מבקשת עיצה

etgaradir

New member
מבקשת עיצה

צהריים טובים אני ובעלי נשואים באושר כבר קרוב ל-17 שנה ויש לנו שני ילדים. לאחרונה (כבר שנה) בעלי חזר לתחביב ילדות שלו (סוסים) ולא מפסיק לטפח אותו. כמעט כל יום שישי הוא יוצא לרכב עם חברים בצהריים וחוזר בערב, פעם בחודשיים יוצא לטיולים של שישבת (בלעדיי). אציין רק שלא עשינו שום פעולה בנפרד כל השנים הללו ולכן כל זה מאד מפריע לי. אני מודה שהוא עובד מאד קשה ורוצה קצת זמן לעצמו אבל אני לא חושבת שזה פייר שאני יושבת בבית ושומרת על הילדים בזמן שהוא נהנה. ניסיתי להיכנס לעולם הזה ולקחתי שיעורים אך לצערי זה לא בשבילי. אני מאד מתוסכלת שהפכתי להיות במקום שני ולא יודעת מה לעשות...

seeyou

New member
"בעלי חזר לתחביב ילדות שלו (סוסים)"../images/Emo13.gif

טוב שעדיין לא חזר לתחביב רכיבה על סוסות
דעתי,שבכול גיל,בכול זוגיות צריכים להמשיך לטפח תחביבים אישים לא חייבים לאהוב אותם פעילויות את לא חייבת להישאר בבית לשמור על הילדים כבן אדם רצוי שתתפחי את עצמך בהרבה תחומים ואז גם הבעל וגם הילדים יכבדו אותך יותר(סתם דעתי
) יוסי

להתבגר

זה לגמרי טבעי שאחרי כל כך הרבה זמן יחד תגיעו לשלב שכל אחד יחפש חזרה את הנפרדות שלו בתוך הזוגיות. הוא חזר למה שהיה חלק ממנו לפני שנים, וגורם לו להרגיש חזרה הוא. ואת לא מצליחה עדיין להיפרד מהחיבור הטוטלי של קאפלי קאפל. את לא צריכה להיגרר אחריו לתחביב שלו ובלבד להיות קשורה אליו בכוח. פתחי תחומי עניין משלך, ותקחי את הזמן שלך עם עצמך. כך לא תהיי מתוסכלת לא מהעניין המחודש שהוא מצא 'בלעדיך' בסוסים ולא מהחופש לכאורה. פרגני.

nowonder

New member
אתה תמיד יכול

להחליף קבוצה לזו שבמקום הראשון. יש חולצות אדומות במבצע בתחנה המרכזית של תל אביב.

chenby

New member
אוי אוי

מה פתאום. אם הוא קונה אחת, הוא מוזמן לטוס איתה לתאילנד.

kmiki

New member
ממש הורג אותך לפרגן לו?

אני לא מבינה את הנשים האלו שלא מסוגלות לפרגן לבן זוגן אפילו קצת. מה מפריע לך שיש לו פעילות בלעדיך? לכי ומצאי לך גם פעילות עצמאית בלעדיו, ותראי כמה שזה טוב, נעים ונחמד לעשות משהו בלי בן זוגך צמוד לך למותן. ולמה את מקום שני? כי פעם בשבוע הוא יוצא לרכוב (כן כן, אומרים לרכוב ולא לרכב, אבל זה כבר נושא לשיחה אחרת), כלומר בערך 1/20 מהזמן שלו הוא מבלה עם הסוסים, וזה הופך אותך למקום שני? באמת, קצת פרספקטיבה לחיים יקירתי, זה יעזור לך לעבור את 17 השנים הבאות. כל זה בהנחה כמובן שאין לסיפור שלכם בסיס יותר עמוק שאת לא מספרת לנו (ובדרך כלל זה ככה). מה שלא יהיה, תפרגני לו מותק, אחרת לא יהיה לך טוב

I C E M A N 7

New member
זה קשור לתחושת השלמות שלך

קודם הכל היה מושלם וההנאה של בעלה הייתה תלויה אך ורק בה. עכשיו הוא נהנה בלעדיה וזה מה זה לא מושלם.

נומלה

New member
התסכול נובע מעודף הקרבה

תפסיקי להקריב את עצמך. הוא לא רואה את זה במילא! תרחיבי את תחומי הענין שלך. תבהירי לעצמך שאת אכן לא הביביסיטר וצאי מהבית לתחביבים גם. למרות מה שאת חושבת, הם יסתדרו בלעדייך והתחושה היא משכרת. אם לא תשימי את עצמך במקום שני לא תהיי שם. שימי את עצמך במקום ראשון קודם כל אצלך. את ובעלך תפגשו פחות אבל הפגישות יהיו יותר מספקות לשניכם.

איזה סוסים ואיזה נעליים

הבנאדם שוכב עם אשה אחרת ולא סתם - יש לו את החוצפה לעשות את זה ביום שישי אחה"צ, זמן הסקס המסורתי של זוגות שכבר עברו את שלב הלהזדיין-תמיד-ובכל-מקום. תסיקי את המסקנות ותמצאי מישהו להזדיין איתו גם.

שחררי את החבל

אתם נשואים 17 שנה יש לכם שני ילדים, וכל כך מהר המקום שלך התפנה בגלל סוס? את לא במקום שני, היית ונשארת מקום ראשון, בעלך רוצה לחיות, רוצה לפתח תחביבים, רוצה להכיר אנשים חדשים להתחדש, קבלי זאת בברכה, חפשי לעצמך גם כן תחביב שאת אוהבת, רק בריא לזוגיות קצת מרחב קצת אויר, בריא לו ובריא לך, שחררי את החבל, תראי אולי תתחילי גם את רחמנא ליצלן להנות בלעדיו, מומלץ ביותר.

yogevit

New member
איך הוא מעז לטפח תחביב? להתגרש!!!

נו באמת.....את לא קצת איך נגיד בנימוס......קרציה?

למעלה