקש אישור לעניין, לא יותר פשוט היה לשלוח מייל מהעבודה ולגמור ת'פרשה? לדעתי הוא עדיין שפן וזה רק עניין של זמן עד לסיבוב הבא

I C E M A N 7

New member
../images/Emo6.gif

אחד החזקים ידידי
שאפו

פייי.........לא קל לא קל

מסיפורים ששמעתי, אשה שנאבקת על הבעל שלה, זוכה בו לבסוף בחזרה. תלכי על זה, מה יש לך להפסיד? הוא כבר בגד. אם תאסרי עליו הוא יעשה זאת מאחורי הגב.

יעל717

New member
מה הדבר הנכון?

הכי נכון להגיד לחוצפן הזה שאם עוד פעם הוא יזכיר את שמה לידך או יהיה איתה באיזשהו סוג של קשר,אז את תזרקי אותו מהבית ועורך דין שלך ישאיר אותו בלי תחתונים לשארית חייו. מה פתאום את מאפשרת לו בכלל לדבר איתך עליה????????????????????????????? רגשות שלך צריכות לעניין אותו ולא רגשות שלה,ואם זה הפוך ,אז אין לך מה לשקם איתו,תשתחררי מגבר שלא מעוניין בך באמת {וזה כבר לא משנה האם הוא יבגוד עוד פעם או לא} ותני לעצמך סיכוי למצוא מישהו שיואהב אותך ויעריך אותך.

היאלי32

New member
יעל

את צריכה להבין שכשהיינו בטיפול התנאי הראשוני היה לנתק איתה כל קשר והוא עשה זאת. אבל הוא לא שיתף אותה והוא אומר שהוא מרגיש שיש להסביר לה אפילו שעבר זמן. תביני אני בדעה שלך אבל הפסיכולוג שלי גם חשב שיש לבצע את ה"פרידה"| ממנה והוא לא עשה. אני אמרתי לו שזה לא מקובל עליי במיוחד שכבר עבר הזמן והיא בטח כבר המשיכה הלאה ושאם יפתח את זה עכשיו אין לדעת מה זה עוד יפתח.. גם אצלה וגם אצלו וגם אצלי כמובן. הוא לבסוף השתכנע וירד מהרעיון והכול כרגע ממשיך כרגיל....

למעלה