מבקשת עזרה

aviacohen1

New member
מבקשת עזרה

שלום, אני סטודנטית לעיצוב תעשייתי בשנה ד במכון הטכנולוגי HIT. את הפרויקט גמר שלי אני רוצה להקדיש לילדים אוטיסטים בגיל הרך. ברצוני לעצב מוצר המעודד קירבה בן ההורה לילד. אני בתחילת הדרך של הפרויקט. קראתי לא מעט על התחום, אך החומר העיוני לעולם לא יהווה תחליף לשיחות עם אנשים. יש לי רצון אמיתי לנסות לעזור ואפילו מעט. כאן אני מבקשת את עזרתכם: זוג הורים לילד אוטיסט בגיל הרך שמוכנים להכניס אותי מעט לתוך החיים שלהם, לשתף אותי במחשבות ודעות ולהתנסות יחד עם הילד במוצר שיתעצב במהלך החודשים הקרובים, בתקווה להגיע לתוצר סופי שיוכל לעזור למשפחות בתחילת דרכן לתוך העולם הזה. ברור לי, שלא אוכל לעשות זאת לבד ושאני חייבת את עזרתכם. אני גרה ברמת השרון ליד תל אביב ככה שכדי שזה יהיה פרקטי עדיף משפחות מהמרכז. מקווה לשמוע ממשהו בקרוב, המון תודה ויום טוב אני אשמח לדבר באופן אישי עם כל מי שמעוניין ורוצה לשאול שאלות 050-993070 אביה כהן

dina199

New member
האם יש לך רעיון

לגבי סוג המוצר ? כי הורים לילדים קטנים הם בד"כ לא הרבה זמן אחרי קבלת האיבחון ונראה שקשה להם 'להכניס מישהו מעט לתוך החיים שלהם' . אז אם יש משהו קונקרטי, זה יכול להקל.

aviacohen1

New member
הלוואי שכבר היה רעיון :)

את צודקת לחלוטין קצת קשה להבין אותי כרגע, זה נובע מכך שזהו תחילת גיבוש הקונספט ולכן אני עדיין לא יודעת מה יהיה המוצר? אני כן מתגבשת לכיוון של אובייקט שעוזר לילדים בעלי יתר רגישות חושית הנרתעים ממגע פיזי. אותו אובייקט, כנראה משחקי, יעזור לאפשר קירבה פיזית בין ההורה לילד. לדוג': משחק הדדי בין ההורה לילד שעשוי מטקסטיל ספציפי שלא מגרה את החושים על יתר המידה. בגלל שאין לי עדיין קשרים עם הורים וילדים אני עדיין מגששת לכן כ"כ חשוב לי להתחיל לדבר עם משפחות. אני אשמח ליצור איתך קשר אם את מהמרכז ויש לך ילד בטווח גילאים 2-6, אני צמאה לאנשים שחווים את הסיטואציות האלה ויכולים לתרום לי את דעתם. אשמח לשמוע את דעתך באופן כללי על הנושא והכיוון אליו אני חותרת גם בתוך הפורום תודה ויום טוב

naomami

New member
תשקלי לפנות למסגרת כמו אלוטף

תוכלי להתיעץ שם עם אנשי המקצוע שמטפלים בילדים וגם לברר האם יש שם הורים שמוכנים להיות בקשר איתך.

aviacohen1

New member
תחילת תהליך

אני בתהילכים מול גן תיקשורת ברעננה לצערי זה דורש המון בירוקרטיה ואישורים שלוקחים זמן במקביל אני בקשרים עם קלינאית תיקשורת שמטפלת בגישת DIR אבל זה לא יעזור לי כמו לדבר עם ההורים והילדים עצמם. אני אשמח לדבר איתך בתור הורה שחווה את העולם הזה תודה ויום טוב

inventor

New member
אני ממציאה ובמיוחד ממציאת משחקים

ורעיונות יש לי לרוב (אני צריכה לקבל אישור מבעלי לתת לך כמה ) העניין הוא האם אינך רוצה להמציא לבד את המוצר כמו כן המוצר הוא לא לייצור נכון? זאת אומרת שלא צריך להתחשב בעלויות ייצור עכשויות אלא יכולות להיות עתידניות(מבחינת זולות ייצור המוני - לא טכנולוגיה)? את מכוונת לאוטיזים קלאסי או על הספקטרום הגבוהה יותר.

inventor

New member
אני מחיפה - ויש לי ילדים גדולים יותר על הספק

הספקטרום 13 ו 8 וקטנה 4 עם ליקוי התפתחותי (לא על הספקטרום לדעתי) אז מהמבחינה הזו - לא אוכל לעזור רק בתור ממציאה

aviacohen1

New member
בשמחה

אני ימשיך לעדכן על התפתחות המוצר. אני אשמח לשמוע את דעתך כל הזמן. המוצר בתחילת הדרך. יש לך רעיון לאינטרקציה מעניינת בין ההורה לילד?

למעלה