מבקשת עצה....

Sensitivity

New member
מבקשת עצה....../images/Emo7.gif

ערב טוב לכל החברים הנחמדים!!!! יש לי בעייה. אני עובדת במקום עבודתי כבר הרבה שנים והגעתי לעמדה מכובדת מאוד אבל מצריכה הרבה אחריות, הרבה כאב ראש והרבה שעות עבודה. מה אני אגיד לכם!!! פשוט נמאס לי... אני רוצה לעשות את השעות שלי, לעבוד בכייף ולא בלחץ וללכת הביתה בשעות נורמליות. אבל התפקיד מצריך את השעות ואת הכאב ראש הזה ואין מה לעשות. אם אגיד לבוס שלי "זהו, נשבר לי כבר, אני יוצאת בשעה שאני אמורה לצאת, לא רוצה אחריות, רוצה לשחק ראש קטן ולעבוד בכייף, אני אאבד את העמדה שהגעתי אליה ואני לא יודעת אם אני מסוגלת לשחק ראש קטן. אני יודעת שהרבה אנשים יגידו "איזה מזל יש לך, בתקופה הזאת אנשים מחפשים עבודה ואת זורקת את מה שיש לך". מה אתם מציעים לי לעשות, אני פשוט מרגישה שזהו, אני לא יכולה יותר.... מחכה לעצות, רעיונות

Crossface

New member
מממממ......

ערב טוב רגישות אני אגיד לך מה אני חושב לפני הכל את צריכה לבדוק עם עצמך אם זה רק שלב בחיים או שזה מה את רוצה קחי את הזמן שלך בהחלטה הזאת, כי הדבר הכי גרוע זה לעשות זה להגיע להחלטה כזו, שהיא דיי גורלית בגלל הרגשה זמנית ולהתחרט. אז כמו שהמורה שלי כל הזמן אומר לנו, קחי את הזמן שלך נ.ב אם לא הבנת מה אני רוצה מהחיים שלך, תשאלי את גילי, בד"כ היא מבינה את השטויות שאני מקשקש ביי בנתיים ותעדכני אותנו

Sensitivity

New member
דווקא .......

כן הבנתי אותך, כנראה לא רק גילי מבינה אותך.... זאת שאלה שאני באמת צריכה לשאול את עצמי. אחשוב על זה בלילה או מחר בבוקר....בכל אופן תודה על ההתייחסות.

GALI02

New member
היי ../images/Emo13.gif

לפי דעתי, מה שאני הייתי עושה זה עושה טבלה(או בראש או בכתב) של ייתרונות וחסרונות של כל החלטה. וישנה על זה... ובבוקר מחליטה לכאן או לכאן... ותזכרי שאין הרבה החלטות שהן באמת גורליות וכל מה שלא תחליטי הוא לא בלתי הפיך והוא כנראה לטובה.... ו... בהצלחה

מיקי 35

New member
כמוך.... כמוני...

מתוקה... אני בדיוק באותו סרט... עבודה תובענית, שעות מטורפות, עמדה בכירה... והקרבה עצמית... עם השנים למדתי להשלים שזהו אופי העבודה והמקצוע... אבל גם למדתי לשים גבולות, לקבוע יום קבוע בשבוע שאני יוצא בשעה מוקדמת גם אם העולם יתהפך, לא לקחת עבודה הביתה (לעולם...) ומדי פעם לדווח יום מחלה, ולקחת אותו כיום חופש...

ניקולי

New member
לעיינות דעתי

תראי תמיד קצת מפחיד לבוא ולדבר, אבל.. אם לא תבואי ותדברי תסבלי.. קחי אותי לדוגמא.. המשרה שלי בסכנה מאחר ואחת הפקידות שיצאה לחופשת לידה אמורה לחזור העניין הוא שהיא אמורה לחזור לחצי משרה ולא למשרה מלאה..(אני לא החלפתי אותה מלכתחילה) אבל.. כנראה שהיא תחזור למשרה מלאה ואז.. ככל הנראה אותי יפתרו כי מין הסתם אני האחרונה שהגעתי.. רציתי לבקש העלאה במשכורת אבל.. חששתי לדבר.. לבסוף החלטתי מה יש לי להפסיד?? אחרי הכל אם יחליט לפטר אותי יפתר אותי כשהיא תחזור..היום נכנסתי אליו וביקשתי העלאה במשכורת.. הובטח לי שמחודש הבא המשכורת תהיה יותר גבוה.. (לכי תדעי)..לפחות באתי ואמרתי.. אני לא חושבת שיש לך כל סיבה לפחד לבקש לעבוד שעה פחות..אם הגעת למעמד שאת נמצאת בו היום זאת זכותך המלאה (כלומר לא להגזים) אבל.. זכותך להביע את רצונך..אם יתקבל רצונך או לא זאת תדעי רק לאחר שתבקשי.. אח"כ תשי שיקול לעיינות דעתך האם להתעקש על כך או להמשיך במשרתך המלאה שנראה לי שיש תמורה בעד האגרה.. חשבי על זה. ונכון היום באמת קשה מאוד למצוא עבודה.. מנסיון רב אני אומרת לך זה קשה.. הכל תלוי אך ורק בך. בהצלחה ניקול*

Sensitivity

New member
ניקולי חמודה....

לא התביישתי ולא פחדתי לדבר.... זה פשוט לא הולך. לא מוותרים לי. הלבישו עלי עוד תיק..."המעמד מחייב" - כך אמרו לי. מה שכן, מיקי צדק.... אמצא לי יום אחד שאצא מוקדם יותר, ואלמד לשים גבולות. תודה על ההתייחסות ניקולי, הייתי זקוקה לעידוד

מאנה

New member
עצה מחברה טובה

כייף לך , תישמרי על עבודתך ואל תעזבי אותה ,תישמרי עליה מכל משמר קחי לך חופש לשמונה ימים סעי לאיטליה המדהימה להשתחרר ,תחזרי עם כוחות מחודשים ,את זקוקה לחופש ,להתנתק מעט ואז תחזרי לעבודה כחדשה ,אני מחפשת עבודה ושוק העבודה במצב רע רע!!!! מאוד בהצלחה אתם זקוקים לעובדים?

ניקולי

New member
אוי מישהי הזכירה כאן איטליה??

אני מתה לנסוע לאיטליה.. יאלה מתארגנים ונוסעים??? מי בא לאיטליה??? זהו החלטתי המפגש הבא בלי נדר באיטליה....

kerenv100

New member
מבקשת עצה....

קודם כל את צריכה לעשות מה שטוב לך ואם העבודה שוחקת אותך אז אולי תדברי על מעבר למישרה אחרת או לתפקיד פחות קשה

למעלה