מבקשת עזרה

טריגר. לא מצליחה להפסיק

לא מצליחה להפסיק לאכול. כבר לא נושמת טוב, ועדיין לא מצליחה להפסיק.
בקושי הבאתי את עצמי להיכנס לכאן לכתוב עכשיו. באמצע הכל.
אבל לא מצליחה להפסיק. מרגישה כבר לא טוב.

הי נטע

הי נטע אני מקווה שזה בסדר לפנות אלייך. רצתי שתדעי שיש בית תומך בנפגעות טראומה מינית בתא לגילאי 14-26 מקווה מאד שאת בגילאים האלה כי זה מקום מקסים שעובר איתך תהליך יש קבוצות טיפוליות שיחות מתנדבות בית מקסים..

תודה על ההפנייה

היי תהילה,
תודה אבל אני בת 28 ולא מאזור המרכז. כרגע מטופלת במרכז שמתמחה בטיפול בנפגעות תקיפה מינית, ומנסה לעשות תהליך. יש הרבה תסכול מקצב ההתקדמות (לא רואה שיפור) אבל זה כנראה חלק מהעניין.

הי

שלום לך,
מוזמנת תמיד לכתוב, באורך ובפירוט שמתאימים לך. קוראים כאן גם אם לא תמיד מגיבים מייד. עדיין איתך...
הרבה יכולות להבין ולהרגיש אותך.
נשמע שאת מתמודדת עם לא מעט דברים שאינם פשוטים,
סליחה אם שואלת משהו שהזכרת ופספסתי, או שלא תרצי לשתף: יש מישהו קרוב אליך שיכול לתמוך? את בטיפול?
&nbsp
כאן...
&nbsp

ב-loop לא טוב (אולי טריגר)

מנסה כל הזמן להסיח את עצמי ולהיות עסוקה, כדי להוציא את עצמי מזה. בעיקר לופ שקשור לפוסט טראומה, במשך היום קשור גם לאכילה, כי כל הזמן על אוטומט ולא קשובה לעצמי, לא מבחינת האוכל, לא מבחינות אחרות.
מנסה להוציא את עצמי מהלופ אבל לא מצליחה. אז כרגע לא מנסה בכוח, רק מחכה שזה יעבור. סוחט ממני את כל האנרגיות הניסיונות להילחם בזה, מבלי להצליח. אז לא מנסה להילחם עכשיו. ואם יהיו בולמוסים אז יהיו, וכשיש פלאשבקים מהפוסט טראומה, אז אין לי מה לעשות נגד זה. כשמותשת לגמרי אז עולות מחשבות אובדניות. וזה מבהיל אותי כי בכנות, כבר לא סומכת על עצמי, בגלל שמרגישה כל כך על אוטומט בשבועיים האחרונים, מנותקת/מרוחקת, בעיקר לא נוכחת בתוך שום פעולה שעולה. אז כדי להימנע מלהגיע למצב של מחשבות אובדניות, צריכה להימנע מלהגיע למותשות מוחלטת. אז מנסה לא להילחם בכלום. אבל עדיין קשה להיות בתוך כל התחושות האלה. לא להילחם בזה, לא הופך את זה לקל יותר. עדיין מרגישה נטולת אנרגיות ועייפה כל הזמן.

בסדר לך שאני מגיבה??

הי מתוקה אני ככ מבינה תתחושה של על להילחם בטריגר בלומוס ובאובדנות ופלשבקיים חשבת אולי שהטיפול בטראומה לא מספיק עבןרך כרגע??? את בטיפול בהפרעת אכילה??? אני במקומך הולכת לאישפוז יום... מה דעתך?? אני פה בשבילך... יכולה להבין אותך הכי חיה בפוסט טראומה נמצטת בקהילה לנערות וצעירות של על"ם שלצערי לא מכילה את כלל הגילאים הצעירים

למעלה