המדמיינת,נראה שהמציאות עולה על
כל דמיון, וודאי במקרה של בתך.לפי כל קריטריון שהוא,פיזיולוגי,אמוצינאלי ובעיקר חוקי, מוקדם מדי לבתך להתחיל לקיים כבר בגיל 13 יחסי מין מלאים. גם אם החבר שלה הוא בן גילה,בעיני החוק הוא עלול להיות מואשם בבעילת קטינה, כלומר באונס.למרות שנראה לנו על פניו,כי הדור הזה, באופן גורף, מתבגר מהר יותר מאשר הדור הקודם, כלומר שלך ושל בעלך. עדיין אין מקום לילדה בת 13 שקיים יחסי מין, שעה שהיא מתייחסת רק לחלק הפיזיולוגי של העניין, וכלל לא מוכנה נפשית..לא ברור לי מדוע רופאת הנשים המליצה על גלולות, במקום לשוחח עם הילדה, כן היא עדיין ילדה ולא נעה. והעובדה שהיא המליצה על גלולות מניעה, לא משחררת אותה מאחריות, להבנתי, אפילו פלילית במידת מה.את אינך מדמיינת, אלא מן הסתם, חוזה בעל כרחך, בהתנהגות,שאינה במקומה..אין לכך קשר עם שמרנות, אלא,באופן מובהק, עם נזק נפשי,ויתכן גם אחר העלול להגרם לילדתך בקיום יחסי מין בגיל כל כך מוקדם..מה בוער לה? לי אולי ברור, אבל לך כנראה לא כל כך..להבנתי, מעבר לשיחה עם הילדה מישהוא, אולי יועצת בית הספר צריכה להתערב,לשוחח עם בתך, אבל ובעיקר עם חברה הצעיר, שאין לי כמעט ספק שהוא גרר את הילדה לכך..וכפי שנאמר, למרות שהוא רק בן 13,במקרה דנן, הוא עלול לשלם על כך מחיר אישי כבד,גם אם נהג כך בתום לב. לכן..אם אינך יכולה לשכנע את בתך, כדאי לגרום לכך שהילד,החבר, המקיים עימה יחסי מין בגיל 13,יחדל מיד מהיחסים הללו.