מבקשת עזרה

יעלי41

New member
מבקשת עזרה

אנחנו כותבים ספר שורשים על משפחתנו. אבי נפצע בשנת 1948 . לא נחשב נכה צה"ל,אף לא קיבל מהם כל תגמול אך טופל במשרד הבטחון ואף שוקם במקום עבודה. הוא נפטר לפני כ-8 שנים. אנו מחפשים נתונים כתובים אודות המקרה. פניותינו למשרד הבטחון לא העלו דבר. האם יש למישהו עצה?

א77

New member
אני מאמין שיש לך פרטים

אודות פציעתו, חבריו, ידידיו וכו', ובפרט מאותם ימים. אם לא תחסכי בפרטים [שאין מניעה מבחינתך לספרם]. אם תנדבי מידע במידת אפשרותך, זה רק יוכל לסייע. פתאום זה יכיר את ההוא, והחבר הזה יעלה רעיון להתקשר... ואוליי מישהו מהחברים יתפוס יוזמה בעצמו ו... ככה זה עובד כאן, למרות שאין אנו חברת ביטוח. זה הכל הצלחות בלי הבטחות...

כתבי לי

שלום יעל, עסקתי לא מעט במחקר על מלחמת העצמאות בין היתר על שבויי המלחמה ההיא (כיום במחקר אחר על המלחמה בפוסט דוקטוראט). התופעה של אין רישומים מוכרת לי מאד. היו המון שבויים, שצה"ל לא תעד את נפילתם בשבי וידעו על כך רק עם מסירת השמות לצלב האדום.ביניהם היו מאות ואולי אלפי פצועים, שלא טופלו גם בהמשך. לעניינך - אנא כתבי לי לאימייל [email protected] ואנסה כמיטב יכולתי לסייע בעדך. יש לי גם את מי לשאול. בהצלחה לאה.

כוכה

New member
בי"ח תל השומר

שם היו רוב או כל הפצועים. עצה - כן תוכלי לקבל מארגון נכי צה"ל. הם יידעו לאן לשלוח אותך. יושבים באפקה.

למעלה