מבקשת עיצה

מבקשת עיצה

התחלתי מקום עבודה חדש לפני כחודשיים בתחום החינוך. השקעתי עד כה המון בעבודה, ואני זוכה לתשבוחות מכל הנוגעים בדבר. הבעיה שלי היא שיש בעבודה משהיא שמקורבת מאוד להנהלה(חברות הדוקה) ובהנהלה היא לא פחות מנערצת. העיניין הוא שמבחינת ההיררכיה המקצועית היא מתחתי, כמוגם בנסיונה בתחום, ולמרות זאת מתברר לי מיום ליום, כי היא למעשה מהווה מעין"מיני מנהלת" בצוות. היא עושה שימוש בכוח שהקרבה למנהלים מקנה לה באופן שפוגע ישירות בעבודתי, ועל אף מאמצי הרבים להשקיע ולהצליח, קשה לי מאוד לתפקד נוכח הפרועותיה החוזרות ונישנות. פניתי אליה באופן נעים, והסברתי לה במה החלטותיה מפריעות לתיפקודי, אך תשובתה היתה כי כך פועל הארגון וכך הדברים אמורים להתבצע.כשפניתי למנהלת בבקשה להתערב היא ענבתה לי כי אני צודקת, ועם הזמן אמצא את דרכי לליבה ויהייה קל יותר. אני מרגישה תסכול עז נוכח תשובתה, ונוכח מצב העיניינים בעבודה, ושוקלת להתפטר. נראה כי זוהי דרך עבודתו של המקום, ואני חשה כי ידי קשורות. במצב העיניינים הנוכחי ברור לי כי ייקשה עלי מאוד לעמוד במטלות שעלי לבצע. מקווה שהתיאור ברור()העירפול נובע מחוסר רצון להיחשף) אשמח לחוו"ד לגבי רצוני להתפטר, האם אני מגזימה?

beky1

New member
מה שאחרים חושבים

לגבי הגזמה או לא , לא צריכים לעניין אותך התחושות שלך לגבי עצמך הן הנכונות , נסי לתת נסיון נוסף במקום הנ"ך נסי להשיב מלחמה בכלים שהיא משתמשת , הכירי אותה ונסי לפעול במגרש שלה יש לי נסיון עם מישהי דומה , בהבדל שאנחנו שוות במעמד אך ביחס אני מנסה להשיב מלחמה שערה במגרש שלה , במקרה זה ברמת המקצועיות והתרומה למקום העבודה זכרי תמיד ירדפו הפרעושים אחרי החלש , אך עם החזק , גם אם לא יאהבו אותו לא יעיזו להציג לו כל עוד הוא כזה. באיזה אופן היא מקורבת להנהלה? יש קרבת משפחה בין האנשים או הכירות רבת שנים?

תודה בקי יקירתי

אני יושבת פה עם מועקה אדירה, וזקוקה מאוד לעיצה. אני לא בטוחה אם בסערת הרגשות בה אני מצויה יש לי אפשרות לקבל החלטה מושכלת. הבחורה עובדת במקום שנים מספר, ומהווה מעין"מלשינון" עבור ההנהלה,מלבד זאת ההכרות היא ברמה החברית. היא לא עושה הרבה בפועל, אבל משום מה הצליחה ליצור סביבה הילה של "ראש גדול" שאין עליה עורערין, ולצערי ללא כל אחיזה במציאות. אני משתדלת לא לתת לה לפגוע באיכות עבודתי, אך מוצאת שהאנרגיה שאני משקיעה בה מחלישה אותי הן ברמה המקצועית והן ברמה האישית

beky1

New member
סליחה על הבוטות

יש לה קשר רומנטי עם מישהו מהם ?? כי היא לא נמצאת שם בגלל כשרונה הרב ?

לא (עד כמה שידוע לי...)

הירא בחורה מאוד כריזמטית,ומאוד מטעה.היא חברה מאוד טובה של המנהלת גם מחוץ לשעות העבודה, הן מהוות מעין קליקה חברתית יחד עם עובדת נוספת.

מטעה במובן זה שהיא בעלת

אישיות כובשת, ובימים הראשונים הוקסמתי ממנה, ונראה היה שנוצרים בינינו קשרי ידידות, עד שהבנתי בדיוק מה עומד מולי. אני מתכננת להיכנס מחר למנהלת ולהבהיר לה שמצב העיניינים לפיו בפועל היא משמשת כמנהלת שלי, לא מקובל עלי, ולא הוזכר בשום מקרה בעת החתימה על החוזה, ומאחר שמצב עיניינים זה מפריע לעבודתי אני מבקשת לעשות בכדי לשנותו, או שאתפטר.

beky1

New member
יפה אמרת

יש לה את היכולת לאמר את הדברים הנכונים לאנשים הנכונים , נסי למצוא את נקודות התורפה שלה ובהן להבליט את היכולות שלך בנקודות הנ"ל , תנסי לא להראות שהנושא הוא אישי אלא כללי , כי בקרב הזה לא צלחת בכל מקרה אסור שהנושא הזה יזיק לך בעבודך בצעי אותה על הצד הטוב ביותר שאת מסוגלת , אל תוותרי , רקלמדי לשחק את המשחק עם כללי המשחק הנכונים. בהצלחה נ.ב. גם אם הנסיון הזה יכשל לא נורא , נראה לי שיש לך יכולות , תוכלי בנתיים לחפש לך בשקט מקום עבודה אחר, אין לך בעיה של אובדן פיצויים בכל מקרה אסור לך לקחת את העניין קשה ראי זאת כעל עוד נסיון חיים ממנו את לומדת הרבה גם לעתיד

beky1

New member
בהצלחה

מוזמנת להכנס גם לפורומי הנוספים כאן בתפוז על נשים בעבודה ולפורום שלי לקבלת מידע כללי ופרטני על נשים , עבודה וכל השאר. באתי לקבל חיזוקים ויצאתי מחזקת שיהיה לך שבוע נהדר וחג שמח

פירוט

שלום ובוקר טוב, קשה להתייחס לאמירות כלליות, בכרטיס שלך את מספרת שאת גננת. ואולי עכשיו את מדברת על עבודה אחרת. קשה לדעת ויחד עם זאת לצורך ההבנה חשוב לקבל תמונה סבירה. לא צריך פרטים מדוייקים. האם את יכולה לספר דוגמא אחת להפרעות שהיא מפעילה ולפרט את ההשפעה עליך. נמשיך משם. יום טוב, אמיר

למעלה