מבקשת עזרה

מבקשת עזרה

שלום, בעלי בקבע. גילינו לאחרונה בעיית פוריות. אשמח לשוחח במסרים עם בעלות ניסיון וידע על המערכת הצבאית בתחום זה. תודה!

מנסה לעזור.....

מבלי להיכנס לכם ל"עיניינים" יש שתי אפשרויות , בעצם שלוש כשהשלישית היא שילוב של השתיים הראשונות:
במידה והבעיונת שנמצאה אצלך - הטיפולים כולם (ולא משנה איזה - החל מבדיקות, הורמונים, IVF וכו') באחריות ובמימון קופת החולים שלך.
במידה והבעיונת אצל הבעל - צה"ל מממן את רוב הבדיקות והטיפולים הנדרשים ממנו. ממליצה לך להיכנס לאתר של יוהל"ן בתאך האתר של אכ"א (לא מצליחה כרגע לקשר, אנסה שוב מחר). יש שם פירוט מלא על הזכויות שלו כאיש קבע בתחום הפוריות. מחזיקה לכם אצבעות להצלחה מהירה

2אמאשל

New member
תצרי איתי קשר במסר אישי

לצערי רמת הידע הממוחשב שלי לא מאפשרת לי לשלוח לך מסר (כן, הבנת נכון הבעיה במחשב ולא בי) תשלחי לי מסר עם הנייד שלך ואני אעביר לך הרבה מידע.יש גם קיצורי דרך בהצלחה

מירי77

New member
צריכה עזרה דחוף

שלום שמי מירי סטודנטית שנה ג' במדעי ההתנהגות וכחלק מסיום הפרוייקט אני זקוקה נואשות לזוגות בהם הגבר משרת בצבא הקבע והאישה באזרחות. אני צריכה שתמלאו שאלונים אנונימים שלא יעשה בהם שימוש מחוץ לפרוייקט שלי. אני יכולה לשלוח את השאלונים למייל שלך אשמח לעזרה ואם את מכירה עוד אנשים שיכולים לעזור אשמח לתגובות תודה רבה מירי [email protected]

למעלה