מבקשת עזרה...

choraro

New member
מבקשת עזרה...../images/Emo82.gif

אני בת 30, נטולת ילדים, רוצה לעזוב את בעלי (המתכחש) - ואת הבית... ההחלטה הזו מאוד מאוד מאוד קשה לי, מעציבה אותי ומתסכלת אותי, א-ב-ל אני כ"כ שלמה איתה... כרגע אני מעוניינת לעזוב 'רק' לחודש, כדי לחוות קצת את הלבד שלי, להיות יותר סגורה על עצמי, להיות יותר שלמה משלמה שאני הולכת, שוב, לרבנות... אני גרה בתל אביב - ומחפשת אכסניה/דירה באיזור זה, חולון אפילו, ר"ג... גוש דן בקיצור (אני ניידת ועובדת כמובן)... במחיר שישאיר לי מקום לקנות אוכל... באכסניה - 250 שח ללילה זה ממש יקר לי... רציתי לשאול כאן- אם מישהו מכיר אדם שנוסע לחו"ל, משאיר דירה שאני אשלם במקומו את שכרה לאותו חודש, או אכסניה שאני אולי טרם הגעתי אליה - במחיר הוגן (החדר לא צריך להיות מפואר כלל וכלל!!! זקוקה למזרן ומקלחת)... המון המון תודות....

Rtitan

New member
רחוק - אבל אם הגליל מתאים לך...

אפילו שכר דירה לא יעלה לך - אני טס מכאן באמצע אוגוסט ושכ"ד משולם עד סוף אוגוסט, מספטמבר תצטרכי לשלם... עבדתי בתל-אביב 6 שנים ואני גר כאן, אולי רחוק - אבל מאד שונה מאשר בעיר
.

choraro

New member
אתה יכול להיות יותר מדויק?

ראשית - ת ו ד ה !!!! אבל לא הבנתי איפה בדיוק הדירה ממוקמת... אין לי בעיה עם טרחת הנסיעה - פתוחה לגמרי להצעות!!! שוב תודה!!!

Rtitan

New member
זוהי יחידה נפרדת בבית פרטי... ../images/Emo82.gif

של משפחה מ א ד נחמדה, עם חניה פרטית, גינה גדולה וכניסה נפרדת - אפילו מרחוב אחר, ביישוב שנקרא טל-אל במשגב בגליל. אם את מכירה את כרמיאל - לא רחוק משם, קצת מערבה לכיוון עכו. את יכולה להשתמש ברכבת מתחנת עכו לתל-אביב, או לנהוג (אני נהגתי מאחר ובאוניברסיטה - אתה יודע מתי ניסוי מתחיל, אבל לעולם מתי הוא מסתיים ולא כיף להיתקע במעבדה עד הבוקר... הריצפה גם בתוך שק שינה לא כזו כייפית
... מעניין אם הריצפה בארה"ב יותר נוחה
... אני לא בונה על זה
).

choraro

New member
מכירה גם מכירה את טל אל

אבל זה בכל זאת קצת חור מדי...(ושלא תיעלב לי! מקום מקסים !!!) ארטיטאן, תודה רבה רבה על טרחתך... בהצלחה ביונייטד סטייס אוף אמריקה...

Rtitan

New member
מה חור??? ../images/Emo7.gif

אפילו חסן נאסראללה מכיר את היישוב הזה, ובאופן מפורט מכיר ת'חצר שלי ממעוף טיל (ואת חדר השינה של הבית של השכנים ממגע אינטימי קרוב)!!! אחרת הוא היה מבזבז כאן 5 רקטות??? מה שכן - כשהתקשרתי למשטרה לדווח על הנפילה, השוטר שאל אותי היכן זה...
- אז הם לא מכירים את המקום
מאיפה את מכירה את המקום? בטח האוטו נתקע לך בצומת הכניסה
... ותודה על האיחולים

choraro

New member
לא, לא נתקע לי האוטו בצומת שם

אבל בוא נגיד שבמקורי אני מהאיזור, ושנסראללה נתן גם לביתי (בית הורי היום) חיבוק חם ואוהב...

מכיוון שאני גרה בחור דומה לשל RT

אני לא אציע את ביתי אבל - תנסי לשים מודעה באוניברסיטה בתל אביב או במכון הטכנולוגי בחולון. יש סטודנטים שרוצים לחזור לבתיהם בחופשה וישמחו שמישהו ישלם עבורם את שכר הדירה לתקופה שלא יהיו. בהצלחה

choraro

New member
וואלה

לא חשבתי על החופש הגדול של הסטודנטים... תודה!!

choraro

New member
הלוווווווו

ברור שניסיתי את הומלס ויד2.....! בד"כ לתקופות קצרות אלו דירות מאובזרות קומפלט שרוצים עליהם באיזור ה3000$.... אבל תודה...

אייבורי

New member
חבל על הזמן

תעלי את הבעל על הליפט ותני לו עם זוג אבנים בביצים וגם תבעטי לו ברגל האמת יש מכון לבדיקת בעלים שנותן חוות דעת מוסמכת אם כדאי לקנות או לא. בכל מקרה את מבלבלת את המוח ומורחת זמן החלטת לעזוב, לכי חפשי דירה לשנה עם אופציה.

א פרסקי

New member
אייבורי יקירי

כיום ממבחן הנסיון אתה רואה את התשובה שמתאימה לך אך יש כמה וכמה תשובות נתחיל בזה שעד שהלחם לא אפוי לא ניתן להוציא אותו ולכן היא זקוקה לחודש הזה או שאולי בעלה לא אפוי מספיק יחד עם זאת יכול להיות שזה צעד מניפולטיבי על מנת לפוצץ את ההסכם בעל פה שיש להם על מנת להגיע לפשרה חדשה ולכן אשאל אותך משהו ....... אתה יודע מה יפה אצלך?? כלום -> וזה בהומור כמובן שבת שלום

אייבורי

New member
כמה פעמים ספרת עד 10

כנראה קצת יותר מידי. החוכמה לתת עיצס חינם מניסיון.

ye44

New member
יש יחידה באורנית.........

אם את מעונינת 1700 לחודש כולל הכל כבלים ואינטרנט..........

מצאתי כמה במחירים סבירים (יחסית)

ואני מתאר לעצמי שיש עוד לא מעט כאלה, גם לתקופות קצרות. לדוגמא - תראי פה - דירה ב טרומפלדור מרוהטת משופצת וכו', לחודש, 3700 ש"ח.

Pocka

New member
חביתוש,

תודות!!!!! 3700 שח לחודש זה המווווון בשבילי

אפשר למצוא גם בהרבה פחות.

בר"ג אפשר גם אפשר למצוא בסביבות ה 2500 שקל לחודש ופחות מכך. אני מאמין שגם (ובעיקר) לתקופות קצרות.

למעלה