מבקשת עיצה בניסוח

bilen

New member
מבקשת עיצה בניסוח

יש ביננו רבים שזוכרים שכשנולדנו, נטעו לכבודנו עץ ביער ירושלים (?). המנהג הזה נעלם ולאחרונה, בגלל הצורך בהגברת הנטיעות אחרי המלחמה, החלטתי לחדש אותו במשפחה. מתכוונת לתת לתינוקות תעודה על נטיעת עצים ביער רלבנטי למשפחתם או מקום מגוריהם. ניתן לבחור באתר את גובה התרומה, כמות העצים ומקום הנטיעה. שדות הכתיבה מוגבלים ואין בכלל אופציה של לידה. רוצה לרשום בראש התעודה : לכבוד הולדת ...שם מלא של התינוק.... - עלה חדש באילן המשפחה אח"כ יש מקום מאוד מצומצם - 2 שורות - ואני הייתי רוצה לרשום שם את הוריו, הסבים משני הצדדים ואת הסבים-רבא. השאלה היא: איך לנסח באופן שכולם ייכנסו איכשהו ב-2 השורות ? חושבת שעצה שאקבל כאן תהיה יותר מתאימה מאשר העצות המשפחתיות שבדרך כלל קשורות בכיבודים. המטרה היא שבסופו של דבר יהיה לתינוק עץ קטן ובסיסי בתעודה הזו. תודה !

segev018

New member
ספרתי 2*42 תוים

אפשר להוסיף את ההורים לשם התינוק: יצחק בן אברהם ושרה אבינו חשבתי על: נכד לסבתא (בת...) וסבא (בן...) משפחה א נכד לסבתא (בת...) וסבא (בן...) משפחה ב אבל זה לא מספיק. אם נניח שהסבים מקדישים את העץ, ניתן לפרט את שמותיהם בחתימה, ולשנות את ה - נכד ל... ל- נין, ואז אולי יהיה מספיק מקום.

הלני

New member
אולי לקק"ל הפיתרון?

הם ודאי לא מודעים לרצונות של משוגעים לגניאולוגיה....אולי ישמחו להתאים את עצמם. הלני

נוסח תעודות קק"ל

מנסיון אישי - הם לא מקפידים על הנוהלים שהם מפרסמים ומגלים גמישות בכיתוב (וגם במספר השורות). רוני

bilen

New member
צריך אולי ללכת לרח' שפירא ולא דרך

האתר שלהם, כי בטופס הממוחשב יש מקום מוגבל. אני יודעת שבספר הזהב אפשר לכתוב כמה שצריך, אבל בנטיעות לא בדקתי. אתקשר אליהם ביום ראשון. תודה למשיבים. אעדכן אם זה מעניין עוד אנשים.

למעלה