מבקשת עזרתכם

קפה טוב

New member
מבקשת עזרתכם

שלום: קודם כל אני שמחה לדעת שתתקיים עוד מעט פגישת פורום ,אשמח לקחת חלק . ולהכיר חברים טובים שגם הם סובלים מאותה בעיה, ולפחות אני לא לבד. אני סובלת מבעית תלישת שער מיזה שנים. ובעקבות חיפושים באינטרנט, ומידה דרך הפסיכולוגית וורדה הבנותי כי יש תרופה לבעיה. לא יודעת מדוע אני הולכת כל הזמן בתחושה שאני משוגעת, אני לא נורמלית ובכלל מדוע זה קורה לי? במה נענשתי? מדוע רק אני? אני מדמיינת לעצמי שיחה מול הפסיכאטר אשר רק עכשיו קבעתי תור אליו לאחר הרהורים רבים ונסיונות שווא להגיע אליו ( ועוד בחרתי בפסיכאטר אישה) ביגלל הבושה. איך אתאר זאת ואסתכל לה בפנים כאילו אני משוגעת. אני מנסה לצאת מיזה בכל מחיר באמצעות אתרי מידע באינטרנט+ ספרים בנושא אני סובלת גם מדיכאון אני מסוגלת לבכות סתם כך, אני עצובה.אין לי חברות בגלל הבעיה הנ"ל אני מתביישת, אין לי בטחון עצמי, היה לי קשר חצי שנה ונותק הקשר על ידי החבר ,לדעתי בגלל שהוא גילה ממה אני סובלת אך לא רצה לפגוע בי ולכן תרץ זאת באנו לא מתאימים. ועוד מספר פגישות עם אחרים אך לאחר פגישה אחת החליטו לא להמשיך. אני גרושה + 2 במשך חצי שנה . אני מאמינה שחיי לכל אורך הדרך פגעו בי בנפשי כך שלא היה כל סיכוי לצאת מיזה. האקס שלי היה כל הזמן פוגע בי, ואף אמר לי שאני לא נורמלית. היום החלטתי לצאת מיזה בכל מחיר.אבל זה קשה כל כך, לא מצליחה להפסיק עם התלישה המחורבנת הזו( סליחה על הביטוי) מדוע אני עושה את זה , מדוע אי אפשר להפסיק? מה גורם למוח לרצות לעשות את זה? מדוע אי אפשר להפסיק? אני בחורה יפה ואני ממש מכערת את עצמי. אני בטוחה שלו הייתי רגילה ולא עושה לעצמי נזק הייתי עושה הרבה דברים בחיים שלי שהיום אני לא מעיזה לעשות כגון: חוגים, לימודים,לקשור קשר טוב, לא לפחד להיות מול אנשים. אני ממש תולשת כל הזמן את שער הפנים!!! למרות שאני יודעת שזה מכער אותי( רק האיפור מכסה את האמת) אני ממשיכה עם זה ולא מצליחה להפסיק. גם הילדים שלי צועקים עלי להפסיק. אני במצוקה נוראה. מה לעשות?????? אנא חברים יקרים עזרו לי.. אולי תמיכתכם תעזור לי רבות לעבור , האם זה לוקח ויכול לקחת שנים? איזה תרופות יש? האם שיחות או היפנוזה יכולה לעזור? תודה על תמיכתכם והפורום שכל כך חשוב כאן לאנשים כמונו. חו

delila

New member
את ממש ממש לא לבד! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

גם אני סובלת מאותה מחלה (טריכוטילומניה...) מגיל 12 עד היום (27)
. תמיד הייתי בטוחה שאני היחידה בעולם שעושה דברים איומים כאלה, ורק לפני כמה חודשים, די במקרה גיליתי שאני לגמרי לא לבד, ומאז התחלתי "לגלגל עניינים" והתחלתי להפגש עם פסיכיאטר שכבר טיפל במקרים כאלו, עם היפנוזה ומינון נמוך של תרופה (סרוקסט). אני בטוחה(!) שזה יעזור לי הפעם.
אני ממליצה לך גם לנסות, תהיי חזקה!

לאב

New member
ממש ממש לא לבד

אני סבלתי מזה מגיל 8 עד גיל 40, תמיד אמרו לי שאפסיק ולא הצלחתי, חשבתי שזה איזשהו הרגל ותמיד האשמתי את עצמי שאני לא מפסיקה בעלי היה אומר לי 10 פעמים ביום "STOP PLAYING WITH YOUR HAIR" והילדים שלי ידעו לצטט את המשפט הזה בעל פה עוד לפני שהבינו אנגלית וידעו מה משמעותו בגיל 40 בעקבות קריאת ספר על הנושא הגעתי למרפאת או סי די בתל השומר התחלתי לקחת סרוקסט (ובהמשך רסיטל) - וכבר שנה שאני לא נוגעת בכלל בשיער השיער צמח בחזרה ואני ממש מאושרת מזה קחי את עצמך בידיים - הבעיה שלנו ברת טיפול - את לא המצאת אותה אני אשמח לתת לך עוד מידע בענייך - אם תזדקקי דרך אגב, תחושתי היא שהבעיה שלך קצת יותר מורכבת, כי היא קצת נוגעת גם בדיכאון (שגם הוא בר טיפול באותו סוג של תרופות) - אני אע"פ שתלשתי שיער כל חיי תפקדתי במאה אחוז בלימודים עבודה ובית והייתי טיפוס שמח, אמנם מי שראה אותי תולשת חשב שאני קצת מוזרה בקטע הזה - אבל זה לא פגע ביחסי עם הסביבה דרך אגב, חוץ ממך ממני ומדלילה היו בפורום הזה לאורך הזמן עוד טריכוטילומניות - כך שהעניין לא ממש יחודי

לאב

New member
אגב, לעניין הפגישה עם הפסיכיאטר

למה את חושבת שהוא יסתכל עלייך כמו על משוגעת? הבעיה שלנו היא ממש כסף קטן לעומת בעיות שיש לאחרים, להזכירך מקצועו של פסיכיאטר הוא לטפל באנשים שיש להם קושי על רקע נפשי - כך שאת ממש לא תרגשי אותו

עין הרע

New member
גם אני!

בשנות העשרה תלשתי שער פנים ולא טופלתי!גם היוםשאני בתחילת הארבעים אני נמשך לפנים שלי כמו מגנט,עוד גבה,עוד ריס,עוד שערה באוזן,איני יכול להגמל.אני מטופל גם נגד פוביות ודכאון ולפעמים נדמה לי שיצאתי מהבוץ ושוב אני נופל,קם ונופל.......

sharonlk

New member
לא יכולה להתקלח- שרון

מישהו יודע לעזור לי ? מה פירוש "הימנעות" באו.סי.די. אני חרדה ממקלחות אני מפחדת, אני מסריחה, אני לא יכולה להתקלח, והשורשים השחורים שלי, אני צריכה מזמן לצבוע את השיער, רע לי כל כך רע לי אלוהים, אני לא מאמינה באלוהים שמישהו יעזור לי עם הכאב הזה החבר שנטש אותי, אני לא מאמינה יותר באהבה ,לא מאמינה יותר בכלום, שום דבר, הכל נגמר מבחינתי. תמו חיי. שרון

למעלה