מבקשת עזרה

מצב
הנושא נעול.

daha1

New member
מבקשת עזרה

מבקשת עזרה
לאחר שנים של טיפולים ולאחר החלטה והוצאת כספים מרובים לת. ביצית, סיכמתי עם רופא שכה סמכתי עליו וכה הבטיח לי תאריך לת. ביצית. רציתי לעשות בארץ עם עוברים שהם "טריים" המוחזרים באותו יום, משום מה נענתי עכשיו שישנה עדיפות לבנות היוצאות לחו"ל, וכי בקשר אלי התשובה מעורפלת, ואני נדחית שוב ושוב, רק כי אני רוצה לעשות בארץ???? אני עומדת להוציא למעלה מ5000 $, מדוע אני צריכה להרגיש מקום שני??? לא אעשה בחו"ל, כי אין שום החזר מהכללית. מה קורה כאן?????

שלחתי לך מסר. בהצלחה.

מבקשת עזרה
לאחר שנים של טיפולים ולאחר החלטה והוצאת כספים מרובים לת. ביצית, סיכמתי עם רופא שכה סמכתי עליו וכה הבטיח לי תאריך לת. ביצית. רציתי לעשות בארץ עם עוברים שהם "טריים" המוחזרים באותו יום, משום מה נענתי עכשיו שישנה עדיפות לבנות היוצאות לחו"ל, וכי בקשר אלי התשובה מעורפלת, ואני נדחית שוב ושוב, רק כי אני רוצה לעשות בארץ???? אני עומדת להוציא למעלה מ5000 $, מדוע אני צריכה להרגיש מקום שני??? לא אעשה בחו"ל, כי אין שום החזר מהכללית. מה קורה כאן?????
שלחתי לך מסר. בהצלחה.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מבקשת עזרה
ברוכה הבאה

ממה שאת כותבת אני מניחה שאת מדברת על אסותא (?). אני לא מכירה את המסלול והההעדפות שלהם... אבל לגבי החזרים מכללית- עד כמה שידוע לי הם מחזירים נכון להיום משהו כמו 2,300 ש"ח- שזה טיפה בים העלות של הטיפול... אז השאלה אם במידה וחשוב לך שהטיפול יהיה עם עוברים טריים, לא תהיי מוכנה לשקול מסלול אחר... אם כן- יש את כל המידע בשאלות ותשובות ובעמוד הראשי של הפורום... בכל מקרה-

סביון1

New member
שלום דנה וברוכה הבאה לפורום

מבקשת עזרה
שלום דנה וברוכה הבאה לפורום
אני יכולה רק לנחש, כמו איוש, שאת מדברת על אסותא ועל המסלול של העוברים הטריים שלהם. אם אכן מדובר על מסלול הטריים של אסותא, אז אלה התשובות שלי: א. אני לא חושבת שמישהו עושה לך בכוונה או שם אותך במקום שני. פשוט יש תור ארוך מאד למסלול הטריים ומעט נשים שרוצות לנסוע לקייב בעצמן. אני אומרת את זה לא מתוך ידיעה ברורה אלא ממה שהבנתי מחברות שלי (יש לי חברה שמחכה לטריים באסותא בערך מינואר ואמרו לה שתורה יגיע במאי). ב. קחי בחשבון שמדובר בעוברים שמובאים מחו"ל באינקובטור נייד ולכן למרות שלא הקפיאו אותם, לא בטוח שמצבם טוב כמו עוברים שנשארו במעבדה. ג. איך יוצא 5000 דולר? אני שמעתי על סכום נמוך יותר באסותא? ד. במידה ותרצי לבדוק אופציות נוספות, את מוזמנת לבדוק בשאלות הנפוצות (בסרגל הכחול שבראש הדף) את המידע שיש לנו לגבי כל מיני מסלולים. נשמח אם תשארי איתנו ותעדכני אותנו בנעשה איתך. סביון

מצב
הנושא נעול.
למעלה