מבקשת עזרה

מבקשת עזרה

אני חולת סכרת שלא מאוזנת בשל טיפולי הפוריות שעובר,אני בת 37 עברתי כבר 6 נסיונות של טיפולי הפרייה והסכרת מחמירה פניתי לרופא לסכרת ולמומחי הפוריות בבקשה להפנות מכתב לועדה לפונדקאות והם טענו שבשלב זה הועדה לא תאשר לי פונדקאות,שאלתי את הרופא לסכרת אם אני צריכה להגיע למצב בו יתחילו התופעות הלא נעימות של הסכרת ומדוע לא למנוע זאת ע"י פונדקאות האם תוכלנה לעזור לי בהתלבטות אני כל כך רוצה ילד הטיפולים גורמים לי נזק לסכרת ואינני יודעת למי לפנות ,האם מישהי נתקלה בבעיית סכרת שאישרו לה פונדקאות אודה לכם אם תוכלו לעזור.

mondani5

New member
ענת ערב טוב!

גם אני סוכרתית,אך זו היתה עוד סיבה לאישורי בוועדה,לי היתה סיבה מורכבת יותר. לגבייך הגינקולוג שלך הינו צריך לצייד אותך במכתב אשר יכלול את הבעיות לאי הפוריות והמלצה לפונדקאות,כמו כן הייתי מציעה לך ללכת למומחה למוטובוליזים אשר יבדוק אותך ואכן ימצא קשר בין הסכרת להפריות I.V.F ,אני נבדקתי בתל השומר ע"י מומחים והבאתי גם חוות דעת נוספת מאסף הרופא שיש קשר בין ההפריות והסכרת המחמירה ואכן אושרתי בוועדה. היה רצוי שהרופא שפנית אליו לא יקבע שרירותי לאלתר שלא תאושרי,היה רצוי לפנות לוועדה בבקשה עם ההפניה ותראי מה ישיבו לך. בידידות אירית

מירבי*

New member
ברוכה הבאה ענת../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כפי שאירית כתבה לך יש חשיבות רבה למכתב מהרופא המטפל שלך בעניין הסכרת, הגניקולוג יכתוב המלצה רק לאחר שראה מכתב מהרופא המטפל וכך אפשר יהיה לקשור בין שני הדברים. אין מספר אחיד של טיפולים שאחריו הוועדה מאשרת פונדקאות, כל מקרה הוא אינדיבידואלי והם מתחשבים בנסיבות הסובבות ולא רק בעניין הגניקולוגי. בהצלחה, עדכני אותנו איך את מתקדמת.

בהמשך לתגובתך

תודה שענית לי כה מהר אך כפי ששלחתי גם לאירית הרופא לסכרת בלית ברירה כתהב לי מכתב המורכב מ-4 משפטים בו הוא מציין שבשל טיפולי הפוריות אינני מאוזנת והוא ממליץ על פונדקאות המומחה לפוריות סבור שהועדה לא תאשר לי זאת וממליץ להמשיך בעוד מס' טיפולים ואז להגיש בקשה שלא תתבסס על הסכרת אלא על אי כניסה להריון לאחר מס' מסויים של טיפולים והסכרת תשמש כנספח. זה כל כך מתסכל הם מאלצים אותי להמשיך ולהרגיש לא טוב ואף להחמיר אם מצבי מאחר ואני לא מוכנה לוותר על ההורות במיוחד ,האם כדאי להגיש בכל זאת את מכתב הרופא לסכרת כפי שהוא כולל מומחה הפוריות שציין את מס' הטיפולים שעשיתי או להמתין לעוד מס' טיפולים למרות שאין לי כבר כוחות והכמיהה לילד כה גדולה.אני פוחדת שאם אני אגיש את הבקשה כך והם ידחו אותי בעוד מס' טיפולים הם לא ידונו כלל בבקשה, האם תוכלי לייעץ לי כיצד עליי לנהוג תודה ענת.

מירבי*

New member
היי ענת

אני ממליצה לך להחליף רופא, זו אולי עיצה אגרסיבית מעט אבל, אם יש בידייך מכתב מרופא מטפל שממליץ על פונדקאות ובעברך 6 נסיונות של הפריות מבחנה שנכשלו, אני יותר מסבורה שהוא צריך לכתוב לך מכתב ממליץ לוועדה.

mondani5

New member
ענת המקורית1

יקירה שלחתי לך מסר ,הטלפון של אביבה במשרד הבריאות הינו 02-5681275/460 מאחלת לך הצלחה בהמשך. בברכה אירית

למעלה