מבקשת עזרתכם

liatg27

New member
מבקשת עזרתכם

יש לי חברה שאמורה להתחתן בקיץ אך בעלה לעתיד מתכנן לנוסע לחו"ל לעסקים. איך ואם בכלל היא יכולה לשכנע אותו שלא לעזוב את הארץ? היא אוהבת אותו ורוצה להתחתן אך לא רוצה לעזוב פה את כל מה שיש לה. מה עושים?

הם צריכים לסגור ביניהם לפני החתונה!

הנסיעה היא לתמיד או לכמה חודשים? מה היא עושה בארץ? מה יקרה אם הם יתחתנו, הוא יסע והיא דווקא תרצה להשאר? חייבים ללבן דברים בסיסים כאלו לפני שמתחתנים....

liatg27

New member
הנסיעה היא לתמיד כי

יש לו עסקים שם. זו בעיה כי כולם לוצים עליה להתחתן, והיא רוצה אבל מפחדת מה יהיה .

זאת באמת בעייה רצינית

וקשה לי להאמין שהיא תצליח למצוא שיטה לשכנע אותו להשאר אם העבודה שלו בחו"ל, ושם פוטנציאל ההצלחה שלו גדול יותר אין כח בעולם שישאיר אותו כאן אולי אם היא תצליח למצוא רעיונות טובים לפרנסה תחליפית בארץ או לחילופין לשדר לו שהיא מעדיפה אותו "עני" יותר בארץ מאשר מצליחן בחו"ל אבל זה תלוי כמובן בעומק העסקים שלו בחו"ל - לא תמיד זה כל כך פשוט. אולי שיסכמו על תקופה זמנית שאח"כ חוזרים לארץ ?

liatg27

New member
השאלה אם יעמוד

בהתחייבות כזו ולא ייסוג אחרי החתונה? שלא ישתנה ואז כבר היא לבד לגמרי בלי משפחה או חברות או עבודה.

קודם כל היום זה לא כזה נורא

אחותי גרה היום בארה"ב ואנחנו מדברים מתי שאנחנו רוצים שיחת מצלמה בסקייפ או במסנג'ר (סקייפ עדיף ). מדברים בחינם כמה זמן שרוצים. השיחה במצלמה זורמת יפה ונותנת הרגשה שהבן אדם נמצא איתך באותו חדר (מה שלמעשה נכון ). אז לא ממש מתנתקים. לגבי העבודה שלה, זו קצת בעיה. אם יש לה מקצוע שדורש נסיון, התמקצעות וכו' אז השנים שם בהחלט עלולים לפגוע באפשרות שלה למצוא עבודה אח"כ בארץ . זה לא כל כך תלוי באם הוא יעמוד בהתחיבות שלו לפעמים התנאים (למעשה ברוב המקרים...) מכתיבים לך את הצורך , כך שלפעמים אין ברירה בהחלט בעיה ... שוב, אולי אם היא תשדר לו שהיא מוכנה לקחת האחריות על עצמה ולקבל אותו מחוסר תעסוקה בארץ לתקופה מסויימת ואולי גם אח"כ "עני" יותר אולי זה עשוי לעזור ויתן לו את הבטחון לנסות לחפש אפיק תעסוקה אחר בארץ .

תגובה

אני מכירה זוג שנפרגו על רקע כזה שהיא רצתה לגור בצפון והוא במרכז, אז הם ביטלו את האירוסין. האמת שגם יש לי סוג של דוגמא אישית: יש לי ידיד שרוצה שאצא איתו ואנחנו די באותו ראש אפילו. אבל אני יודעת שהוא רוצה לגור בחו"ל כמה שנים וזה ממש לא מתאים לי. זאת אומרת, תכניות לעתיד מאוד חשוב לברר על ההתחלה על מנת שלא יפתיעו אחרי החתונה

תגובה

אם הוא מתכון לחזור ארצה פעם, אפשרי שיסע לעסקים בחוץ לארץ, ותחכה לו. אפשרי גם, שתסע אתו ותשאר אתו בחוץ לארץ, עד שיחזור. אם כונתו להשאר לגור כל חייו בחוץ לארץ, שתדבר אתו על הענין, ויחליט בעצמו, מה יותר חשוב לו - היא או חוץ לארץ.

למעלה