מבקשת עזרה

toorbo

New member
זה ייתכן , זה אפשרי

בפאצ'ה מאמה אצל הטיוהר אפשר לחיות ולעבוד . גם אצל אנדרו כהן ניתן .אני מצרף קישור לאתר שלו http://www.andrewcohen.org.il לגבי האי בונואטו - אני צריך לברר עם החבר'ה ב מסע אחר אני אתן תשובות והפניות בהמשך כפי שביקשת תודה

מאוזנים

New member
אני נוסעת

החלטתי שאני נוסעת ביום חמישי לטיוהר. קוסטה ריקה. תחזיקו לי ידים מקווה שאעמוד בהחלטה גם מחר בבוקר ואעשה את כל הסידורים בלי להגיד לאף אחד. תחזיקו לי ידים ואני אעדכן אתכם מה קורה מקווה שאצליח לישון הלילה ולעשות את זה מחר. לעזוב את המשפחה עבודה וכל ההתחיבויות לילה טוב ותודה

וווואואווווו!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה!!! אשמח שתעדכני מה קורה איתך, ואם הכל בסדר, ומה שלומך

toorbo

New member
הרבה בהצלחה

שיהיה הרבה בהצלחה תזכרי רק כמה דברים . תבדקי טוב באתר או בטלפון (אם זה אפשרי) שמבחינת הסידור לינה בכפר זה מתאפשר וחוץ מזה תזכרי תמיד . אם מיצית אז מיצית ואת חופשייה כפי שציינתי אני מנוי וותיק של מסע אחר וחבר טוב של מטיילים ואנשים משם שמכירים את עולמו של טיוהר טוב ואת הסביבה אני ממליץ לך אם עוד בארץ ואם בחו"ל להיכנס לפורטל לקישורים הבאים זה יכוון אותך חוץ מזה המייל האישי שלי הוא [email protected] עדכני אותי בכל שלב ותהני זו הולכת להיות התקופה הטובה בחייך זו הולכת להיות התקופה הטובה של חייך הם יספקו לך את המפות והחומרים שאת צריכה על "קוסטה ריקה" ועל הסדנה

toorbo

New member
אני שולח לך שנית את הקישורים

http://www.masa.co.il/search_res.php?country_id=166 פה תמצאי את ההכוונה למקומות הרלוונטיים בסביבתו של המאמא פאצ'ה הטיוהר את המקומות הקרובים בחוף הפאסיפי והקריאיבי נהיה בקשר [email protected]

מאוזנים

New member
כמה אתה חמוד

תודה תודה, מרגשת העזרה שלך. ובכן באמת מחר אני נוסעת הטיסות מסודרות - אבל עדין לא הצלחתי ליצור קשר עם המקום של טיוהר . אני עכשיו הולכת להתקשר אליהם. אכתוב לך בקרוב ותודה על הקישורים אבדוק אותם

מאוזנים

New member
לא מצליחה ליצור איתם קשר

אני לא ממש מצליחה ליצור איתם קשר. עונים לי כל הזמן בספרדית ואין שם מי שיענה באנגלית. אולי אני טועה בשעות אני אמשיך לבדוק. לא ממש קיבלתי מידע נוסף מהאתרים הנוספים ששלחת לי על כל פנים תודה על הרצון. רשמתי לפני את הדואר האלקטרוני שלך ואם אוכל אכתוב לך. בנתים שלום

למעלה