מבקשת עיצה

מבקשת עיצה

זוג חברים שלי חיים בנפרד מזה כמה חודשים הסכם חתום בביהמ"ש אך הגירושין לא נסגרו. הרכוש לא חולק והבעל הטוח שהיא תחזור. היא מנהלת חיים מלאים של גרושה. שלא בידיעתו. הילדים יודעים החברים יודעים וכולם מתבקשים על ידה לא לספר לו כי הוא יפגע אם המידע יגיע לא דרכה. המצב נמשך כבר מעל לשנה כולם משתפים פעולה. אני מתחילה לחשוש שיום אחד האמת תצא לאור ואז לא רק שירגיש נבגד ומרומה. הוא עלול להמצא נטוש גם ע"י חבריו ששמרו מפניו את הסוד. כך יוותר בודד עם כל המצב... לציין שהוא בדיכאון מאז שעזבה, לא עובד ומחכה לה שתחזור. היא פורחת ומגיעה אליו מידי פעם מסדרת את הבית מחלקת את מיטתו ובדרך סמויה מחזקת את ביטחונו שהיא תחזוא, אולי אפילו חושבת לחזור יום אחד. מה אנחנו החברים אמורים לעשות. לא רוצים להיות מעורבים אבל היא שומרת אותנו מעודכנים. מה הייתם עושים , אף אחד מאיתנו לא מעז לעשות דבר, שותקים וממשיכים. כולנו גרים באותו ישוב כך שכמעט בטוח שלא רחוק היום והדברים יחשפו. חשוב לציין שאין לו משפחה או חברים מחוץ לישוב.

מיקי 43

New member
חברתך לא בדיוק בת אדם

תנערי אותה הי מתנהגת בצורה מנוולת שתתיצב מולו ותסגור את העניין כי אחר כך עם יתאבד וישאיר מכתב לילדהה היא תצטרך לחיות עם מעשה הנבלה שלה למה היא משלה אותו? למה היא פוגעת בו יותר? וחברים? לזה את קוראת חברים? איכס על כולכם חבורת זבל אמיתית

הסוכן64

New member
היא בכלל לא בת אדם,שטן מהלכת על 2

ואחר כך כשהגברים פותחים תעיניים שואלים למה הם עושים בעיות...

malka3

New member
למה לדחוף את האף לעניינים

שבינו ובינה ?????????? אמרת בעצמך: חיים בנפרד, הסכם חתום... עוד קצת זמןוהכל מאחוריהם למה להתערב ?????????

ע פ ר ל ה

New member
נגד התערבות

אלא אם כן המצב מחייב כפי שחוויתי אתמול,מצב של חיים או מוות אולי! מערכת זוגית עם כל מורכבויותיה איננה נחלת הכלל,היא עניין פרטי וסגור בין שניים.

ולי בא דוקא

לנהל חיים מלאים של גרושה! כאילו,מסיבות,סמים,סקס 24 שעות? ברצינות ,לי נראה שאת ההחלטה שלה היא עשתה מזמן ,אבל פוחדת לפגוע בפרוד משום היותו"מסכן"ללא משפחה וחברים.לדעתי מוטב שתבהיר לו חד משמעית את המצב ,למה היא לא עושה את זה?ולמה אתם מסכימים להיות מעורבים בזוגיות שלהם?

למה לאשלות אותו? זה רוע!

זה לא תפקידכם לומר לו אלא תפקידה, וכחברים אתם צריכים להגיד לה כמה זה מגעיל מה שהיא עושה.

הדברים יחשפו

את חוזרת ואומרת ולא ברור מה ואם בכלל.פרודים בהסכם של בית משפט,וגם חיים לגמרי בנפרד.הוא עדין בהכחשה,היא לחופש נולדה.הזמן יעבור וכל אחד ימצא לו מקום,בהנחה כמובן ולא יהיה זה האחוז המופרע,זה שירה זהה לזו בראש...אתם החברים במידה ורצונכם גם להשאר כאלו אני ממליץ לא לעשות דבר,הם ילכו ויחזרו את הקשר בינהם בצורה כזו או אחרת יתחזקו,אתם המשקל העודף,וגם הראשון שילך...

מ צד שני

New member
איילת

לפני כמה חודשים הכרתי גבר..הראה לי הסכם חתום ומאושר על ידי בית משפט..וטען שהכול תלוי רק בהליך מסויים שעדיין לא בוצע ..על מנת לגמור את הסיפור..ולאחר כמה ימים הצלחתי למצוא דרך חבר שעובד בבזק את המספר של "גרושתו" לעתיד..והתחזתי לעורכת סקר על נשים וגברים בנושא סקס..וטענה בתוקף שקיימה יחסים עם בעלה(זה שמספר אחרת)רק יומיים לפני.. מה המסקנה..שנייר או הסכם ראויים רק ברגע שיש פירוק בפועל.

מ צד שני

New member
אני בטוחה..

שנפלו..ועוד ייפלו המון ברשת שלו..מה שמעניין שהוא לא כותב קבוע..רק במסרים..

יעלילה1

New member
מישהו חייב לעזור לו

אם יש חבר בישוב שהוא קרוב אליו מספיק. מה פתאום הוא לא עובד ותלוי בה כל כך? מצב לא בריא כלל. אם הוא בדיכאון הוא חייב עזרה. אני לא יודעת אם לטלטל אותה זה יעזור כי נראה לי שהיא רק מרוויחה מהעניין. היא נהנית מחייה בחוץ ובמקביל נהנית מההרגשה שהיא חשובה לפרוד שלה עד כדי כך שהוא לא מתפקד. אם היא חוששת לו באמת ובתמים, היא צריכה לעשות את הפרידה במסגרת של ייעוץ זוגי או טיפול זוגי, אבל לא לתת לעניין להימשך כך, זה באמת גועל נפש

הדבר הכי טוב

שיכול להיות זה שאותה בחורה, תפסיק להתעלל בבעלה ותגיד לו את האמת הכואבת שאין סיכוי שהיא חוזרת אליו! היא נותנת לו לחיות באשליות ומכניסה את החברים המשותפים למעגל שקרים ניבזה.

את קוראת לעצמך חברה???

אולי את חברה שלה אבל בטח לא שלו. עם חברים כאלה מי צריך אוייבים?

למעלה