מבקשת עזרה

אסתי69

New member
מבקשת עזרה

לגבי ברונכיט אני בהתקף שיעול נוראי והייתי שמחה לדעת אם יש משו שיכול להקל/לעזור תודה וערב קסום לכולם

אסתי כפרה עלייך../images/Emo24.gif

ד"ש חם מהמזקיר שלך
, לא הפסקת לעשן עדיין ? בקשר לשמנים אפשר לשים במבער בחדר שמנים מסוג: ארז, לבנדר, סנדלווד, אקליפטוס, אורן לפי בחירה ולהדיף. אפשר תערובת של כמה ביחד לדעתי בין 8-10 טיפות זה יספיק כדי להדיף ריחות נעימים בבית.

אסתי69

New member
ואללה חשבתי עליך

כשכתבתי פה...
ותודה על התשובה... אני בהפסקת עישון (לפחות מנסה) אבל משתדלת גם לנשום בין השיעולים מה שלא ממש הולך ואתה....תהיה בקשר תודה

בבקשה../images/Emo9.gif

הייתי אמור להגיע לאיזור שלך עם הילדונת רק שלא יצא לי מחמת לימודים וכאלה מה גם שלא יצא לי לדבר עם היפייפיה הנעלמת הזאת.

ebony

New member
בנזואין......

25 טיפות ב50 C"C שמן בסיס לבחירתך למרוח על החזה שלוש פעמים ביום... אפשר לשלב עם לבונה, לבנדר, אקליפטוס וארז.... מאוד חזק לא לילדים. אם לא עוזר אפשר לנסות תרופה הומאופטית של מקום בשם ראשונים פארם בית מרקחת הומאופטי הם ממוקמים בראשון לציון ויש להם פורמולות יחודיות הומאופטיות שהם עושים..... פשוט זה הדבר היחידי שהציל אותי בזמנו אחרי שהסתובבתי חודשיים עם שיעול וליחה שלא רצו לעבור.... המוצר נקרא שיעולון והוא עוזר מאוד יש להקפיד על 10 טיפות כל רבע שעה עד שזה עובר . אבונית

למעלה