מבקשת עצה

מבקשת עצה../images/Emo4.gif

אני גרושה כמעט שנתיים + ילד ומקבלת דמי מזונות מזעריים,להם נאלצתי להסכים כדי לקבל את הגט המיוחל וכמו כן מקבלת השלמת הכנסה היות וכרגע איני עובדת.גם בתקופת נישואיי קיבלתי דמי מזונות היות שהאקס שלי סרב לפרנס את הבית ומדובר במספר שנים.מגיעים לי הפרשים מביטוח לאומי שנוצרו מהפער שבין מה שהאקס שילם לביטוח לאומי לבין מה שמגיע לי כסכום המזונות החודשי בתקופת נישואיי וזה מגיע לסכום של כ-50.000 ש´ח ,אולי אפילו יותר ,שהצטברו במשך השנים.כאשר שאלתי במח´ מזונות מתי אוכל לקבל חלק מהסכום שמגיע לי ע´פ החוק נאמר לי שזה יקרה רק כאשר האקס יחסל את כל חובו בביטוח לאומי וזה אומר שנים.מדוע אני צריכה להמתין במשך שנים לקבל את ההפרשים שמגיעים לי?האם אשמתי שהוא נשאר חייב להם סכומי עתק והם לא נוקטים שום צעד ללחוץ עליו לשלם להם את חובו?יצאתי מהנישואים האלה בשן ועין,אך נשמתי לרווחה כשכל הסיוט הזה נגמר ואני מאוד רוצה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה עליי לעשות ולאן לפנות כדי לקבל לפחות חלק מההפרשים שמגיעים לי,כדי לשלם את החובות שנותרו לאחר שהאקס סרב לשלם אותם והם נוצרו בעודנו נשואים.בתודה מראש.

יאצפן

New member
מבקשת עצה../images/Emo117.gif

הדבר הוא פשוט בתכלית, תביעה עם עו"ד כנגד הביטוח הלאומי, על הלנת שכר בבית הדין לעבודה , בשיתוף פסקי דין של בית הדין למישפחה, או מחוזי.

NAVAG

New member
תגובה

את יכולה לפנות לסיוע משפטי בת"א ולתבוע את ביטוח לאומי ביי נאוה

למעלה