מבקשת עזרה,,,

רוחלה5

New member
מבקשת עזרה,,,

במקום עבודתי מתפנה משרת ניהול, מצד אחד אני רוצה את המשרה כי יש בה קידום מקצועי עבורי ומצד שני ברור לי שאם אתקבל אאלץ להיות יותר בקשר עם גורמי ניהול שיש לי עימם ניסיון לא תמיד הכי קל ויש לי פחדים. כמו כן, לא ברור לי אם ההנהלה תהיה מעוניינת בי לתפקיד הניהול למרות שיש לי את כל הכישורים המיקצועיים הדרושים לעבודה. ברור לי כי אם לא אתקבל אשקול לעבור מקום עבודה כי המנהלת שעוזבת הייתה אישיות מאוד מיוחדת והיה מאוד כף לעבוד איתה. עשיתי 2 פריסות ואשמח אם תעזרו לי ככול שביכולתכם,,אז ככה מה=2 מטות, הפוטנציאל=9 מטבעות, שאני=7 מטות, אנהל=8 מטות את המקום=9 מטות סיכום אס מטבעות לשאלה מה יעזור לי להיתקבל? יצא: מצב נוכחי: אביר גביעים, 8 מטות עיצה:9 מטות להימנע:7 חרבות אם תתקבל העיצה: אס מטבעות אם לא:4 גביעים פריסה א' מראה כי אני בהתלבטות פנימית:2 מטות, הפוטנציאל נראה טוב מבחינה מעשית, אני נדרשת לעמוד על שלי: 7 מטות פה לא ברור לי..... יהיו התרחשויות מהירות,,,,לטובת מי? או שהניהול יעמיס עלי?? 9 מטות רומז כי אני פגועה? אס מטבעות נותן לי תקווה להתחלת קריירה חדשה,, פריסה ב' חוזרת על א'. ההתרחשויות מהירות מאוד רק אתמול הודיעה המנהלת כי היא עוזבת, ואני בפוזה של וויתור: אביר הגביעים עלי להימנע מאי היותי שלמה עם עצמי : 7 חרבות ולהפסיק לפחד :9 מטות אודה מקרב לב,, על עזרתכם,,

anatig

New member
לדעתי הפריסה מראה

שיש שפוטנציאל את במצב התחלתי יש לך יוזמה ורצון להתקדם העבודה, גם הפוטנציאל טוב מסחינת ההשתכרות למרות שישאיר אותך בעמדה מבודדת מעט, יש לך את היכולת לתהגבר על מכשולים וזו הבחלט הזדמנות,אולם היה לך קשה לתפקד מעט בעקבות האיטנסביות של התנהלות הדברים בתפקיד הנהולי ויהיה עליך להתגבר על בעית הביטחון החששות והפחדים שלך כדי להצליח. זו גם העצה שקיבלת בפריסה מה יעזור לך לתקבל- לדעתי חיזוק הביטחון העצמי התחושה שאטת יכולה לבצע את המשימה. ועליך להמנע מחוסר אמון שלך בעיקר בעצמך . בכול מקרה הדחף הזה שמעורר בך רצון להתקבל לעבודה שמופי ע גם באביר הגביעים מאוד טוב עבורך. ועליך ותחבר אליו ולהתחזק.

רוחלה5

New member
הרבה תודה עבור העידוד והתמיכה

כי אני זקוקה לו מאוד. לאמר את האמת הפריסות נתנו לי את הכוח לבוא ביותר ביטחון ולדבר היום עם המנהלת העוזבת והשיחה הייתה טובה. היא נתנה לי להבין כי אני אצטרך להרוויח את התפקיד ולעבוד על כך ודיברה איתי על המתחים שיהיו כרוכים בעבודה מול ההנהלה ועל כך שאצטרך לשכנע,, ורציתי לבדוק איתך את נושא אביר הגביעים באיזה אופן הוא מייצג דחף? חשבתי שהוא מעיד על עיסוק רגשי ופחות מתאים לנושאי קריירה,,

בדיוק את מתארת את 9 המטות

שיצא לתאר את המקום כמלא מתחים וניכור. לדעתי לא סתם היא עזבה. 9 המטות כעיצה מראה כי עלייך להצטייד בכוח אישיותי רב ובנחישות רבה. אביר הגביעים + 8 המטות משקף את עזיבתה של המנהלת הקודמת שהיית קשורה אליה רגשית, וכל התמורות הרגשיות המתרחשות עקב כך. 8 המטות מראה כי הדינמיקה וחוקי המשחק משתנים כעת.

רוחלה5

New member
לנתנאל, אביר הגביעים מייצג

בעיני יותר את היוזמה שלי לקבל את התפקיד, אומנם אני עצובה מעצם הפרידה מהמנהלת הנוכחית אבל זה לא העיקר,השאלה היתה מה יעזור לי לקבל את התפקיד? האביר ניגש ומגשש,,,בודק את האפשרויות האם נראה לך על סמך הפריסה הראשונה כי יש פה פוטנציאל?

רוחלה5

New member
בספטמבר השנה ערכתי פריסה:

האם-תלוי, אחליף-8 מטות, מקום עבודה-מלך מטבעות, בשנה הקרובה-9 מטות, סיכום- אביר הגביעים אני זוכרת שאיש חתול כתב כי יהיה שינוי כפוי מצד ההנהלה(המלך), הוא בנה את התחזית שלו על אביר הגביעים וכתב כי אם אני לא ממזלות המים יהיה שינוי כפוי והנה זה הגיע. האם אתם מכירים את דרך החיזוי הזו כי בעיני היא מרתקת,,? מה שמדהים זה שכל הזמן הקלפים חוזרים על עצמם: 8 מטות, 9 מטות, אביר הגביעים

אבל ממה שתיארת זה לא נשמע כפוי

נשמע יותר שזה את לא רוצה להמשיך בתפקיד? אני רואה את אביר הגביעים + 8 המטות כשינוי הנסיבות (8 המטות) בעקבות עזיבה (אביר הגביעים). את היוזמה אני רואה דווקא יותר ב-8 המטות שמחפש לדחוף את העניינים קדימה... בפריסה הראשונה אהבתי את פוטנציאל 9 המטבעות, אבל אס המטבעות יכול להראות על דרך ארוכה או דברים חדשים שנכנסים בתמונה

רוחלה5

New member
אכן חלק גדול ממני לא רוצה להמשיך

בתפקיד. אבל החלק שכן מושך אותי להישאר זה החמימות שקיימת במקום. ברגע שהמנהלת עוזבת יכפה עלי סגנון ניהול שונה בכל מקרה גם אם אני אנהל וגם אם לא.

רוחלה5

New member
אני מאוד מתחברת לנושא של הדחף,

היה לי ניסיון לעבור מקום עבודה לפני 5 חודשים, התקבלתי לעבודה שחלמתי עליה ואחכ העבירו לי מידע כי יש בעיות במקום ולא משלמים משכורות בזמן וכ' ואני ויתרתי , הניסיון הזה סחט אותי רגשית ולקח לי את הכוחות מלנסות שנית בקיצור הדחף שלי לעבור מקום עבודה התנדף לו עד הארוע האחרון בו המנהלת שלי הודיעה על עזיבה.

רשף כשף

New member
היי רוחלה, לדעתי ../images/Emo13.gif

אביר הגביעים מתאר אותך כממתינה להזדמנות, ו8 מטות מצביע על המהירות שבה מתרחשים הדברים סביבך. כלומר- אם המתנת עד כה, הגיע הזמן לפעול על מנת לא לפספס הזדמנות. ייתכן שאין לך נסיון בפוליטיקה של העבודה, אבל זה יידרש ממך אז תתחילי להתאמן
(9 מטות + 7 חרבות) אם תקבלי את עצת הקלפים הרי שתתחילי תפקיד חדש ותיצרי לעצמך התחלה חדשה במקום העבודה (אז המטות). ואם לא- הרי שתדחי את ההתפתחות הזו למועד מאוחר יותר (4 גביעים) בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

רוחלה5

New member
תודה על ההכוונה רשף כשף

אני מסכימה איתך שעלי להתאמן בפוליטיקה, הקטע שלפני כשעה פגשתי בארוע משפחתי אדם עם השפעה ששאל אותי במה אני עוסקת וסיפרתי לו שבתפקיד הנוכחי שלי מיציתי את עצמי והוא הציע את הקשרים שלו על מנת לאפשר לי קידום. הרגשתי כמו מישהו שנותנים לו משאלה אחת והיססתי אם לנצל את הקשרים שלו לצורך העבודה הנוכחית או לחכות למשרה ניהולית אחרת ואז לבקש את עזרתו. מה את הציעה לי? לעשות פריסה נוספת? אחרי שהוא הציע לי את עזרתו פתאום העבודה הנוכחית החדשה לא נראתה לי כל כך אטרקטיבית אבל אולי זו טעות, לא לנצל את הכאן ועכשיו שהיקום מציע לי מה את אומרת, ,,

רוחלה5

New member
4 גביעים נראה לי כמו אדם שמסתגר

האם את יכולה להסביר את נושא הדחייה למועד מאוחר יותר?

trapper

New member
4 גביעים בריידר

בציור יש אדם שמוצע לו גביע, והוא מסמן בתנועה במבט שהוא לא מעוניין בו, כלומר דוחה אותו. דחיה יכולה להיות פיזית, או דחיה למועד מאוחר יותר. וסליחה על ההתפרצות.

למעלה