מבקשת עזרה

מבקשת עזרה

היי, אני בת 39,בהשכלתי אני אחות מוסמכת אך לפני כמה שנים הגעתי לשלב של מיצוי עד לתיעוב של המקצוע. פזלתי ללימודי פסיכולוגיה ואחרי שנתיים נטשתי בשל שיעמום ובשל ההבנה שלמעשה לא אוכל להתקדם הרבה וגם שהתואר הוא לא מקצוע בפני עצמו(אלא עם תארים 2-3). איכשהוא לפני כמה שנים קיבלתי תפקיד פשוט ,כמו רכזת בריאות והצלחתי להרים פרוייקט ולהקים מרפאה גדולה לגמרי לבד-התמודדות עם תקציב,גיוס מתנדבים/צוות וכו'. מאוד אהבתי את נושא ההקמה של הפרויקט. בתפקיד זה גם עבדתי עם אוכלוסיות משוללות זכויות -דבר שהביא אותי ללמוד משפטים. אז היום המצב הוא כזה:לומדת שנה א' משפטים(מקווה מאוד שארצה לעסוק בכך)אני מובטלת כבר למעלה משנה ,לציין כי עסקתי בסיעוד רק בתפקידי ניהול ,אבל אף אחד לא נותן לי צ'אנס בתפקידי ניהול או הקמת/ניהול פרוייקטים. מה עושים?לאן פונים?אני לא ממש יודעת לאן לפנות-לאיזה כיוון מקצועי לפנות?תודה.

עזרה קטנה

שלום לך, ניסית לפנות לארגונים חברתיים? אולי שם ישמחו למישהי כמוך עם נכונות וניסיון בתחום. אני לא מאמינה שיש בזה הרבה כסף אבל זה קרש קפיצה. כל טוב ובהצלחה, ניבה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

מדבריך ניכר שאת עדיין מחפשת את עצמך. לדעתי הפיתרון אצלך נעוץ בפתיחת עסק או פנייה לכיוון יצירתי כלשהו מאחר שלמדת הרבה תחומים ויש לך את היכולת להרים פרוייקטים. פשוט תשבי עם עצמך ותחשבי למה את הכי מתאימה, מה התחום שבו תוכלי לעזור בו ופשוט לחשוב על דרך יצירתית להגשים זאת.

שלום עופר,

אכן אני חושבת בימים אלה על פתיחת עסק בתחום של ניהול פרוייקטים.העניין הוא שאני מחפשת מוסד לימודים אשר מציע קורס לניהול פרוייקטים בכדי לרכוש את הידע התאורטי(תוכנה לניהול פרוייקטים וכו') ,מצאתי כמה מוסדות כאלה,אבל איך ניתן לדעת היכן הכי מומלץ ללמוד,זה נורא מבלבל.האם ידוע לך ? תודה.

בחירות בחיים

שלום ערגליות5 ברצוני להמליץ לך על ספר שכתב בעלי, בשם: "לדעת להחליט". הספר נכתב במיוחד לאנשים "המתלבטים", ועוזר מאוד בבחירות בחיים. את הספר לא ניתן להשיג בחנויות הספרים, ניתן לראות עמודים לדוגמא באתר: http://www.zoom-in.info באתר יש את כל הפרטים ליצירת קשר. בהצלחה ושנה טובה, שולה.

למעלה